Правописа на храна, тъй като действа като прочетено на любовта на времето за готвене на съпруга й, за да й любовник,

Поличби за храна винаги са били считани за един от най-лесните и най-сигурният начин да се влюбват в лицето, което искат. Основната трудност се крие във факта, че жертвата не винаги е възможно да се хранят zagovoronnoy храна.Правописа на храна

Как действа магията на храната?

Ефикасността на ритуала любов за храна, за да се обясни просто. Ритуалът на нещо, което не може да бъде достатъчно. Някои хора се страхуват да получите елемента от повреда или поличби, отказа да приеме подаръци. За да не се обиждат даващия, те могат да вземат подарък, а след това да се отърве от него. В този случай, ритуала няма да работи, защото любим човек не се радва на факта, че сте му поднесли. В допълнение, нещо, което можете да загубите. Храни ял си жертва не може да се загуби. Molecule продукти са много по-възприемчиви към информация от молекулите на хранителни и нехранителни стоки. След получаване на определен съобщение, че храната навлиза в човешкото тяло. По този начин, на жертвата се превръща в екипа за това, как трябва да действа във връзка с конкретно лице.

Нищо сложно в четене на любов заклинание върху храната там. Ти просто трябва да следват необходимите насоки, които обикновено се дават на поличби.

Но не се игнорират правилата, които важат за повечето храни:
 • Храните трябва да бъде вкусна. Ако трябва да се хранят любимия човек от приготвените ястия (това не винаги е задължително), за приготвяне на храна, така че да е вкусна. Познаването на вкусовете на своята "скъпа" Отнасяйте любимия си ястие. Как приятен е храната, която ви представяме, толкова повече тя ще бъде в размер не яде;
 • Храните трябва да бъдат свежи. Смисълът на тази препоръка не е да се забрани храненето с изтекъл срок на годност продукти. Желателно е, че храната се дава на любим човек, веднага след като тя ще бъде добре прочетете в магията. Не е необходимо да се извърши ритуала по-рано. Колкото по-малко време разстоянието между ритуала и консумацията на храна, толкова по-ефективна работа на правописа;

  Правописа на храна

  Съпруг любов по време на готвене

  Ритуалът ще помогне не само в случаите, когато съпруг е осъден на съпруга й за изневяра. Това е и времето, когато семейните отношения охладняха донякъде и след 5-10 години брак съпрузите са престанали да изпитат заедно бившата страст.

  Spell ще бъде:

  "Слугата на Бога (име на съпруга си), ти си моят съпруг легитимни. Аз чакам за теб, скъпи гости, нашата трапеза. Вечно ни да бъдем заедно, завинаги всяка троха хляб да споделите. Не знаеш ли други жени, освен мен, (вашето име). Амин. Амин. Амин. "

  Забележка: магията се споменава юридическо съпруг. Това означава, че ритуалът не е подходящ за правописа закон съпруга на любовта. Дори и да живеят заедно в продължение на много години и да обмислят взаимно съпруг и съпруга, за по-висока мощност все още остава непознати, състояла се в незаконен връзка. Бракът трябва да бъдат регистрирани в службата по вписванията и (много желателно) осветена църквата.

  От своя любовник или приятел

  Правописа на храна

  храна Fast-Talk

  Ако не сте в състояние да се хранят на любимия zagovoronnoy храната, тази опция е за вас. Желаният деня за извършване на ритуала - петък. Въпреки това, че избрахте да се окаже, че петък, което не съвпада с голям религиозен празник. Никой не трябва да види подготовката на "магия" храната, в противен случай ритуала губи своята сила. Подгответе един от най-любимите ястия на този, който ще омагьоса. Когато ястието е готово, ще трябва да го отведе до дома на любовника си. Храната може да бъде внесена директно към една чиния, сложи го в чантата и т. Н. Не слагайте храната направо на земята. Диети трябва да показват уважение.  Преди да тръгнете, кажи ми:

  "(Име на любим човек), тук от мен обтекател. Яжте, не слушайте никого, набира сила, в сърцето ми идва. Аз ще бъда твоя жена, нежна, но грижовна. Аз ще си приготвите ястия сладък, но вкусни. Амин. Амин. Амин. "

  Когато човек е гладен

  за ритуалната храна трябва да бъдат подготвени предварително. Изберете какво ти харесва любимия. Rite особеност е, че човек трябва да е гладен. Трябва да се мисли за ситуация, в която сте и вие като човек, щеше да е далеч от магазини, ресторанти, кафенета и др. Г. Човекът не трябва да бъде в състояние да се хранят пълноценно. Когато един човек започва да се оплакват от глад, не му дава храна веднъж, дръпнете време. Човек трябва наистина да е гладен.

  Храни трябва да говорите, както следва:

  "Вълкът в гората е в ход, глад тежкото страдание. Това ще страдат от глад и Dire (име на човека) в I, (вашето име). Щях да съм с него на вкусна храна и единствената утеха. Амин. "

  След това сложете храната, близо до тялото си (в джоба). Сложете го в чантата не може да бъде. Храните трябва да се попечете на вашата енергия.

  Правописа на храна

  Ритуал за месо храна

  Ритуалът се извършва при остър месо храна, която много мъже дават предпочитание. Въпреки това, ако любимият ви отказва такава храна по здравословни причини или поради други причини, този ритуал не е за вас.

  За да се извърши ритуала подходящ събота, не съвпада с свещения празник. Spell чете в сос табаско. Тя може да бъде не само подправки, но и кетчуп.

  Вземете контейнера с подправка в лявата ръка и да каже:

  "Predator яде месото, участъци с месо и (името на човека), за да плътта ми се разпъва като горски животни. Не (наречена подправка) се добавят към месото, обичам тялото ми се роди. Амин. Амин. Амин. "

  Подправка може да се добави по време на готвене, преди сервиране, или да го постави на масата отделно от храненията. Bewitches жените също имат право да ядат тази подправка. Въпреки това, едно ястие с месо, символизираща плътта й, не може да има.

  Как да премахнете магията на храната?

  Подозирам, че при наличието на любов заклинание върху храната, необходима в случаите, когато в съвместна вечеря с вас напълно безразличен човек, изведнъж да стане опит да му привързаност, ние започнахме да мислим за него често. Разбира се, ви омагьоса един мъж може да постави една тайна ви zagovoronnuyu храна. Ако имате навика да оставя цялото си имущество, включително храна, трябва да се мисли сериозно за това. И може би, че няма любов магия не беше. Опитайте otvorotny ритуал за храна. Но не забравяйте, че ако ритуалите от този, който обичате, не е имало да се отърве от нея влюбването, че няма да успее.

  Поканете Вашите гости във вашия дом, сред които трябва да бъде човекът, подозирате, че за извършване на любов заклинание. Необходимо е да се определи масата. Храната трябва да бъде скъпо и вкусни. Вие трябва да сте сигурни, че след хранене са остатъци. За да направите това, трябва да се подготвят редица ястия, че гостите не могат да се хранят. При желание човек, независимо по какви причини, няма да присъства, поставете го под масата нещо. То може да бъде обикновен химикал или кърпа.

  След като гостите напускат, да събира колкото се може повече остатъци (под отпадъци, предназначени неизядена, ухапан и м. P. Продукти). Дайте им да бездомни кучета.

  Гледането на животните ядат това, което довежда до тях, разказват три пъти:

  "Не съм хранени (подаване) и бездомни кучета. Те те обичам, те са с вас и да живеят. Амин. "

  Правописа на храна

  Възможни последици от любовна магия

  любов Клиентът не винаги правописа мисли за последиците от своите действия. Някои начинаещите майстори дори не знаят, че за поличби следват възмездие. Може да страдат и клиента, и тази, която той очаровани. Последици от загриженост на почти всички важни сфери на човешкия живот. Може да ви изненада да откриете, че финансовото си благосъстояние се е влошило. Въпреки цялото си старание, ще бъдете по някакъв начин да се губят пари. Възможна загуба на работни места, кражба, измама от страна на вашите партньори. Изведнъж може да се разболеят и да умрат скъп човек или близък роднина, когото особено ценят. Всички едно и също и осъзнава privorozhennogo.

  Един от най-сериозните последици - разплата със собствената си здраве. Както магията беше направено чрез храна, заболяването е свързано с храносмилателния тракт. Най-страшните болести става възможно рак (ларинкс, д. В стомаха, червата и така нататък.). Дори съвременните лекарства и методи няма да могат да се защити от тази ужасна болест.

  Обяснете тъжните последици от любовна магия е много проста. Вие сте ощетени друг човек, лишавайки го възможност да избират своя любим или любима. За това вие трябва да дадете нещо еквивалентно мотика. Доброволно да се никой няма. Ето защо таксата да поеме "длъжника" трябва да принуди.

  Има хора, готови да платят най-скъпият за моментно щастие. Въпреки това, много по-лесно да се чака това чувство. Когато хората, които обичате истински и без магически ефект, не е нужно да плащате за щастие.

  Любовта заклинание без последствия