Прически за бала дълга коса със собствените си ръце

Дипломиране - дългоочаквана почивка за всички момичета, защото в този ден те могат да поставят на най-приказни тоалети. Но рокля прическа само тъкан изображение не може да бъде пълна без подходяща опаковка. Ето защо, изборът й - най-отговорна работа в подготовката за празника, тъй като Това зависи от това, дали роклята и момичето в него свети или да потърсите скучни. Дългата коса се отворят големи възможности за създаване на прически, а тази година модата им позволява да направят своя собствена.Възможности за вечерни прически за дълга коса

Абитуриентски прически за това как да се направи

Дългата коса - е отличен материал за всички видове прически. Това дава възможност да се експериментира, за да се намали дължината на своето право на преценка, за да положат верига по различни начини, обрат, тъкат в различни плитки или плитки, правят стилистично и етнически стил. С дълга коса имат достъп до всичко, и то е много полезно свойство за бала. Защото, аз искам да нося красива рокля, ефектът от което се засилва коса. опции за оформяне подбор - най-отговорното нещо, и дълга коса дават широко поле за реализация на фантазия.

Spit водопад с къдрици

Абитуриентски прически за това как да се направи

Spit водопад - тя се преплита плитки в косата плат по диагонал. Много е лесно, може да се направи у дома, което е удобен и икономичен. По време на тъкане нишки в плитка заловен само веднъж, и увисна надолу свободно. Ако те се свиват меки къдрици, там е приликата на водопада, където е отделена прилича коса на вълни течаща струя вода. Предимството на тези прически са красиви, женствени и деликатни външен вид, но също така и практически, не само, защото е трудно да се обърквам. Празничен вид се запазва дори и след като се върти къдрици. Вижте подробни инструкции как да направите косата си сами пада.

Течаща коса с диадема или корона

Абитуриентски прически за това как да се направи

класически декорация Момичетата на бала е диадема. Това корона, направен във формата на пръстен, се вмъква в косата. Те се предлагат в различни видове, форми, размери. Традиционно - триъгълна украсен метална оплетка с камъни, но напоследък има корона с флорални мотиви, под формата на венци, лозя, декоративни плочи. Всички те също се поставят в косата, като хоризонтален обръч или се поклони главата си в челото (област на елфите стил, средновековна ретро).

Диадема перфектно улавя косата и образува прическа. Слагайки го, само за да имате тържествено и чист вид. Изглежда страхотно на гребена, пух на гърба, гладка, права, къдрава, течаща коса, съчетана с всички видове стил и тъкане. Все пак трябва да се има предвид, че Корона, която се носи на главата на челото, изглежда по-добре върху плоска нишки и заедно с прости прически (пух косо, чуплива коса). И този, който е поставен директно в косата - на буйни, с ясно изразен врат, или по-сложна инсталация.

Абитуриентски прически за това как да се направи

Но и в двата случая, косата не трябва да бъде твърде сложно, неестествено (например, твърде здраво извиване, спирала), наводнени с лак или гел покритие прекомерно блясък. Корони и диадеми са си много видима част, може да изглежда претенциозно и вкус, съчетан с най-различни стайлинг. Сложна тъкат е позволено само по отношение на шиш или коша отзад, те изглеждат бледи, женствена, независимо от конфигурацията.

Големи къдрици, изложени на една страна

Абитуриентски прически за това как да се направи


Брайт, женствена прическа за бала дълга коса е да се определи страничните усукани кичури коса. Такъв стил изглежда много впечатляващо: асиметрията има красива деколте, демонстрира силен, смел и съблазнителен характер на своята любовница. Идеални с ярко червило, прост, но оригинален стил на обличане. И за да се направят образ по-мека, по-нежна, възпитаник може да тъкат в цвят на косата.

Прическа в гръцки стил с превръзка

Абитуриентски прически за това как да се направи

За модели в гръцки стил включват няколко вида опаковки, основната характеристика, която е оригинална, практическото използване на допълнителни атрибути - бинтове, игли, панделки, обръчи. Прически с превръзка не само изглеждат необичайни, женствени и елегантни, но и добре фиксиран коса. Те са лесно да се определи, ако има такава нишка, ще бъдат бити от общия състав, но ако се прави правилно, това няма да се случи.

  • Прав коса е по-добре да се обърне по връщане назад, и те ovivayut превръзка, поради което структурата става по-надеждни. За да коригирате нишките около лентата, най-добре е да ги поправи на върха на няколко игли, или да използвате превръзка с еластични свойства. След това ще бъде здраво притисната до главата, и по-добре дръжте косата. Колкото по-дълго на косата, долната ролка ще падне грациозно рамкиране на главата.
  • Къдравата коса блокирани или по-добре да въздигне, да ги срешете в корените и фиксиране на коса на опашка. Къдрите в краищата на случайно разпределени по главата, който обхваща не само закрепване, но и извита преход от главата към опашката, което го прави гладка и права. Вместо гумени ленти могат да бъдат използвани грубо, които улавят по-меки къдрици. Прически преплитат около лента (един или повече пъти). По-голямата част от венчетата трябва да падне върху главата си, където те няма да се затвори превръзката.

Обикновено обем плитка панделка

Абитуриентски прически за това как да се направи

Голям завършил декорация може да се превърне един обикновен коса, особено ако тя се тъкат колан. От посоката, в която се добавя направление, ще зависи от окончателния дизайн. Оригинален поглед три ленти рокли в нюанси на шиш, защото заемат цялата му дебелина, визуално правят косата гъста и буйна. Не е задължително да ги тъкат в много коса, те могат само да й плитка от външната страна, завършваща с лък.

Updo с коса на носа

Абитуриентски прически за това как да се направи

Когато създадете кръгла греда, подутини или всяка друга инсталация на права коса на върха, ще се уверете, че "опашката", който традиционно се крие под косата. Тя често се крие в косата, но можете да го намерите за друга употреба, да тъкат лък. Такъв елемент ще бъде малък лък коса. Тя изглежда необичайно висока прическа, която е напълно извън носа на косата. Тя прилича на котка уши и една котка изглежда закачливо. Тази позиция е подходяща за детски прически.

Стайлинг на коса в ретро стил

Абитуриентски прически за това как да се направи

Чрез полагане ретро означаваше различни модели на прически, които бяха популярни през 20-80-те години на миналия век. Техните отличителни черти са:

  • Wave - коса нежно положи вълнообразна линия, а дължината на частта прехвърлени на една страна. Силно фиксира с лак или гел.
  • Къдрите - женски, големи заоблени къдри, пръстени каскада надолу свободно върху раменете или небрежно подредени. Ако прическа с бретон, тя също така гладка, къдрици предизвикателно раждат челото му.
  • Валяци - косата е разделена на две части, горна и долна. Отдолу е дължината на косата, често навива и горната част се поставя в един или два ролка, която е оформена от двете страни на главата, предната (близо взрив) или от по-горе (на мястото на раздяла). Roller създава усещане за дълбочина и блясък на косата.
  • Lush задната част на главата - повдигнати върха, така че на мода в днешно време, се отнася до ретро елементи. Той е визуално намалява лицето, което го прави продълговата. Съставено от руно, и следователно увеличава количеството на косата. Идеални с диадеми и други аксесоари.

Конска опашка във връзка с оплетка

Абитуриентски прически за това как да се направи

Висока опашка, разположен на горната или задната част на главата, добре момичето с нежни черти, овална или елипсовидна форма на лицето. Сама по себе си тази прическа ще изглежда грандиозно, ако част от косата oplesti дъвката, която тя е фиксирана. Дължина могат да бъдат оставени като разтваря и тъкани в плитка. Гайтани и се украсяват главата - с плетена коса ще изглежда по-трудно, по-цветни. Този стил е идеален както за тийнейджър и момичетата изписани от началното училище.

Обърнете се и към факта, каква красива прическа за дълга коса може да се направи самостоятелно.

Как да си направим един куп дълга коса със собствените си ръце

Увеличаване миди у дома

Ако определен умения в създаването на шпунтови стени, което вече имате, трябва само свежи идеи пред вас няколко различни варианта за прости и сложни прически за дълга коса абитуриентски бал. Всички от тях може да се извършва в домашни условия. Но ако не искате да си или приятелите си правят това на официален празник притеснява, бръснарницата всичко да бъде направено без затруднения. Тук са избрани само най-модерните в модел за тази година, което доказва и да подчертава естественост, красота, женственост, лекота на момичета и затова идеален за случая.

Абитуриентски прически за това как да се направи