Преглед на собствениците на вариатор CVT

В тази статия, аз съм съставила прегледи на предаване - CVT. Положителни и отрицателни становища, разбира собствениците на устройството за предаване. Надявам се, че възгледите на шофьорите, които пътували по CVT шофиране ще ви помогнат да вземе решение за бъдеща покупка или разкриват някои от тайните на работа на вариатора.отрицателен

положителен

 • CVT - една много проста и надеждна работа, ако правилно работи и да го наблюдава. Така че моето мнение - вариаторни таксита. Сама по себе си да използвам. Но ако се вземе не кола нова - голяма вероятност, че предишното Домакинът не прочетете ръководството - масло не се променя, натиск през цялото време маратонката на пода (оттук и вариатора загрява) - така че бъдещи проблеми не могат да бъдат избегнати.
  Спомням си преди 4 години на диска е лицето, закупило Camry с интериора и 40 000 км. (Или 60, не помня точно) тече лични автомобили, които не са направили дори маслото не се променя. Естествено, това работи двигателя е починал. След това, на индивида след това цялото задвижване проклина какво хрян в Toyotas двигатели.
 • Плюсове - по-бързи и по-уверени ускорение в сравнение с машините и механиката (ако не овладее механиката на състезателни спортове). Ефикасността. (5.5 Fit-л, л-7 Integra, както на пистата).
  Недостатъци - по-скъп суспензия в ППО, по-сложен и скъп ремонт в случай на счупване (ако изведнъж имате късмет :-)).
 • Otezdil миналата зима на вариатора (Хонда лого). С Bucs получава в ход само, ако се опитате да напусне останалите участници в движението по-рано и да даде твърде много газ. Като цяло машина за пресоване на газа е много чувствително. Аз не знам, не се опитват точно същото на проста машина така, защото има вариатор, или просто да се създаде този модел ... Поради чувствителността на дори за първи път се съмняваше - не podubity ако вариатор. От кога дърпа, ако дясната davanut газ, се оказва лек идиот. Аз за притискане гладко и всичко си дойде на мястото. Но сега на короната на баща си, когато делото трябва да отиде педал да натисне от сърце :-)
 • Вариатор го прави преглед
 • Докато езда - ритници като счупен - глупости, че е особено трудно в него не е - на устройството по-лесно да класическа автоматична скоростна кутия, но разходите z.ch kusaetsya и nissanovskie Варик все още много грях електроника - от сензор, който navernotsya стъпка мотор! Въпреки че често обвинявана Варик и двигателя проблеми - особено когато дърпането е достатъчно!
 • Вкуси докрай, защото той е купил стара кола с CVT. Той ремонтира и глупаво не продават като отиде .... Послепис Всички "неприятен услуга" е смяна на маслото и филтъра през 40-50tys. се изпълнява. Какво е различна от класическата автоматична скоростна кутия? Моята кола преди проблемите на последните 158tys. .malo ... или много за малка кола? Всеки си решава.
 • Силната на ППО като цяло е, че той е единственият с безстепенна трансмисия за превозно средство. Otsustvie твърди фази (предаване) вариатор позволява много ефективно използване на опции на двигателя. Машини с вариатори често заобикалят, подобни на механиката и по време на ускорение до 100, както и консумацията на гориво. Последното може да изглежда странно, тъй като ефективността на вариатор ниска от тази на механика. Но това се обяснява с помощта на оптимална настройка на захранването. На вариатора отсъствие на шокове, когато pereklyucheknii, тъй като няма смяна на. В вариатора затова не се прекъсва притока на мощност към колелата на автомобила - особено важни в хлъзгави завоите на устройството. CVT в дизайна по-лесно хидравлични автоматично. Това е всички плюсове.
 • Главната особеност е, че наистина трябва да бъде в състояние да. вози, а именно, да не настъпвате на педала със или без причина, и линейно го оперират, например в началото на много стои неподвижно тъпче на педала и след това да се каже, че варио мъртъв, изчистване на пъна, че няма да се горят при върхово натоварване, общо е необходимо да се дръпне, наберете 10km / h, а след това най-малко в пода! В допълнение много обезкуражаващо гладка и изглежда, че ако не смотаняци, това означава, че няма ускорение.
  Влаковете на Варик няколко години, аз показват чудесата на ефективността на CX-7, като тест драйв. Мениджър Джулия много изненадан 15,1l / 100км в града на А-92, преди те да имат по-малко от 18 и не, както и, и се качи казва същото, но има и друг принцип натоварване "карам въртящ момент", въпреки че контролът на газта е 1 от 1 както на Варик.
  Основната кон още не варио надеждност. и комфорт, с които той носи.
 • Взех новата Tiida на вариатора. безумно щастлив. размер на 5.6 поток на пистата, понякога намалява до три години и половина. След като устройството е необичайно, че не е имало спиране на двигателя и звукова двигател


Бих добавите към вариатора или се влюбват, или не. Ако не отиде на това предаване - не забравяйте да се повозим и да резервирате тест драйв. Направете правилния избор - покупка на автомобил с CVT и започнете да пишете вашите коментари)))