Пощенски картички със собствените си ръце за деца

Уверете се, пощенски картички със собствените си ръце за децата - страхотен подарък. Това възрастни красиви картички единствено да изпълняват ролята на кюлоти със добри пожелания или пликове за сметки хубав подарък. И децата се инвестират в създаването на пощенски картички цялата душа, проверка и артистични способности, така и така ценен за нас, тези деца занаяти от хартия.Карта за празника със собствените си ръце


Ваканционни карти с собствените си ръце за деца


Можете, разбира се, да си създават взаимно карти просто ей така, особено с думи на любов, написани вътре. Но най-често това е ваканционни карти с собствените си ръце за детски възпитатели и лидери кръгове предлагаме да се направи в различни техники. Колкото по-голямо дете на по-сложна технология, той може да овладее. Под ръководството на работата, излиза от ръката му, може да бъде толкова красив и интересен, че той с удоволствие не само ще майки и баби на младия майстор, но най-придирчиви приятели.

В днешната статия ще се опитаме да разгледаме най-различни техники, за да ви накара да се да избирате. Комплекс приложения в лексикони стил винаги изглежда красива, и ще видим какво ще проста картичка можете да правите с децата си, и те ще изглеждат не по-малко красиви.

Карта за празника със собствените си ръце

Карта за празника със собствените си ръце


Изображение на детски длани, и можете да украсите картичка за Деня на влюбените. Това ниво на техниката се извършва в митра. Това прилагане на кърпички. нарязани на малки квадрати, които се поставят в предварително подготвена повърхност. Ако детето е все още малък за развитието на облицовката, можете да се опрости задачата и поставете предварително усукани парчета салфетки бучки. За сърдечни карти, ще трябва тънки хартиени салфетки в два цвята: бяло и червено. Вземете дебел слой от червен картон, направи сърцето на нея се очертават. От бял картон листови контур деца палми. Buttering дъска с лепило, целият дланта украсяват малки топки от бяла тъкан. Лепило дланта от квадратна двустранен лента върху субстрата под формата на сърцето. Сега, с топките на червени салфетки, ние трябва да затворим цикъла на по повърхността на сърцето и по ръбовете на дланта. За допълнителна декорация може да използвате малка цветна хартия.


Пощенски картички със собствените си ръце за децата майсторски клас


Така че, ние се пристъпи към по-подробен преглед на създаването на пощенски картички със собствените си ръце за деца. Майсторски клас в техниката на нанасяне със сигурност зарадва всяко дете, защото това е толкова забавно - спрей боя, играят шеги и в същото време да създадете красива картичка. Но същата техника може да се направи, както и други занаяти за начинаещи.

Карта за празника със собствените си ръце


За работа, ние се нуждаем от лист хартия, вестници, малки листа, боята (гваш или акварел) и една стара четка за зъби. От листа от вестник, ние ще намали писмо шаблони с произволен текст, подходящ за почивка. дебела хартия лист (например, формата на чертежа) са прегънати на две половини. На предната част на писмото лежеше в правилната последователност, както и изложи на листа, цветове, накратко, всеки интериор, очертанията на които искате да видите в завършеното дело. На четката за зъби, нанесете малко боя и прокарайте пръста си по повърхността на лист хартия, летящ спрей. Опитайте се да запазите на четката по-близо до листа, за да не цапа боята цялата стая. След като боята се хвана, внимателно извадете шаблоните. Когато първият лист е напълно изсушени, е възможно да се започне вътрешния украса повърхност. На първо място, прави чиста повърхност за текстови поздравления за това поставяне на правоъгълник от хартия на листа и покрийте я пръски. След това, вече поставяне на втори слой от листа и се прилагат боя с друг цвят. След изсушаване, картата е готова, можете да го подпише, и да даде от сърце.

Карта за празника със собствените си ръце


Следващата стъпка микрона картичките със собствените си ръце за деца. можем да се опитаме да направим, е произведен в Квилинг техники. Това приложение на хартиени ленти, усукани в ролки. Вземете хубаво парче картон и цветни ленти за нещо набрано (достъпен на хоби центрове и канцеларски магазини). Две бели ивици арки и лепени край на парче картон, така че те оформят изобразено сърце. Червени ивици спретнато навийте на рула, но не залепват краищата и оставят свободни, свободни. Покрийте дъното на всяка ролка лепило и поставен в сърцето, напълване. От розови, червени и бели ивици образуват половина спирали, прави краища да го добавите в сърцата на ъгъла. На следващо място, украсяват пощенска картичка малки роли във формата на сърца и букови дървета. Получени пощенска картичка с ръцете си за Свети Валентин с цялата любов, ние даваме.
Пощенски картички със собствените си ръце за децата на хартия


Способността да се направи, не е задължително за по-голямата част от пощенски картички със собствените си ръце за деца. Хартия може да се отреже модели, които са предварително отпечатан върху принтера. Ако искате да добавите цвят, при отпечатване просто смяна на бялата книга за офис хартия с различен цвят.

Карта за празника със собствените си ръце


В такава карта, използвана бяла хартия и оранжево. Са онлайн образ на слон, тя се отпечатва и бяло, оранжево и лист хартия. На същия бял лист хартия, в непосредствена близост до фигурата на слон и сложи един прост образ на слънцето. Изрежете хартията всички елементи. Orange слон перфорирана т.е. да го прекъсва мрежата, готов да слон се обърнахме двупластова. На лист хартия или картон красив бял слон поставили, е залепен на върха на портокал слона. Използването на малки цветни бутони и лепило, да подават заявление за картон, те ще представляват балони. Под всеки бутон, затегнете вълнена нишка, запечатали средната нишка на всички бутони. Папийонка нишка на плитката и на докладите преди края, преди багажника на слона. Остава да се допълват нашия пасторален история слънце от хартия, който се намира в горния десен ъгъл и тревата на Зелената книга, назъбени ресни. Както можете да видите, за подобни карти със собствените си ръце за децата стъпка по стъпка ф е много проста.

Карта за празника със собствените си ръце


При създаването на бродерия карти могат да се използват за хартия, като например в пощенска картичка в деня на раждане на бебето. В това приложение се използва елементи, наподобяващи крачето на детето. Те са изрязани от картон или хартия за Scrapbooking красива. На всичко отгоре от тях се припокриват точно същите елементи, но малко по-малка, а те са свързани помежду си само нишка. Декорирайте една карта може да бъде изкуствени цветя, изработени от хартия, мъниста, сатенени панделки.


Пощенски картички със собствените си ръце за децата стъпка по стъпка ф


Чрез използване на многослойна технология прави тези карти и собствените си ръце за децата, изпълнение стъпка микрона, от които да обсъдим по-долу. За работа, ние трябва няколко листа от цветна хартия или плътна хартия за лексикони. Тя трябва да се реже от предходния модел.

Карта за празника със собствените си ръце


Към база кръг снежен лепилото в контрастен цвят на дъното на осем. Този кръг конец шият още един кръг, но все пак по-малък диаметър. Хартия нарязани бял кръг, е необходимо да се сложи лицето снежен човек и се придържаме в горната половина на осем. Face "нарисува" с малки кристали Лепила и малък триъгълник на хартия. Стекът шапка снежен човек преди предоставянето й лък от фина дантела. Около врата обвързване лък, лепило го оправя на място. Вътре карти, поставени сгънат лист хартия и строителство украсяват с панделки и пластмасови снежинки.

Карта за празника със собствените си ръце


Оригинална карта сложни геометрични фигури могат да бъдат направени от лист от картон, цветна хартия или елемент, изрязан от картите или списания. Sheet rascherchivaem на правоъгълници, необходими, прави разрез в определените за това места са извити ъгли. Лентичките цветна хартия оразмеряване, и има върху нея да е поставен с лепило или двустранно модели лентови и изображения. Темата за тази карта е есента, но можете да направите и Нова година, и морето, и великденски картички.


Как се прави картичка с ръцете си за деца


Теми ни помогнете да направим красиви картички, техника за бродерия има специално название - Izon. Как се прави картичка с ръцете си, използвайки тази техника, за деца, ние сме с вас и да се обсъдят.

Карта за празника със собствените си ръце


Тази есен листо-лесният нещо да шият върху парче плат, като шевовете ще трябва доста, а ние рискуваме хартия просто счупи. Както приличен компромис кадифе може да се използва картон, върху повърхността на които се прилагат плат влакна. Той ще бъде достатъчно силен, а в същото време е лесно да се превърне след това в началото на ваканционния картата. На обратната страна на хартията изготвят кленов лист. Разделете листа на части и всяка бродира нишки като кръг, предварително да разделителни точки 16 и пробиване шило дупки. Contour необходими шевове, за да разкрасявам обикновена машина, но в контрастен цвят.

Карта за празника със собствените си ръце


Прилагане на нишката може да се превърне не само един елемент, декориране на пощенска картичка, и един от най. На следващата нишка картичката украсени със сърца изрязани от картон. За образуването им не може да направи без извити ножици, които намаляват не е права линия и вълнообразни. За тези прогнози и ще се придържат към нишката, която ще обгърне всеки от сърцата.

Карта за празника със собствените си ръце


За украса на картите също често се използват парчета платно, пълни с бродерия. Тези карти винаги изглежда красива, защото работата и усилията, вложени в създаването на такава работа са очевидни. За формирането на набор от карти, ще трябва да съедините малък размер с желания модел. Занаяти с схеми, за да направят много по-лесно, отколкото идва със собствен модел. След като бродерия е пълно, той е изгладено и фиксирани с тиксо от вътрешната страна на картата. В предната част на картонените карти нарязани през прозорец, чрез който можете да видите на бродерията.