Признаци за неомъжени момичета сватба, дом, мечти, поличби

Всяко момиче от детството си в големи подробности е нейният сватбен ден: какво ще се облича, какви цветове, музика и т.н., и, разбира се, на младоженеца с нетърпение чакат пред олтара ... Но с течение на времето, както и среща с един човек на живота си не се случи. В хода различни начини да се обърнат към дългоочакваното деня: сайтове за запознанства, посещения на културни събития, които помагат приятелите и семейството си, апел към врачки. След няколко повреди, много помня знаците за неомъжени момичета, за които едно дете казва на майка си / баба. След това те изглежда просто измислица, но сега с помощта на момичетата се надяват най-накрая да намери щастието.Момиче, което знак
Момиче, което знак
Момиче, което знак

Вярвате или не: формите ще

В нашата технологична възраст, мнозина мислят, неуместно да вярвам в такива неща като поличби. Но не за нищо, което нашите предци се събраха, учи и се предава от поколение на поколение. Признаците са продукт на вековна мъдрост, така че не се плашим от тях, вярвайки, останки от миналото. Някои от момичетата, слушане на разкази за майка или баба суеверия, казва: "По стечение на обстоятелствата". Но в интернет можете да намерите много истории на различни хора, които са намерили щастието чрез точно такова съвпадение. Може би трябва да се вслушат в съветите на предците, и там, ще видите, че ще бъде необходимо да се търси сватбена рокля, за да избяга.

Признаци за неомъжени момичета са ежедневни, сватба, мечти, поличби и суеверия, свързани с месеца на годината. По-долу ще разгледаме някои от тях действително ви приближи до сватбата, и това, което трябва да се избягва.

Момиче, което знак
Момиче, което знак
Момиче, което знак

сватбени признаци

Хем подгъва на сватбена рокля на булката - друг сигурен означава да донесе дългоочакваното деня. Можете също така да си миете сватбени обувки. Тази опция е подходяща, ако не сте различна способност да шият.

За брака трябва да се получи нещо от сватбата. Това може да е жребец, държейки завесата, или игла, с която лигира сватбена рокля. Нашите предци вярвали, че тези неща са чудотворна сила, способна да привлича годеница.

Смята се, че тя скоро ще се омъжи, ако тя е поканена да бъде свидетел на сватбата. Този знак не работи, ако твърде често са били в тази роля. В този случай, вие ставате вечен шаферка, която дори не може да получи място на главния герой на вечерта.

Скоро ще се оженим, ако:

 • сватба гост случайно наля си вино или шампанско;
 • Вие танцува с булката;
 • седнете на масата за банкет между братя и сестри;
 • вие ще бъдете в състояние да се докоснат до булката, когато тя ще получи катедрата по време на сватбата в църквата.

Момиче, което знак
Момиче, което знак
Момиче, което знак
Момиче, което знак


Момиче, което знак

Домакински признаци

По-долу са признаци, че според нашите баби, ще помогнат най-много да се ожени или бърз характер на бъдещия жених:

 • Пол трябва да помете към прозореца на входната врата. Така че ви поканим на булката да дойда при вас.
 • Wet хем след вътрешни работи прогнозира пиян съпруг.
 • Според знаците, ако размахване на ръка трохи маса, съпругът ви ще бъде далеч от перфектен външен вид.
 • Забравете за опашки Благовещението. Бабите казват: "Самият лишава на здравето и щастието на семейно".
 • Ако не сте много добър готвач и се храните навик горят, не се притеснявайте. Това означава, че избрания от вас човек ще брюнетка.
 • Предсказва брака и намери куп. Въпреки това, за извършване дома си, не си струва. Хората вярват, че тези неща, които предполагат увреждане е и цветя.
 • Безсрамни косопад се сближавате с тайния олтара.
 • Той се смята за лоша поличба, ако булката се омъжва в синя рокля. Според нашите предци, той обещава мъж безразличие към желанията и мнението на съпругата си. Е, това синьо сватбена рокля е избран рядко. Може би трябва да влезе.
 • Налице е знак, свързани с и булчински обувки. Така че, вие не можете да се оженят в сандали, или скоро се очаква да се разведат. За щастие няма, спрете избора на приложените обувките.
 • Ако ви боли пръста си на Нова година, да бъдат подготвени за спешна среща с избраните.
 • Трикове брауни (задушаване с ръбове посуда и т.н.) се доближава до сватба. Той оцелява от къщата си в къщата на мъжа си.
 • Момичета, не се препоръчват да седи / стои на прага или да премине нещо през него. Нашите предци вярвали, че той отлага среща с любовника си.
 • Ако принуди професия има много да се срещнат и да си взаимодействат с нови хора, да се обърне внимание на тези хора, които се срещнаха наскоро. Конкретно, четвъртък. Тя може да се случи, че един от тях е вашата съдба.
 • Prichosyvaytes не в присъствието на непознати, го плаши ухажори.
 • Ако искате да погледнете себе си в сватбена рокля, отидете в магазина и да се опитаме по него там. В никакъв случай не използвайте роклята за някой от нейните приятели.
 • Участие в състезания отлага сватбата собствения си празник.
 • Ако човек мечтае за среща и на сватбата не е толкова далеч, я възлага на плащеницата. Това е знак, обещава щастлив брак и защита на Дева Мария.

Момиче, което знак
Момиче, което знак
Момиче, което знак
Момиче, което знак
Момиче, което знак

Сънища, поличби

Учените казват, че мечтите - тази безпрецедентна комбинация от опитен опит. Те депозиран всичко, което се случва с нас, и те също може да помогне за решаване на всеки проблем. Сънищата могат да предскажат брак, просто да са наясно с тяхната значимост. така:

 • Преди брака може да се види в съня си разговор с pochivshimi роднини.
 • Монтаж, закупуване на обувки в съня означава, че скоро ще трябва да се търси сватбена рокля.
 • Голямата любов прогнозира яде ягоди в сън.
 • Богат съпруг обеща мечти с много подаръци или зрели домати.

Момиче, което знак
Момиче, което знак
Момиче, което знак
Момиче, което знак
Момиче, което знак

Избор на сватба миналия месец

Всичко изброени по-горе, можете да добавите белезите, които подсказват, когато да се ожени.

Момиче, което знак
Момиче, което знак

Момиче, което знак

Момиче, което знак
Момиче, което знак

След знаците, разбира се, не дава абсолютна гаранция за щастлив брак. Изборът е винаги е ваш. Но те могат да мотивират, ще забележите нещо или някой, който не е бил там преди. Да не се фокусира върху желанието за бързо скочи да се ожени. Основното нещо е да се намери един човек, а след това звездите идват заедно.