Преглед на навечерието на игра онлайн - космически свят на Ева Ева да играете онлайн, отзиви официалния сайт

EVE Online игра е една галактика, която се свежда реалния живот. Играч, управляващ космическия си кораб, вижда го и други космически обекти само отвън. Игра на камерата е безплатно и поради това тя може да се върти около избрания обект. Камерата може да бъде прикрепен към всяко пространство обекти се появяват в зоната на геймър. EVE Online не дава възможност да се види във вътрешността на космическия кораб.Контрол на вашия кораб, можете да използвате клавиатурата или мишката. В света на "Ева" се характеризира с капиталистическата икономика. В една вселена, всеки играч може да се отрази както на икономическия компонент на света, както и политическото. На космическата станция, играчите на разположение пазари, където те могат да си купят нов кораб, или да се оставят на склад не е необходимо галактически обекти.

Новите жители на Галактиката Ева Online

Какво е EVE Online
EVE Online игра има около 60 хиляди планети, и на около седем хиляди звездни системи, някои от които не са видими на картата на галактиката. Влез в звездната система е възможно само чрез специални портали, които се наричат ​​"червейни дупки". Тези портали са малки дупки в галактически пространство. Повечето недостъпни системи не са регламентирани, и по този начин, всеки геймър може да овладее себе си. В такива звездни системи са живели древна раса, която се нарича траверсите.

EVE Online игра дава на геймърите възможността да бъде в по-далечно бъдеще. Играта се провежда в рамките на няколко хиляди години след първия полет в космоса. Един ден в бъдещето, хората са открили неизвестен дупка, която ви позволява да се върнете в неизследвана галактиката. Хората на бъдещето са решили да се обадя акроним EVE тунел. Започва да се проучи chuzhye галактически територия, хората не могат да разберат къде са те. Затова решихме да се обадите на неизвестен галактиката New Eden. След разпределението на народа на звездни системи е придобило масов характер, портата тунел изведнъж хлопна и никаква връзка с земята е била недостъпна планета. EVE Online свят е в хаос.

За да се възстанови, хората взеха няколко хилядолетия. Веднъж изолирана от земната цивилизация, в света на "Ева" видя, че той е бил принуден да се бори за собственото си оцеляване. Осъзнавайки, че войната между колониите на хората до нищо хубаво няма да доведе до нови галактически жителите формира 5-те човешки раси. Играта се играе на такива фракции, тъй като Юпитер империя, Република Mimatar, Caldari държавата, Федерацията Gallente и Амарската империя. Въпреки това мирно време в EVE Online не трая дълго. Благодарение на икономическото развитие на капитализма, корабостроенето и пространство, за да се увеличи броят на жителите на галактиката, човешката раса отново изпадна в една война, която трябва да се разделим онлайн играч.възможности геймър

Какво е EVE Online
Gamer в играта EVE Online може да се изправи за някоя от фракции. В началото той трябва да създадете своя характер, избор на раса, външен вид и пол. Новият герой на играта е даден кораб, който има само стандартно оборудване. След създаването на вашия характер, играчът получава абсолютна свобода. Развитие на героя зависи само от себе си. За подобряване на героя, той може да изпълнява специални задачи, или да се отдадете на едно отворено пространство, за да се превърне в галактически пират. В допълнение, EVE Online игра дава възможност да се работи герой във военна асоциация. Също така, на характера може да си намери работа в мината или да стане дипломат, търговец на пазара, Space Truckers.

В света на "Ева" е различно от харесва на игри с много участници дистанционно възможност за изравняване. За да се подобри способността на героя просто трябва да си купя една книга и започнете да учите способности на всички необходими умения. В процеса на обучение се провежда в продължение на дълъг период от време, се дължи на факта, че играчът е в същото време достъпно да учат само една способност. Общо до момента, EVE Online, има около 400 умения. Изчислява се средното време за изпомпване на умение, може да се заключи, че изучаването на всички способности ще отнеме около 30 години. Затова е по-добре да се постигне нови умения чрез игра. Всяка способност има пет нива на играта. За постигането на всяко ниво отнема различни периоди от време. За да се постигне нивото на максимално възможното за 1-3 месеца. Тази устойчива система позволява всеки геймър, който успя да се развие добре характера му, да има качество лодка и оборудване. В допълнение, играта EVE Online предоставя възможността да съчетават няколко роли.

Като цяло, космическо света "Ева" не се дължи на органични възможности за развитие на героя може да се похвали на своята издръжливост. Плейърът може да пътува до космическите открити пространства в продължение на много години. Благодарение на увеличаването и възможността за постоянно изравняване, EVE Online игра никога няма да скучаете. И с помощта на различни варианти на военни и икономически съюзи с други играчи да се създаде реална форма, в която всеки геймър изпълнява своята роля. Поради това, много часове на битка толкова интересно и вълнуващо. В допълнение, голяма игра на игра EVE Online, най-големите графики и наличието на космически битки правят още по-ярки и интересни.

Снимки от играта EVE Online

Какво е EVE Online
Какво е EVE Online

Играта със сигурност е интересно. И ако нямате нищо против да се харчат пари за месечен абонамент - тя е на стойност един поглед. Особено след като има начини да се плащат на следващата абонамент, спечелени по време на игра валута. Но има едно нещо. След като основните умения сте научили - развитието на играта е затруднено. Вие вече отлетя достъпно на кораб, опитайте различни видове оръжия на война в PvE и PvP. И тогава възниква въпросът, какво да правя след това? Умения вече не изследвани в продължение на няколко минути или часове. За изследването на една точка на уменията, изисквани от 3 седмици или повече. Това е по същество вашия прогрес в играта на нула. И там идва осъзнаването, че следващите 3-4 години (за необходимостта да се инжектира EVE умения на най-високо ниво), ще останат сива маса. Ако не се спре, че с течение на времето, за да се гарантира, че свободният достъп до нов кораб, вие ще трябва да се оставя за няколко месеца - може би EVE и добър вариант за вас.

Нямаш представа какво навечерието онлайн. Да, игра и абонаментна такса, но си струва. Това е един огромен виртуален свят, който постоянно се развива. И Лох само ти, освен че също спамър, тъй като след това се опитва нещо vtyuhat. Аз ще постави този сайт модератор просто изтрива тези съобщения.