Работа с бетонобъркачка, тайни и нюанси

Получаване на бетонобъркачката за монтаж бетонобъркачка бетонобъркачка производство в разтвор производство в бетона в бетон миксер производство миксер производство възглавници за тротоарни плочи Промийте миксериБетонобъркачки - инструмент е много проста, но когато се работи с него има много малки неща, които могат значително да облекчат процеса.

За тях и да поговорим.

Подготовка на бетоновози да работят.

Най дискомфорт при работа с бетон-миксер е решението се придържат към повърхността на контейнера.

Той се придържа към външната страна от спрея, а вътре, поради nepromesa. Той се натрупва в пространствата между лопатките и ограничението надолу.

Най-лесният и най-често най-популярните, но в същото време и най-вреден начин за премахване на такова натрупване - това obstuchal миксер с чук, след като се придържат решение изсъхва. И със сигурност не е грешка, ако се предположи, че 90% от агитатори непрекъснато звънене под ударите на чукове и чукове.

И какъв е резултатът?

1. вдлъбнатини върху тялото, които са след това събрани разтвор.

2. имуществена бичен боя, и като резултат, ръжда.

3. невъзможността за почистване изсушен бистър разтвор, особено в точките на присъединяване на лопатките към корпуса.

4. неизбежно постепенно унищожаване на централния лагер и миксер провала.

Всичко това може да се избегне, и работят в удоволствието на инструмента за дълго време, ако преди да използвате уреда смесители капацитет лечение на корозия, водоотблъскваща състав.

Това е най-подходящ за тази цел коли антикорозионна и силикон, които се продават в DIY магазини. Едно такова лечение трае 2-3 месеца в непрекъснат режим, след което може да се повтори.

Avtoantikor още по-добре. Първо покрит стесняването на силикон отвътре и отвън, но след това се прилага само антикорозионен. И това е този, който прави продажбата след тренировка в шоурумите.

Как да работят бетонобъркачка

Как да работят бетонобъркачка

Как да работят бетонобъркачка

Чрез АНТИКОР и силикон, почти нищо пръчки, и това, което все още е крив, това е лесно да се измие с вода, но самите те agdeziya и отлична трайност, което им позволява да останат дълго на повърхността, които в много екстремни условия.

Как да работят бетонобъркачка

Продължете с инсталацията.

Инсталиране на бетоновози.

Правилното монтиране на бетоновози ще ви спаси от по-нататъшно суетене по време на работа.

Бъркалка - инструмент доста тежък, и непрекъснато вибрира, особено при частично натоварване, или подготовката на решението.

На мека почва, тя се опитва да го prosest, един от трите си точки, а нарушенията, както и на солидна основа - промяна в една или друга посока. Ето защо, смесителя трябва да се инсталира незабавно и твърдо фиксирана, но в същото време и мобилен телефон.

Същото важи и за банята, ако го използвате като контейнер за приемане на решението. Между другото, един стар железен баня е по-удобно, отколкото квадратна сграда кофа.

Първо - това е по-лесно да се намери на топката, и второ - това е по-лесно, в третата - това е по-лесно да се измие, в четвъртия - от това е по-лесно и по-чист разтвор се отстранява, трябва само малко podrihtovat лопата ръб, т.е. да ги направят малко по-заоблени.

Тези условия се постигат много просто. Вие трябва да направите тук такава подкрепа:

Как да работят бетонобъркачка

Как да работят бетонобъркачка


Друга предпоставка е солидна платформа с входния край. Това може да бъде ламарина, или в най-лошия, дървени подови настилки, които ще излея пясък или PLG.

удобно да вземат със себе си солидна основа, което е много важно за големи обеми. Ако бетонобъркачка се инсталира на бетонна площадка, този проблем изчезва.

Въпросът с щепсела за банята се постига също е много проста. Това не пречи на разтвора на пробата, на борда е прикован на парче от мека гума, и се подава към долния отвор. Лесно е да се затвори и да се отваря.

Как да работят бетонобъркачка

Сега можем да започнем на работа.

Производство на бетон в бетонобъркачка.

Пропорциите I имат отделна публикация - Пропорциите на циментово тесто в лопати и кофи. Тук ще покаже последователността на зареждане на съставките, защото това е много важно, и определено го препоръчвам да се съобразят.

1. пълни с вода

2. бомбардирани с цимент, в резултат на цимент мляко.

3. Зарежда ТГС.

Как да работят бетонобъркачка

Всичко това се прави на първа позиция натоварване.

Тъй като СВС е много различни качества, след Promes контролирано чисто визуално. Уверете се, че в конкретния масата имаше без бучки.

Производство на решение в бетонобъркачка.

1. пълни с вода.

2. бомбардирани с пластификатор.

3. бомбардирани с цимент.

4. Зареждане на пясъка.

Как да работят бетонобъркачка

Работата се извършва през втората позиция натоварване.

Решението месят бетон много по-дълго и по-интензивно се придържаме към стените, така че трябва да го усуквате малко по-дълго.

Производство на бетон в бетонобъркачката.

За Керамзитобетон малко повече. Основната разлика от фабриката е, че млякото за нея се извършва не само на цимент с пластификатор и пясъка се добавя към него.

Само вода за keramsit вземат повече, така че дори след добавянето на пясък, за да се получи относително течно мляко.

Процедурата работи по следния начин: Млякото е на първа позиция натоварване, на същата позиция се запълва половината от обема на разширени глина.

Тогава циментовия миксер попада в позиция на трета натоварване, в противен случай не peremesitsya разширени глина, по силата на плаваемост и след като всички peremesilos, повдигнато на втора позиция, и миксера се добавя към останалата половина на разширени глина.

Когато бетонния блок и peremesitsya, повишаване на миксера до първата позиция, както и да попълните
остатъци.

Как да работят бетонобъркачка

Точно така, части, в резултат на цимент миксер, пълен с разширени глина.

Promes контролира, само визуално. Погрижете се, че всички зърната на разширени глина се покрият равномерно филм решение, и всичко, което има сив цвят, без червените отблясъци.

1. пълни с вода.

2. бомбардирани с пластификатор.

3. бомбардирани с цимент.

4. Зареждане на пясъка.

5. Зарежда се разширява глина.

Осъществяване възглавници за тротоарни плочи.

Смесителят може да бъде направено като течни разтвори или сухи смеси. Един от тях е възглавница, за тротоарни плочи, които миксер е много по-добро качество.

1. Зареждане на пясъка.

2. бомбардирани с цимент.

Зачервяване смесители.

Почистване - това е най-важният момент в бетонобъркачка. Това е особено важно при производството на разтвори с пластификатори, характеризиращи се с повишена лепливост, обаче обсъждат по-подробно.

Колко често да се измие? След всяка партида, когато се работи с разтвора и преди всяко прекъсване, когато се работи с бетон. И разбира се в края на работния ден.

За да се гарантира, че няма избор лепкава, мият най-добрите душове, работещи миксер веднага след разтоварването.

Как да работят бетонобъркачка

Вода остава в съда след измиване, се използва за следващата партида. И тук възниква въпросът; как да се определи количеството на оставащата в миксера вода, след измиване, за да се запази пропорцията.

Тя се определя, както следва: в началото, след първото месене, в който решите количеството на водата в партида (това зависи от CBC на влажност или пясък), изсипете тази сума в разредена бъркалка, трета позиция натоварване.

След това се преструвам "на око", или измерва разстоянието от брега на морето, до ръба на смесителя, и по-нататък, просто се потопете разстоянието за всяка партида.

Как да работят бетонобъркачка

Имайте предвид, че промиването отнема по-малко вода, отколкото е необходимо за решаване, както и че е необходимо да се добави.

Важно! След приключване на работа, миксера не може да напусне, чрез измиване с вода вътре в контейнера в положение за зареждане.

Оставете през нощта той може да бъде отменено само вертикално, така че всичко, което се изчерви, като стана ясно. Фактът, че стените са предимно цимент и пластификатор от пясък, и те се разбере и под вода.

В онези редки случаи, когато не е възможно да донесе вода от чешмата, изплакнете бъркалката, за да го залива точното количество вода, и завъртете измества от позицията на позиция.

Истината в този случай по-трудно да се измие на външната повърхност на контейнера, както и да трябва да го направя с четка.

Желая Ви успех в работата на труда с полезен инструмент като бетонобъркачка

♦ лежи на дивана, да гледам телевизия - Лафайет.
Изведнъж има силно чувство, че някъде пращенето без мен.
Просто аз лъжа на дивана, да гледате телевизия, но в ярост.

новини

Калкулатори броене материали