Quest на дракон и попови лъжички потекло 2 в снимки

Как да хванеш дракон
Quest змея и Страйдъра в снимки в онлайн игра Lineage 2 ще ви позволи да получите на змея, а след това се изпомпва - в шофиране с попови лъжички, скорост на движение, която е много по-висока от твоя. Просто Pet ви помага в битка, ако решите дракона със защита - тя може да ви служи като резервоар и да увеличите попови лъжички. Dragon с добра атака - помогне да убие тълпи. Колкото по-високо ниво на домашен любимец - по-доброто представяне му по време на битка. Quest мина доста лесно, една малка част от ресурсите, необходими за змея и да растат от нея попови лъжички - победи куест тълпи.








Как да хванеш дракон

Quest на дракон и попови лъжички Lineage 2

Как да хванеш дракон

Има 3 вида на дракони:

1. Здрач Hatchling (сянка Dragon) - е с лошо нападение и слаба защита, но много рядко се храни (икономичен вариант)
2. Вятър Hatchling (Dragon Wind) - е довело слаб, но вторична защита. Единствен по рода си, защото има силна атака умения Attak Skill (за атака умения). Средният прием на храна.
3. Star Hatchling (Star Dragon) - Dragon със слаба атака, но най-силната защита и яде най-много.

1. Fly до Giran при домашни мениджър вземе стремежа си.

Как да хванеш дракон

2. Полет до Hunters Village, където m стои близо до правото ние НДК Кронос. Ние говорим за него. Изборът на елемент нормално търсене.

Как да хванеш дракон

3. Полет до Дион, от там до Кулата на блатният, има убие жаба, докато не получим куест е 20.

Как да хванеш дракон

4. Осъществяване на соя в магазин на магията на разговор с Мария, ще получите куест предмет е.

Как да хванеш дракон






5. лети обратно към Hunters Village, говоря там с Кронос, а след това отиде да пази Байрън наблизо. Ние говорим с него.

Как да хванеш дракон

6. Уверете града телепортира Enchanted Walley за 3.6k, тече дълбоко в долината, за първи водопад - намерете фея, говори с нея. Взимаме куест.

Как да хванеш дракон

7. Fly до Орен, той избягва от горната порта, която се управлява малко до планината, ние откриваме, че е необходимо да ни змея, най-лесно е да се постигне всичко. Ние говорим с него и да получите куест предмет е.

Как да хванеш дракон

8. Полет до Giran, от там до смъртта Pass, има победи чудовищата, докато не извадят елемента 20 приключение е.

Как да хванеш дракон

9. Върнете се към змея - говори с него и да получите куест предмет е друг.

10. Полет до фея в омагьосан долината, говори с нея и да получите съдийски сигнал, с който можете да призове дракон, не забравяйте да си купите дракон храна и оборудване.

Quest на попови лъжички

Как да хванеш дракон

Quest Описание:
1. Изтегляне на пале 55 LVL. Полет до Hunters Село да Cronos НДК. Вземете стремежа си.

Как да хванеш дракон

2. Fly до Enchanted Walley млн за 3.6k, там се намира един приказен говори с нея.

Как да хванеш дракон

3. На следващо място, ние трябва да намерим опашка от четири стремежа дърво, което трябва да победи на дървото дракон, докато няма да загубите списъка търсене, по една на всеки дърво. Дървета са малко под селото на ловците, да изтече на лявата врата на града, за да стигнем до тях.

Как да хванеш дракон

4. Върнете се към нашата фея, говори с нея, а след това да поканите дракон - говоря с него, а след това отново с него и да получите Страйдъра, ще трябва да си купят храна за него, и ако вие искате eekipirovku.

Как да хванеш дракон

Как да се лети с Wyvern в L2

Как да хванеш дракон

1. Ако сте господарят на замъка - можете да говорите със специален NPC в замъка му, а вие трябва да бъде върху поведението при шофиране drkone докато ви се предоставя Уайвърн, е необходимо да се хранят, използват умения в същото време и вдигна обекти - не е възможно.

2. Ако сте член на клан, който е собственик на замъка - подход, до НДК в най-високата точка на крепостта, както и отдаване под наем Wyvern му.

3. Ако сте само един играч - дойде на домашен любимец-мениджър в Глудио и под наем Wyvern за известно време, той е на стойност около няколко кк Adena.

Как да хванеш дракон


Quest на S оръжие

Верига куестове алианс с Варка

Quest за Noblesse