Преводач на свободна практика - кой е той и как да правят пари в интернет на свободна практика през 2019 г. свободна практика борса за начинаещи

На свободна практика, това, което е

В днешно време все повече и повече хора търсят алтернатива на постоянна работа, така да се каже от 8 до 5. Причините могат да бъдат различни: някой не е щастлив с графика, някой иска да прекарва повече време със семейството си или да работят за своето ежедневие.Като опция в дадена ситуация може да се счита свободна практика (каква работа и какви нюанси което трябва да знаете за него по-долу).

Какво е на свободна практика и на свободна практика в Интернет


И така, на свободна практика - този тип работа, в която работите, не е в състояние на дадена фирма, както и директно с клиента. Тя може да се разглежда като част от време.

Съответно, на свободна практика (от английски свободна практика.) - безплатна специалист, който работи върху себе си. Той избира заповедите му и търси клиенти, определя нивото на заплащане за определени услуги и график на работното си ден. На свободна практика може да си сътрудничи с няколко клиента. В по-голямата си част, това работят дистанционно от дома чрез интернет.

Печалбата на свободна практика: плюсове и минуси на свободна практика

Предимства пред конвенционалните дистанционно работа

  1. Гъвкавата работа. които можете да направите сами своя собствена. Можете да изберете колко дни в седмицата работите и колко почивка. Можете да се събуди на сутринта в удобен за Вас време, за да довърши работата си и когато ти е удобно. Вие сте си шеф.
  2. На свободна практика, в по-голямата си част, тази работа у дома си от разстояние чрез интернет. Не е необходимо в продължение на няколко часа на ден, за да харчат по време на пътуване с обществения транспорт и да прекарват времето си с неприятни хора, които от колектива (или толерират заяждането главата).
    Работа у дома си, вие сте в комфортна среда и хората, с които да си сътрудничат изберете сами. Можете също така да прекарват повече време със семейството си.
  3. Място на пребиваване не играят важна роля. При нормална експлоатация вашата заплата не зависи само от вашата специалност, но също така и от това къде живеете: в голям град или малък град. Разликата в парите може да бъде много забележим. Вие не може да се каже за свободна практика. Основното нещо - по отношение на качество и изпълняват поръчки, както и къде се намирате - това няма значение.
  4. Неограничен нивото на доходите. Вашите приходи зависят от обема на работата и нейното качество. Също така е възможно да се работи с няколко клиенти, които също се увеличи размерът на получените пари.
  5. Възможност за работа не само с местните работодатели, но също така и с чуждестранни клиенти. Заплащането на работата те са много по-високи. В този случай, познания по английски език.


Вижте също: Печалбата на вашия браузър. Разширения, които правят

минуси на свободна практика

Както във всяка област, в самата работа чрез интернет има и своите недостатъци:

разновидности на свободна практика


Най-популярната предаде печелите от разстояние, включват:

Възможности за свободна практика, огромно количество от белите дробове (което може да бъде направено в рамките на няколко минути) до по-сложни и отнемащи време (за изпълнение може да отиде дни или дори седмици, но също така да се обръща подходящо).

Свободна практика: как да започнете да печелите


В началото на работа на свободна практика, аз препоръчвам да се вземе безплатно онлайн маратона "7 дистанционна работа умения." Носеше кратко време ще имате възможност да научите седемте най-търсените професии в мрежата. Ще научите също как бързо да започнете да печелите и да намерят себе си клиенти.

Освен това, като се работи по интернет, трябва да се регистрирате на сайта, които са посредници между клиентите и на свободна практика. Чрез тях можете да подредите своите собствени резервации. Най-популярни са изброени по-долу.

Размяна на свободна практика за начинаещи

На свободна практика, това, което е

Kwork - свободна практика Exchange, където всички услуги се продават на фиксирана цена - 500 рубли. Има няколко секции, в които можете да добавите вашата оферта:

Популярни Exchange свободна практика за работа от разстояние

Чуждестранните свободна практика сайтове


Freelancer.com - най-голямата в света дистанционно работа на пазара. Работодателите и изпълнители са около 250 страни. В настройките на сайта, можете да изберете вашия език, а да бъде успешна, което трябва знанието на английски език. Платежните нареждания, са значително по-високи, отколкото местни партньори.

Upwork.com - друг основен международен пазар за работа на свободна практика. Тя е по-подходящ за опитни професионалисти.

Снимки за фотографи

Най-популярни сайтове, където можете да продавате вашите снимки:

Повече подробности за Microstock могат да бъдат прочетени в статията "печалби по продажба на снимки."

Размяна на съдържание за копирайтъри

Наред с другите неща, можете да направите пари за свободна практика за писане на текстове. За да направите това, това са добри уеб ресурси, като например:

заключение

Един важен аспект, който оказва влияние върху нивото на доходите от свободна практика, - това е преживяване. Важно е да се научат как да общуват с клиентите и точно изпълнение на поръчки. Това от своя страна ще ви донесе положителна обратна връзка, която ще подобри репутацията си като експерт. Ето защо, в началото на още по ниско платена работа, можете да поемат по пътя на свободна практика, така че те са работили върху репутацията си по проекта. Също така, това ще ви помогне да се създаде портфолио от тяхната работа.