Програмата се провежда обучение с гири у дома

Вие не трябва да се ангажират с възможности бара или в салона? Не се притеснявайте! Чрез нашата програма за обучение с тежести ще изграждане на мускулна маса, както у нас и в салона. Тя може да се използва, за да внесе разнообразие в процеса на обучение и многопосочни изучаването на мускули.Как да се справим с гири

Можете да направите у дома, и цялата си спортна екипировка се състои от чифт гири? Или пък хванат с "плато", и искате да експериментирате с нови техники?
Цялостна програма за обучение, която се състои само от упражнения с гирички, за дома или фитнес зала се фокусира върху тежките базови упражнения и да се ускори растежа на мускулите с минимално оборудване на разположение. На него можете да работите за дълъг период от време. Не спирайте прилагането на тази програма, докато има резултати в увеличаването на силата и обема на мускулите! Нека разгледаме няколко основни точки, които ще помогнат за подобряване на напредъка:

За набор от мускулна маса трябва да се консумират повече калории, отколкото консумира организма за поддържане на живота

Забележка към жените: тази програма за обучение е подходящ и за жени. Препоръчително е да се извърши 10-15 повторения във всяка група.Ще се прави 3 дни седмично - в понеделник, сряда и петък. Въздържайте се от включване на допълнителни упражнения в програмата за обучение. Сърдечно трябва да се направи или рано сутрин или след силова тренировка.

понеделник

Как да се справим с гири

3 серии от 12 повторения

Напълно съм съгласен с Владимир, храненето е много важен фактор, е необходимо да се яде много пъти, но не твърде далеч с въглехидрати за около година правим претеглят 59 височина 180 в момента е 80 кг наистина правят 10 пъти по 30-35 минути максимум.

Благодаря ви за вашата работа, статията на сайта си отличен инструмент за начинаещи. Аз имам един въпрос. По време на обучението, един подход да се подлагам на 12 повторения, а вторият подход, отказът на мускулите се случва в продължение на 8 повторения в 3 серии по 6 повторения. На повечето от средствата, посочи, че ако всички 12 повторения с енергоспестяващи технологии, от които се нуждаете, за да се увеличи теглото на снаряд, но ако се повиши теглото си, съответно, в един подход, аз не се проведе до 12 и всички от следните подходи съответно посочени направи по-малко повторения.

Има 2 шарени гира 15 кг, че е реалистично да ги да извърши всички тези упражнения и мускулите достатъчно, за да се зареди или нужда от много на тегло? Височина 185 тегло 87 кг.

преди 9 месеца

Може би е твърде късно да се отговори, но все пак, за архива. Това зависи от вашата подготовка. Оказах се изпомпва от краката високи, така че в първата седмица на обучение по тази програма правя упражнения с тежести на краката 30+. Така че в някои упражнения, можете да извлечете максимума от своите кг гири 30 ще бъде много, а в други - по-малко.

Моля, кажете ми какво може да се замени с набирания, няма начин в точното време, за да бъде близо до хоризонталната лента

Аксиален прът към колана на наклона или дръпне гира с една ръка същото в наклона на втората страна може да почива на коляното или изпражненията.