Програма за обучение с гири у дома, за мъже и жени

Как да се справим с гири

Slim и тонизирана тялото - това е най-търсена от всеки, който е решил да спортувам целта. И ако времето за редовни посещения на фитнес там, много хора погрешно смятат, че за да получат желаната релеф и кубчета невъзможно. Това не е напълно вярно. Гледането и който разполага само с гира, а вероятно и в домашни условия. Въпреки това, трябва да се умножат тези усилия.Трудността се състои в това, че програмата с гири у дома тренировки не се различават значително, и тялото бързо ще свикне с една и съща товара. И, разбира се, за да се постигне тази цел, е необходимо да се справят не само у нас, но и на улицата. Алтернативни пътувания до фитнес залата може да се джогинг, колоездене, дърпа нагоре на хоризонтална лента и успоредка. Ако това не бъде направено, за да се постигне тази цел, ще стане още по-трудно.

Не разчитайте на който и да е резултат на тези, които имат на разположение една гира с малко тегло. За да се изгради мускули, да изисква огромно натоварване, което е много на тегло. И ако има желание за увеличаване на мускулите, е необходимо да се запасите тежки гири. Най-добрият вариант ще бъде сгъваема. Когато такива инструменти имат дом, обучението, разбира се, ще бъде в сила и ще даде плод.

Препоръки за по-добри резултати

Как да се справим с гири


Учене у дома с гири ще донесе най-голяма полза в случаите, когато наблюдаваните четири основни правила:

Заредете трябва да бъде прогресивна

Мускулите бързо да се адаптират към стрес. И ако те са абсолютно еднакви, а след това напредъка в застой. За да се избегне това, трябва постоянно да се увеличи теглото. Веднага след като има чувството, че можете да увеличите натоварването, е необходимо да се промени тежестта на тежест. Ние не трябва да се стреми единствено за тази цел, без да обръща внимание на технологията и броя на повторенията, която трябва да бъде най-малко 12-15 във всяка група. Кога и оборудване спазени, и повторение се извършва в правилния лимит, е възможно да се увеличи натоварването, но не много, и малко по малко. Резкият скок може да попречи на технологиите.

Не се обучават на неуспех

Всички подходи трябва да се правят само когато има самочувствие. Не трябва да започне да се подход, ако не и чувството, че той може да надделее. Подходи и тегло са важни, но по-важни от техника. Не е необходимо да се "помогне" себе си, което го прави по-лесно да се изпълни, за да направи друг повторение или повишаване на теглото.

Дайте на тялото си починат

Имам нужда да спят най-малко шест часа, но по-добре е до осем.

хранят правилно

Не упражнение не може да компенсира за грешната и неправилното хранене. Би било наивно да се вярва, продължавайки да яде чипс, хамбургери и други бързи въглехидрати, които упражняват ще донесе резултат. Нито пресата, нито релефа на мускулите няма да бъде дълго, докато се запознаете диетата. Не избирайте диета, най-добре е да се хранят правилно и здравословни храни. Постенето става само кауза на изтощение.

Програмата тренировки у дома с дъмбели

Проектиран за обучение с гири у дома с три пъти седмично, т.е. един ден. Програмата е насочена към мъжете, така и жените. Допълнителна кардио е най-добре или сутрин, или вечер. Бъдете сигурни, за извършване на загрявката преди тренировка.

Един ден

 • клякам;
 • лег;
 • тяга;
 • извивката;
 • пейка защото на главата;
 • преса.

ден два

ден трети

 • изкачи на пейката;
 • гири лежащи разреждане;
 • набирания;
 • извивката;
 • Френската преса пейка;
 • преса.

Всички упражнения се изпълняват с гири от 3 серии с по 12 повторения всяка.