Прически за бала с ръцете си стъпка по стъпка видео инструкции, снимки

Как мога да направя за абитуриентски прически със собствените си ръце? Този въпрос е от значение за много жени в навечерието на дипломирането. Абитуриентски бал - училище топка, маркировка успешното приключване на проучванията. По време на официалната част на бала връчи сертификати и дипломи на дипломирането. Официалната част - това е всъщност една топка, на който момичетата се обличат в красиви рокли, да носят обувки на висок ток. Завършването на изображението е красива, бляскава прическа.Абитуриентски прически за това как да се направи

Как да си направим прическа за бала? Подредени красива модни прост коса въздушни шлюзове могат лесно да се направи у дома си със собствените си ръце, след инструкциите стъпка по стъпка, която ще ви кажа как да направите косата на изгорелите газове, от създаването на един уникален образ. Не е задължително да се направи опаковане на изхода сложно комплекс. За младо момиче, не се побира, която е предназначена за възрастни жени.

В по-леки, по-мек и по-лесно да се извърши инсталацията, момичето изглежда по-лъскав.

Как да създадете прическа за бала

Ако тъмна коса, можете да направите техника, оцветяване или balayazh Ombre. Bright този сезон е модерно да техника боя ягода руса. За да се създаде проста прическа е необходимо да се подготви:

 • игли и клипове;
 • и оформяне на лак, за предпочитане ultrasilnoy фиксиране;
 • маша.
 1. Загрейте форцепс. Curl краищата на косата, без това да повлияе на площ от около 10 см в корените. Кърлинг кичури трябва да са в рамките на обиколката на главата.
 2. Всяка верига на гребен в корените до получаване на обем. В този случай, след backcombing коса трябва да бъде малко по-обработен с лак, закрепете с фиби невидими към корените.
 3. Създаване на път отстрани. На по-голямата част на раздяла се разделят на нишката до зоната на ухото. то Perekin'te напред и сигурна изводите.
 4. Втората част на бравата до опашката, и като се правят контур, осигури фиби, невидим. От друга страна е необходимо да се остави тънка нишка от.
 5. Създаване на лека небрежност, рошави къдрици пръсти. Secure полученият резултат лак или стил.
 6. От разделени нишките на плитка френски плитка "Водопад". Сложете го на върха на всичко, осигуряване на плитка над ухото, крие в края.
 7. Закрепете всички опаковъчни лак.


Абитуриентски прически за това как да се направи

Тази прическа може да украсяват живия цвете или красива диадема.

Има няколко прически за дълга и средно дълга коса.
Класически и в същото време по много прост начин - на шиш. плитка тъкат различни помощ, за да уникален и неповторим стил на бала.

Как да направите стъпка по стъпка прическа? Плюя за оформяне на косата:

 1. Разделете нишки на 2 части, като ги овлажнява с малко вода. 2 класически плитка плитка, закрепване на краищата с гумени ленти. Отбележи края на една дълга лента и да я конец в основата на другите заключване щифтове, повтаряща се от другата страна.
 2. Разтягане от плитките отделните нишки, украсяват ги.

Тази коса на изхода може да бъде създаден на средна дължина на косата.

Абитуриентски прически за това как да се направи

Стайлинг къса коса

Но не само на притежателите на дълги къдрици се похвали с разнообразие от възможности за извършване на стълбове. За кратко прическа разполага не по-малко. Възможно е да се направи плавен стил, изглаждане на косата желязо. След това нанесете восък или гел за стайлинг, тя разпространява по цялата дължина. От къса коса може да направи фина коса, като ги кара восък, подсушите, занемарен, създавайки един лесен бъркотия.

За къса коса изглежда перфектно прическа в ретро стил. Класически купчина вълна, фиксиращи щифтове, невидим. След това е необходимо за лечение на ноктите свръхмощните фиксиране. Когато лак изсъхне напълно, отстраняване на щифтовете от всеки участък. Отново консолидира лак. се предоставя Великолепната образ на 30-те години. Много стилна къса коса стайлинг изглежда гръцки. И вие може просто да боядисате косата в техниката на двойно Ombre, сложи в прекрасна коса. Успехът е гарантирана.

Абитуриентски прически за това как да се направи

резюмиране

Каквото и стил да изберете за бал, най-важното - това е прекрасно настроение, привлекателност, чар на младостта. И за да подчертае неповторимия облик ще помогне много прическа, което правите, поставите най-много въображение, вкус и креативност.

Препоръчителни Четене:

Абитуриентски прически за това как да се направи
Как да си направим вечер прическа със собствените си ръце
Абитуриентски прически за това как да се направи
Как да си направим бърз и красив прическа за средна коса с ръцете си
Абитуриентски прически за това как да се направи
Как риба опашка коса с ръцете си