Признаци на любовта, любовта на суеверие за момичета

Безплатна среща
в женски клуб!

Признаци - характерни признаци на предстоящи събития, които са се формирали в продължение на много векове, и въз основа на наблюдения на живот.Суеверията са започнали да се доверят повече във времето на езически и досега могат да се видят приликите с различни ритуали. Признаците на любовта някой вярва, а други не, и само вие можете да решите дали да се доверите на мъдростта на хората.

Да обичаш не се третира като точна наука, и го възприемат като повишено състояние не са предмет на всяка логика или причина. Вследствие на това взаимно чувство е кредитирана с различни убеждения.

Любовна признаци могат да станат предвестници на краткосрочна хоби, изгарящата роман или кавга с втората половина.

Признаци на приближаване любов

Има ясни признаци, че идването на любовта. Това не е най-обичайните признаци осезаемо изглежда като ниско летящи лястовици преди дъжд. Разберете знаците трябва да чувствителността на сърцето, наблюдението, както и способността да видите повече от обичайното.

Появата на всяка връзка предхожда срещата, познат. Може би това ще се случи днес, в един от най-привидно нещастни дни.

Например, едно момиче в бързаме на работа или училище счупи нокът, изтръгнат чорапогащи или пропуснати автобуса. Тази поредица от малки лош късмет може да бъде предвестник на бъдеща среща, която ще се прероди в дълбоките чувства, които ще добавят легенда.

Желанието да се промени радикално прическата също така показва, подходът на страхотно чувство. Този знак е валидна от древни времена, когато момичетата се оженим, напълно промени начина на живот и външния вид.

Стойността на находките и срещи

Много хора вярват, че случайности няма, всички оправдани, и заключенията могат пророкуваха много. Всички знаци на любовта са естествени, те носят скрити значения.

Значение някои да за момичета:

  • Когато по пътя видях пита, или панделката, а след това трябва да се вземе, защото тя обещава да се срещне с половинката си.
  • Намерете подкова - до най-близкия сватбата.
  • Вижте близнаците на улицата - за трайно брак. Същият този обещание и среща с сватбата.
  • Ако къщата изведнъж се озова изгубения си пръстен - нов съчувствие.
  • Загубихме обица и изведнъж се озова - знак за сватбата.

За да се запази усещането

Кой са намерили любовта, той иска да я държи всички възможни средства. За двойки, има и други признаци:

  • Ако по време на посещение дойде под душ, това е един богат брак.
  • Щастието обещания счупи чинията докато момичетата се срещат с един мъж.
  • Хората казват, че едно момиче на среща с момчета трябва да върви в една посока и обратно - от друга страна, че не е скучно сам.
  • За да споделите бъдеще трябва да се целуват един от любимците на новата луна.


Са преобладаващи признаци, че не може да се направи, за да не се въвеждат на кавга и раздяла. Например, не е нужно да се съгласи с дата на моста или на кръстопът, защото нещата могат да тръгнат по друг начин: страстта заменя с омраза и приятелство - вражда. Кавги и чувство на неудовлетвореност изпреварят любов двойка, ако те ще се срещне по стълбите.

Лоша поличба за жените е, когато тя, заедно с приятелката си гледа в огледалото. Говори се, че един приятел може да се превърне в съперник в любовта двойка. Отношенията могат да бъдат краткотрайни и не са сериозни, ако на първа среща момиче obuet нови обувки.

Подаръци и признаци

Често любителите дават един на друг подарък в знак на техния особен интерес. Въпреки това, той трябва да се прави разумно, защото с подаръци на любовта включва някои признаци, че може едновременно да правят траен и се чупят съюза на сърцата.

Например, смята се, че жълто обещанието на разделяне на цветовете, без значение колко умни са те. Затова жената е по-добре да се представи една червена роза - постоянни фаворити в сферата на любовта.

Момичетата трябва да знаят, че мъжете не се препоръчва да се даде на нож, брошка, ръкавици и таймера. Момчета, не трябва да се даде на любимите обувки. Според легендите, те prezenty водят до кавги и разделяне.

Сватбени суеверия

На сватбения ден особено предпазливи за всички видове знаци, както и всяко малко нещо, което влезе в игра.

На първо място, хората трябва да знаят, че най-доброто време за предложения за брак е в петък вечерта. Но за да не плаши щастие, да се направи обществена ангажираност трябва да бъде само в събота.

За ново семейство са живели дълго време в църквата трябва да отидат най-дългата и мъчителна път. Не е необходимо да бъде тъжно, ако сватбения ден отиде малко дъжд, това е знак за щастлив и богат живот на съпрузите.

Момиче, което знак
Обичам да давам съвети?
Момиче, което знак
Как да станете треньор?
Момиче, което знак
Работата-мечта за жени
Момиче, което знак
Как да промените живота си?

Момиче, което знак
Вярвания и суеверия, свързани с пари
Момиче, което знак
Котки: знаци и суеверия
Момиче, което знак
Вярвания и суеверия около преместването в нов дом
Момиче, което знак
Признаци: какво сърби или болка в гърдите?