Пролетен риболов на Волга


Как да ловят риба на Волга

Руската река Волга се радва на броя на рибите, обитаващи го. Специалисти има повече от седемдесет вида риби, четиридесет от тях - за риболов. Сред тях, минога, есетра, шаран, есетра, есетра, сом, платика, речен кефал и много други.Как да ловят риба на Волга

След напускане на лед пролетта Волга постепенно започва да се събуди. По това време, започва активно Йордания щука, сом събудени след дългия зимен сън, щука и костур се изпращат до zhor преди хвърляне на хайвера.

В началото на пролетта, а водата все още не е достатъчно топло, рибата остава в дълбочина, на кратко разстояние от ямите за хибернация. След като водата се затопля, хищниците стават все по-активни.

Как да ловят риба на Волга

С увеличаването на нивото на водата в река Волга почти всички риби започва да се подготвят да хвърлят хайвера си, за това, тя плува с тръбопровода и пълнеж езера, които се появяват само по време на този период. Нивото на водата в река Волга може да се увеличи няколко седмици до 4 - 6 m. Водата в река Волга става замъглен, запушва хрилете на рибата, поради тази причина, рибата плува в местата, където малко или връщането. Там обикновено е достатъчно голяма концентрация на риба, но риболов през пролетта на териториите не е много ефективен.Повечето работи стръв в този момент - това е един обикновен червей, също хванал на червеи. Понякога предпочитания и пакети от малки червеи. Като стръв риболова пролетта на Волга използват остатъци от захарна тръстика, галета, грис и овес каша, смачкани слънчоглед и останалата растително стръв.

Как да ловят риба на Волга

Риболов успех се определя от пролетта на видовете Волга риби, че един рибар иска да хване

Rybachat на Волга пролетта и плава прът със серпентина, както и чрез мачта предавка и болонезе прът. За пролетта риболов е най-добре да се избере линията с диаметър 0.15-0.2 мм и, разбира се, не може без поплавъци, платини, куки. За пролетта риболов по река руски Това също може да се окаже необходимо свръхлеки предене дължина пръчка 2.1-2.4 метра. За него това ще трябва inertialless макара макара с 1,5-2 хиляди и риболов линия (мрежа) с диаметър 0,08 мм. Bait се справи с този - това стругар, mikrovobler и mikrodzhig.

Ако вземем предвид настоящата ситуация на околната среда в България и по света, събирането на отпадъци от хартия може да донесе двойна полза. На първо място фактът, че един тон ненужни хартиени изделия всеки може да спаси четири метра кубически толкова ценен днес дърво. На второ място, ако вземете кошчето до определено място за събиране, където те ще бъдат използвани за производство на картон от рециклирана хартия. то няма да се налага да горят отпадъци от хартия, които са натрупани в продължение на много години, особено след изгарянето на увредени атмосфера. В резултат на това хората да навредят на себе си.