Признаци за двете момичета да се омъжват възможно най-скоро

Момиче, което знак

Най-заветната цел, може би, всяко момиче - да се оженят. Всички видове гадаене, ритуали, поличби Maiden - това не е пълен списък на това, което се използва едно момиче с надеждата да намери щастието си жената. Въпреки това, за да са оцелели, заедно с културното наследство на нашите прабаби, много знаци за момичетата, които не би навредило да се знае и сега.Признаци за тези, които искат да се оженят от нашите баби

Момиче, което знак

Какво да не правим

Несемейните момичета не бива да метат пода в посока на изхода, или праг, се счита, че тъй като това допълнително отблъсква всички ухажори от себе си и няма скоро да се оженят. И тук за ускоряването на този процес е най-доброто почистване на пода в обратната посока naprmer, от прага на масата. Също така не е възможно да се обособят кръг около себе си, когато метат пода, така да се каже, като по този начин се обрича в същото време в затворено пространство кръг: тези момичета не са предназначени да се оженят бързо.Вода за тези, които не могат да се хранят през прага на една неомъжена девойка, също не е за ускоряване на процеса на сключване на брака. Интересен знак за вода и кладенецът, неомъжена жена винаги се опитва да не разлеете вода от една кофа, като я въведете в кладенеца, или е било казано, че съпругът й ще бъде "mumbler". Не се препоръчва неомъжени момичета мисъл стоят в средата на вратата: също така води след последица от скоро не се омъжва.

Модерните знаци за неомъжени момичета

Момиче, което знак

Знае всяка шаферка че spoymaya букет на булката, тя ще се омъжва скоро, така че на мястото, където булката планира да хвърли я сватбен букет - винаги Pandemonium неомъжени шаферки. Като шаферка може да бъде взето за плата на ръба на масата за сватба: Този знак показва също, брак, който ще бъде в следващите две години.

Несемейните момичета не се препоръчват, за да седне на една маса ъгъл, и бракът никога не се случва. Въпреки че сегашните признаци казват: ако седнете на масата за ъгъл, вероятно премине да живеят в къщата, но не се споменава дали момичето дали един ще се движат със съпруга си, така че е по-добре да предупреди. И ако сватба шаферка неомъжена девойка човек на навес шампанско върху нея инвентар - било то в кратък брак, и дори е възможно, че този човек, ако той щастливо стечение на обстоятелствата ще бъде свободен, той може да бъде успешна скоро се омъжва.

Но поканата да танцуват най-доброто възприемане от човека, седнал в противоположния край на таблицата за сватба, тя се счита за толкова, защото е по-вероятно да се ожени, и може би най-рано през тази година. Ако момичето ще танцува с този, който седи до нея на масата, това допълнително поставя дългоочакваното му брак. Така че неомъжени момичета винаги имат право на избор!