Последните новини около катастрофиралия Ту-154 самолета днес, 27 декември 2018

Новината, че в самолета

Последните новини около катастрофиралия Ту-154

Българското министерство на отбраната обяви откриването на основната полет рекордера на Ту-154. Това се съобщава в агенцията за пресата.Falcon "Дистанционно управление апарат 17 m открит първичен полетно записващо устройство", "В 17:00 на 42 минути път Москва разстояние 1,6 хиляди метра от брега на дълбочина." - отдел информация и комуникация маса отбраната съобщенията на.

Следва да се отбележи, че през следващите часове той ще бъде доставен на Централния институт за изследване на Военновъздушните сили в Люберци близо до Москва за дешифриране.

По-рано, цитирани българските медии източници съобщават, че на мястото на "черните кутии", инсталирани - те са в опашката на самолета. По-късно стана известно, че един от тях (параметрите на полета регистрация инструмент) е била отстранена до повърхността. Въпреки това, официално потвърждение на тази информация не беше там.

Министерство на отбраната заяви, че по време на проучването на вечер на района на катастрофата на Ту-154, продължи без прекъсване.

"През нощта, в хода на операцията на разстояние 1700 метра от брега, на дълбочина около 30 метра е намерено пет фрагменти от самолета. Това е на няколко части на фюзелажа и фрагменти от двигатели, различни механизми и възли. Всички фрагменти са доставени на брега и се прехвърлят към разследващите органи ", - каза на министерството.

Отбелязва се също, че изграждането на групиране търсене операция на силите продължава, която сега е ангажиран анти-уплътнение калъп "Суворов", на кораба-влекач "Селигър" катамаран "Borey", спасителен влекач "Професор Николай Muru" и RAID гмуркане лодки.

В допълнение, според военния предприятието, започнала да се смени в областта за търсене четири пилотирани подводници. "Две дълбоководни подводници, обслужвани Българското географско дружество се носеше и в момента се тегли към основната зона за търсене. Тяхната основна задача - проучване подробно долната част с 1 до 3 Км в посока на предназначението разпръсна отломки. Като цяло операцията участват 45 кораба (32 различни RF Министерството на транспорта на кораба), 15 подводници, 192 водолази, 12 самолети и хеликоптери 5, "- каза руското министерство на отбраната.

Спират полетите на Ту-154 български правоохранителни органи. Полетите на самолети Ту-154, които се изпълняват от българските правоохранителни агенции са прекратени, докато причините за катастрофата над Черно море, каза Poluostrov-news.com вторник, източник запознат със ситуацията."Във връзка с катастрофата на Ту-154 на Министерството на отбраната на Република България взе решение временно да спре летящи самолети на този знак до края на разследването," - каза източникът.

Той отбеляза в същото време, че в момента се използва е с ограничен брой на този тип самолети и въздушния транспорт не е спряно своите полети значително засегнати.

Източникът каза ТАСС приоритет версия на причините за катастрофата на Ту-154. Като един от приоритетните версии на причините за катастрофата на Ту-154 в Черно море, разследването обмисля проникването на чужди обекти в двигателя, източник каза ТАСС в структурите на властта.

"Една от основните версии за катастрофата в този момент - влизането на чужди обекти в двигателя," - каза източникът. В този случай, публикуването на източник добави, че все още изпитва и други версии, включително и пилотска грешка и техническа неизправност, която е възникнала на борда.

Свидетелят сравнение инцидента Ту-154 с мотора на заден колело. Бреговата охрана на ФСБ, гранични войски, които в момента на катастрофата на Ту-154 е бил на лодка в Черно море и стана свидетел, казаха, че преди падането на самолета летеше с неестествено угоявали по носа си, сравнявайки го с мотора, сложи на задното колело.

Според очевидец, което води до публикуването, след излитането Ty-154, не пишете необходима височина, започва да намалява до повърхността на морето, сякаш за да го побере. Килнато самолет докосна опашката вода, която след остриета на въздействието и потъна.

Според експерти, описва събитията от снимката може да посочи, че причината за инцидента започна да неправилни действия на пилота. Известно е, че по време на излитане размер на стандарта за ТУ-154 беше - 345 km / h, но след няколко секунди, започва да губи своята самолет и да се намали. Това може да се случи поради факта, че екипажът реши твърде бързо повдигане на машината.

Брега доставя част от страничен панел на Ту-154. Подробности на разби самолета на 3,5 до 4,5 метра доставена на брега. Това се съобщава в Министерството на отбраната на Руската федерация.

Част от страна на кожата на фюзелажа с илюминатор е намерено и повишава до повърхността в 17:55. Всички открити aviafragmenty военна доставени до брега, където той връчи на разследващите органи.

Актуално за самолет се разби в Сочи колко тела намерени

Открито тялото на жертвите четиринадесети катастрофа Ту-154. Днес членовете на операцията по търсене на катастрофата на Ту-154 на Министерството на отбраната на Република България са намерили тялото на четиринадесетия жертвата. Както стана известно, Poluostrov-news.com, беше установено, около шест часа сутринта.

Сега той е бил отведен в моргата на Сочи. В момента медицински лица да изготвят документи за транспортиране на трупове и други части на тялото. Според източници, днес в Москва ще лети на борда и да вземат останките на загиналите в Москва за проверка.

По-рано бе съобщено за откриването на вода основна черна кутия на самолета, който трябва да се хвърли светлина върху причините за трагедията.

Търсене операции в района на катастрофата Ту-154 продължава през целия ден. Спешни спасителни специалисти проучват морското дъно с помощта на сонар, водолазите са направили повече от 70 гмуркания.

На пръв поглед това е в състояние да повиши част от останките на самолета, включително големи парчета от фюзелажа.

- В момента 39-морски кораби, участващи в операции в проучването повече от стокв. км площ. Групата за авиацията, ангажирани за провеждане на операция по търсене, се състои от 15 самолети, хеликоптери 16, както и безпилотни самолети. Самолет изследва над 240 квадратни километра. Приземен търсене страни патрулират крайбрежието - казаха в Министерството на извънредните ситуации на България.