Препоръки за лечение на фимоза у дома

Намаляването на препуциума, което го прави невъзможно да се изложи на главичката му, лекувани оперативно и консервативно. В някои случаи се налага операция? 1. С инфекциозно възпаление. Под препуциума се инфектира и възпаление на главичката му. Това заболяване се нарича баланопостит. Ако препуциума става червено, набъбва, става болезнено и гной от уретрата - моля свържете се с линейката. Баланопостит пациент в спешно трябва да проведе операция, в противен случай е възможно некроза на главичката на пениса.
 2. Ако сте успели да получите главата извън ринга на препуциума, и влиза отзад не работи. Разработване на главата оток, кръвоносните съдове са компресирани и кръвоснабдяването на меките тъкани нарушени. Без да се прибягва до лечебно заведение, е вероятно да тъкан смърт.

За провеждане на лечение на фимоза в дома може да бъде, ако възпалението и болката в пениса отсъства.

фимоза на лечение

Без операцията наистина е възможно да се направи народни средства, обаче, следва да наблюдава отблизо тяхното здравословно състояние, както и в случай на авария адрес на уролога.

Защо е необходимо да се отнасяме фимоза?

Момчета 6-7 години, намалявайки препуциума могат да преминат сами по себе си, и за възрастни хора, трябва да се направят някои усилия. Пациенти с фимоза са изложени на риск от инфекции на пикочните пътища, тъй като липсата на излагане на главата е трудно да се извършват хигиенни процедури. Под препуциума смегма се натрупва, продуктът на мастните жлези. Смегма служи като среда за бактерии, плътни парчета уплътнява смегма образувани с недостатъчна хигиена - smegmolity.

Лечение на фимоза у дома, ще помогне да се отървете от редовния натрупване на смегма, която ще служи като отлична профилактика на бактериална инфекция. Препуциума, която покрива главата, може да инхибира нормален сексуален живот, защото, когато има напрежение и дърпане микро фрактури. Мъжът се чувства болезнени и неприятни усещания по време на секс, както и непоправими вреди на препуциума да доведе до образуване на белези и да обостри фимоза.

фимоза на лечение
Някои мъже с фимоза имат болка не само чрез издърпване на препуциума, но дори и с ерекция. Болка да допринесе за развитието на импотентност. Компресиране на главата препуциум кожата може да доведе до трудности при отделянето на урина, урина причина задръстванията в пикочния мехур.

лечение фимоза може да:

 • премахване на болката по време на монтаж;
 • избегне нараняване на препуциума по време на полов акт;
 • увеличи чувствителността на главата поради неговото пълно елиминиране;
 • свободно да извършват хигиена на пениса;
 • предпазва от инфекции на пикочните пътища.

Ефективността на домашно лечение зависи от степента на фимоза и причина на заболяването.

Фимоза може да бъде причинена от вродени генетично предразположение, възпаление, съединителна тъкан на препуциума. За да разберете причините за фимоза и оценка на възможността за консервативно лечение е необходимо да се обърне към уролог. Белег тъкан е изключително трудно да се простират, така че да се постигне напредък по домакински практики не би било възможно. В други форми на лечение фимоза у дома, ще помогне да се избегне операция.

Вижте също: Възможно ли е да се излекува фимоза без обрязване?

Като самостоятелно лечение фимоза а?

Заболяването се развива постепенно, а по-скоро пациентът ще мисля за необходимостта от лечение, толкова по-благоприятна прогноза за възстановяване. Колко добре може да лекува фимоза у дома си, в зависимост от степента на заболяването?

На първа степен без ерекция главата оголване случва свободно. Това е най-лесният и най-честата форма на фимоза. Самостоятелните лечение е постепенно разтягане пръстен препуциум. Първата степен се характеризира с еластичност препуциум, така че за 4-6 месеца, можете да направите значителен напредък.фимоза на лечение

Втората степен на фимоза води до ерекцията трудност глава без ерекция, във възбудено състояние, разкриване не се случи. Лечение у дома е възможно, но ще отнеме повече време.

Когато трета степен без ерекция глава откри трудно по време на ерекция невъзможно. Затруднено уриниране не възниква на уретрата не се стеснява.

Четвъртата степен се третира само оперативно. Уриниране трудно, има остра болка по време на монтаж, отстраняване на главата е невъзможно. Препуциума се изтеглени и фрактури, които се лекуват с образуване на белези. Висока вероятност на възпаление, инфекция, некроза на главата.

Добрите резултати в кратък период от време успява да достигне до лечение на фимоза при деца. Възрастните хора се нуждаят от повече време, за да се простират на препуциума.

билки Лечение

Разтягане на препуциума трябва да се направи в стерилни условия, за да не се присъединят към бактериална инфекция в случай на нараняване. За това е необходимо да се изготви баня с отвара от билки, като лайка или наследяване. Водата трябва да е топло, но концентрацията не е твърде горещо бульон достатъчни, за да оцветите водата. Изместване на препуциума се появява преди появата на болка или израз на дискомфорт.

Бурна методи и грубо към срязване препуциум не може, тя ще се скъса и да кървят. За подобряване на плъзгане под препуциума се инжектира течен парафин. Този метод е подходящ за деца, възрастни хора могат да използват напрежението, без да се къпе.

фимоза на лечение

Независимо от степента на напредък, след разтягане на пениса трябва да се третират с мек антисептик, например, furatsilina, Miramistin, хлорхексидин. Възможно е да се справят с екстракт от лайка пениса, но тази билка има доста слаба антибактериална активност в сравнение със специализираните антисептици. Когато микропукнатини или рани, антисептично мехлем може да се използва, например, Солкосерил.

Вижте също: Разхищението на тестис - най-подробна информация за патологията

Какви предпазни мерки може да помогне да се избегнат усложнения при напрежение на препуциума:

 • стриктно спазване на стерилност;
 • Не можете да използвате сурови антисептици, йод, Зеленка, fukartsin, които допринасят за рани по лигавицата;
 • че е невъзможно да се пара от пениса, а след това се премести на едро на препуциума;
 • в случай на подуване, зачервяване, парене или трябва да отидете на уролога.

Отбележи положителни промени в разкриването на главата могат да бъдат в рамките на 1 - 3 месеца. За да омекоти кожата на препуциума се използват баня от лайка. 10 мг сух билка вари в 250 мл гореща вода, варени 5-6 часа, или 15 минути на слаб огън. Преди да кандидатствате хладно, след прилагането на вазелин за смазване на пениса.

медикаментозно лечение

Добри резултати са получени от главата на лечение на пениса и препуциум мехлемите с кортикостероиди. Преди прилагането на необходимата консултация с уролог. Лекарства като преднизолон, хидрокортизон и бетаметазон насърчаване на еластичността и повишена еластичност на препуциума. Процедурата се прави два пъти на ден. Преди да се използва мехлем да бъдат третирани глава леко антисептично или слаб разтвор на манган.

Белег форма на фимоза не могат да бъдат излекувани по този начин и за други форми на постигнато в рамките на 2-3 месеца прогрес, и запазва положителната за 6-12 месеца. Използването на стероиди има противопоказания и странични ефекти, така че трябва внимателно да прочетете инструкциите, и в случай на болест, се консултирайте с уролог.

Прогнозата за възстановяване

Пациенти отказват оперативно лечение на фимоза, тъй като операцията се извършва обрязване или разрязване на препуциума. Запазване на препуциума и главата на разкриването осигури консервативни методи не винаги са възможни. Ако имаше пълно сливане на препуциум с главата на пениса, дори и най-прилежни пациентът не е в състояние да прогресира в домашни условия. Целесъобразно е да се прилагат на национално третиране на фимоза 1-2 градуса, особено при деца.

фимоза на лечение

Физиологична фимоза не може да премине с възрастта, което води до образуване на белези тъкан вече в юношеска възраст. С редовната ерекция препуциум кожата е контузен, фимоза се увеличава и лекува консервативните начини става малко перспектива. Ето защо, трябва да:

 • като лечение на фимоза, преди да може да започне да имат деца, за да се предотвратят усложнения, в юношеството и зрелостта;
 • се консултирате с уролог;
 • използват методите на традиционната медицина (ръчно разтягане), или да се съгласи с тази операция.

Фимоза предотвратяване на възрастни мъже да бъдат сексуално активни, но не пречи на плодородието. Болезнена ерекция и сексуален контакт може да доведе до импотентност. На тази основа разстрои простатата, което причинява ендокринни заболявания и намалява качеството и живота. лечение фимоза у дома, ще се отървете от болката и да се избегне много неприятности.

фимоза на лечение