Психология на мъже или как да оцелее развод, в центъра на резонанс

Как да оцелеем развод за мъже
Въпреки факта, че процеса на развод сега не е изненада, развод може да се превърне в истинска трагедия да се разделят живот на "преди" и "след". И това се случва по-често, отколкото можете да си представите. В нашето общество, го е направил да изглежда виновен, а в случай на развод, хора, роднини, на съдебната система, като правило, да се защити една жена, особено ако тя - майката. И много малко хора обърнали внимание на това, което човекът преминава през този труден период, и как се преживява. Въпреки това е мъже, които често се нуждаят от помощ в тази ситуация. Нека да видим защо.Дали е силна "силен етаж"?


Не стъпвайте върху една и съща рейк

Смята се, че мъжете могат лесно да намерят друг. Но в действителност, това е достатъчно трудно да се създаде ново семейство. И дори ако той бързо се омъжва отново, това не е толкова просто.

Как да оцелеем развод за мъже
Първо, човек се чувства изоставен, самотен, изгубен, дори и ако той се счита за победител и щастлив да се отърве "от него." На второ място, най-вече, които искат да бъдат сами, един човек прибързано привлича същия тип жена, това, което беше предишната съпруга.
Хората, които се разпадат, а сега отглеждат много голям процент от хората просто не знаят как да бъдат толерантни един към друг, уважават мнението на партньорите, втрива. По-ранни разводите са изолирани случаи, въпреки характера на хората, е имало по-добре. Но основите на обществото са били различни, и жената не е в състояние самостоятелно да решат много икономически проблеми. Днес човек не е необходимо да се оженят, защото той не знае как да се готви супа, и една жена не трябва да се омъжи за някой си
Как да оцелеем развод за мъже
при условие, самата тя не знае как да се направи чудесно.
Сега имаме тази очевидна свобода, и ние не знаем какво да правим с тази свобода. Като цяло, мъжете и жените да станат самостоятелни. И ако те живеят заедно, то е само защото те са добри заедно. а не защото е необходимо. Преди ситуация развод идва, когато съпрузите не са в състояние да се намери общ език. Те се разделиха, но проблемът остава с тях. Ето защо, ако след развода
Как да оцелеем развод за мъже
един мъж и една жена влиза в една нова връзка, няма гаранция, че те няма да са изправени пред същия проблем. "Не стъпвайте върху едно и също гребло", което трябва да се разбере защо това се е случило, за да се разбере и да не обвиняваме партньора, защото сме го насочва към себе си.
Не забравяйте партньор - то винаги е отражение на себе си, нашите силни и слаби страни. Освен това, ние не ви харесва в партньор само онези аспекти, които ние не приемат в себе си.
Съответно, ако един мъж се ожени веднага след развода, страх от самота, в повечето случаи, той скоро осъзнава: "Защо, това е същата като предишната", и реши, че всички жени са еднакви. Същото нещо може да се случи на една жена.Чувство на вина и реалностите на живота

Обществото приема, че жените са слаби, и че тя - жертвата. Когато започнете развода

Как да оцелеем развод за мъже
процес, човек, особено ако той е инициатор на развода винаги се счита за виновен. "Лош" жена му даде най-добрите години от живота си, любов и грижа трябва да бъде нещо, за да се получи. Нашата съдебна система е изложена за да защити, на първо място, на майката. И често това е абсолютно оправдано, тъй като на първо място, което трябва да помогне на майка си с децата по никакъв начин да се допринесе за обучението на децата.
Въпреки това, по време на процедурата за развод при мъжа пада огромен натиск от страна на роднините на бившата си съпруга си, деца и други, към които той добавя собствените си преживявания и чувство за вина. Този път, също трябва да оцелее. Важно е да се разбере, че "след това направих грешка и няма да го повтарям отново, и тук аз не съм виновен, и аз трябва да защитават правата си в съда."
Въпреки това, хората не са склонни да се обърнат към психолози и дори се оплакват. Те са срам: "Аз съм човек, аз - силен, нямам право." И психологическа тежест може просто непоносим.
Как да оцелеем развод за мъже
Какво мъжете, които се опитват да се справят със стреса? Питие с приятели. Пиян, кажи им тъжна история. Но приятели - не експерти, те са малко вероятно да помогне в тази ситуация, добре, ако просто слуша. Алкохолът премахва при психически стрес време, но след това се връща и се задълбочава от твърденията: "О, ти все още си пиян!" Това се увива една ситуация, която е много трудно да понесе.
Ето защо, в този труден период на преход човек задължително трябва психологическа и правна помощ в комплекса. Имате нужда от психолог, който ще подкрепи и ще ви помогне да разберете себе си, и имате нужда от добър адвокат, който да слушате и да обясни какво можете да направите в тази ситуация, това, което човекът не е виновен, и как да се измъкнем от
Как да оцелеем развод за мъже
сегашната ситуация с разделянето на собствеността, връзката с децата, издръжката. Важно е да реши всички в добро време, защото по-късно може да бъде твърде късно - давност върху имуществените въпроси, само за три години, а след този период, за да се определи нещо повече.
В моя опит, психологът има някои много забележителни примера. Тук е един от тях.
Младо семейство си купи апартамент на майка на съпруга си. Въпреки възраженията й, под влиянието на жена си, той проектира апартамента на половина с жена си. Ситуацията в апартамент, кола и купих една майка, всички дават само син. Съпруга роди детето, като се гарантира, че напълно се свекърва. След това имаше още едно дете, но друг мъж, и двойката се развежда.
Сега жената безсрамно манипулира всички, натискане на десния бутон, не общуват на бившия си съпруг и роднини с детето си. Един мъж на четиридесет принудени да наемете апартамент, а бивш съпруг, който е, къде да отида, останал в апартамента, закупени от майка му.
Как да оцелеем развод за мъже
Сега започва процесът над апартамента. Но без опитен адвокат не може да се направи, тъй като сме изправени пред сложен правен конфликт: половината от апартамента е украсена с бившата съпруга на жилища регистрирано детето. Това е само една история, в която много аспекти изискват специално внимание. Тъжното е, че жената, която сега живее с това все още доста млад човек, като две капки вода, подобни на предишната. И бедната му майка трябва да мисли през всичките десет стъпки напред, а не да бъде с нищо в старините му.
Друг случай - няколко, в които съпругът за дълго време не нощуваше разделянето на собствеността. Той беше неудобно. Той напусна семейството си апартамент в ипотеката, която продължава да се плати. Жена ми, с две деца, тя няма да се работи и пари отнема от времето, самото същият човек има много трудно. Специалист едва успя да убеди мъжа да започне разделянето на собствеността в съда. Това е важно, защото ако жената се подчинява на издръжка, тя ще бъде в състояние да поиска от него сума за целия период от датата на развода.
Такива случаи са много. В действителност, все пак трябва да бъдат отделени, наложено за вина и житейски реалности.

Психологическа и правна помощ на човека при развод

направления: