Правописа на храната за си съпруг, любовник последствия

В днешния свят, много от несподелена любов, защото десет момичета на статистиката, девет момчета. Какво не само отхвърля желанието да бъде с любимия си. Ако всички трикове на флирт или съблазняване опитвали, трябва да се търсят алтернативи. Всички ние искаме да знаем съдбата си, щастливо се ожени, за да бъде успешна и да имат деца. Какво става, ако сгоден отказва да се обърне внимание? Той не иска - да се направи. Отчаянието тласка да търси съдействие от собствениците на безвъзмездна финансова помощ. Не всеки ще се съгласи да помогне, тъй като последствията са опасни любов заклинание. Има и такива, за които това е ежедневната работа.И следващия любим, и заливат с подаръци и комплименти. Но как го получи? Spell изразходвани за храна.

Правописа на храна

Поличби за храна са били тествани от време и практика

Силата на заговора за храна

Примитивният човек вярваше в силата на думите. Преди вечерята те се произнася първите си конспирации, поставяйки думи в моята храна тайна смисъл и сила. В зависимост от желанието, продуктите са станали или средство за защита или в мощен отрова. Тези парцели са били тествани от време и практика. придобиване подобрена форма и натрупване на опит на поколенията. Няколко правила, които да ви помогнат.

Храни като оръжие за любов заклинание

Хората отдавна са инструктирани, че ние не може да има първа и втора курсове посещават непознати. Ето защо е трудно да се свързва човека. Но започват да живеят заедно, жените правят любов заклинание за храна. Какво може да бъде по-естествено, отколкото, когато съпругата му любов подготвя си съпруг храна. Такъв пример prisushki клевета основна храна - сол, хляб и мед.

Правописа на храна

Хляб, мед и сол се считат за най-мощната любов магията на

Не за нищо, тези три продукта се считат за най-силните за любов магията. Salt отдавна е ценен и рядък продукт. Това се доказва от многобройните броя на притчи. Salt има свойствата да се натрупват енергия, и събират филм злите духове. Отличителна черта на любовта магията на сол е, че трябва да bewitches доброволно си и сол храна вземат. Това е много важно условие за успех.Prisushka използване мед се различава от всички други свойства на продукта. Това наистина е вкопчил prisushennogo с нов любовник.

Правописа на храната, която трябва да направите две ръце. Изберете обект, на която ще бъде направен prisushka и го вдигне над лявата ръка, а след това преминават над правото да произнася вълшебната парцела. Обзеха правописа на храната на нарастващата луна, а друг път - това може да доведе до ревера. Понякога се опитват да съчетаят любовта заклинание prisushku сексуална чакра.

Има случаи, когато любовта на правописа не правят жените за храна и мъжете. Някой казва, че тези предсказания ефективно се дължи на факта, че мъжете са по-успешни.

Prisushku мъжете по-добре да се направи една силна храна - месо ястие. Той трябва да го ядат напълно. За предпочитане, такъв обреден провежда в нечетен ден. Но ако искате да достигне 100% от резултатите, струва си да прави над prisushku любимо ястие любовник. Той ще работи дори и на захар, което я добавя към чая, или сол, която ще разнообразите супа.

Правописа на храна

Prisushku мъжете по-добре да се направи една силна храна - ястие с месо

заклинание ябълка

За младите момичета интересуват от цигански заклинание ябълка. Той се дължи на активиране на три магически заклинания енергийни чакри момиче. Необходимо е да се спазва определена последователност.

  • Първо трябва да изберете правилния ябълка. Не е препоръчително да се купуват ябълки в супер-пазар, тъй като те се обработват с восък, който не е подходящ за любовната магия. По-добре да вземе "на живо" плод.
  • Ритуалът се извършва с помощта на свещи. Започваме да работи, след залез слънце.
  • Ние запалят свещ и ябълка с кола около него три пъти. Основното нещо е да не се повреди огъня на ябълка. Вие трябва да карам от ляво на дясно. Тогава плодът е изместен към дясната страна, и последователно прилага към корема, гърдите и челото.
  • Този ритуал се активира чакрите и се нагажда към любимата си страст, любов и мисли за bewitches. Трябва да вярваме, и предвид предвид, че blurts по хранене: "Как Apple ще пресъхне и увяхване, Ти Божий служител (име), ще ми липсваш. Амин. "
  • Prisushka няма да живее дълго в десетката окото, така че бързайте да се отнасяме към вашите любовник за закуска ябълка с изненада. Без значение колко много хапе - магия еднозначно ги притежават.

Моля, имайте предвид, че всяка магия, дори и невинен, може да доведе до катастрофални последици. Не да се превърне живота си в ада, да внимават и да избягват грешки.