Пощенска картичка целия свят за вас в ръцете ми цех

С ръцете си всички за вас

Внимание, фенове създават красота с ръцете си!

Олга Latysheva книгата "Албуми и пощенски картички със собствените си ръце" - визуална помощ за Scrapbooking издадената Ви.Създаване на радост за себе си и за близките си хора!

Е, сега искам да ви предложи и поне частично да се възхищава тази красива книга. Опитайте се да се направи картичка като подарък за рождения ден на майстор-класа от книгата "Албуми и пощенски картички със собствените си ръце + DVD Workshop час" OG показани по-долу Latysheva.

Картичка "Целият свят е за вас!"

Производство време - 30 минути

С ръцете си всички за вас

Рожден карта, за да бъде лично, като се вземат предвид индивидуалните особености на човека, с когото го давам. Например, тази карта - за момичето, което обича да пътува. Поради това, на фона на картите вземат листа с картите на изображения. Картони самия субстрат, аз избрах доста деликатни лилави цветя. Декорация се избира по такъв начин, че те са сходни и в тон с основния цвят.

ръчна изработка, ние се нуждаем за производството на тази карта:  • Картон 15 * 30 см
  • Скрап хартия с карти с изображения
  • Основният набор от инструменти
  • Местен подложка с бяло мастило
  • Декорации (копчета, дантели, bradsy.)
  • тиксо
  • шевна машина
С ръцете си всички за вас

1. Уверете се, размер на квадратен карта 15 * 15 cm. Вземете декорации, спомняйки си за индивидуалните характеристики на рождения ден. Аз използвам тази карта нарязани дантела, възраст, използвайки кафе, елегантен цвете, няколко бутона, метал чип, пирони, надписа на лентата, восъчна връв и кристали.

С ръцете си всички за вас

2. Леко mnom ръб на скрап хартия и тонизиращо бяло мастило чрез използването на подложка мастило: създаде ефект на стари и протрити.

С ръцете си всички за вас

3. Основа технически състав. Предистория се шие от шевна машина периметър prihvatyvaya дантела и въжета. Цвете и растенията парче на лепилото. Анкериране пирони, шият на бутони. Лепило на кристали върху лепкава основа.

С ръцете си всички за вас

4. осигуряване на всички технически въпроси, от опаковата страна. Залепете декоративната част от картите на картонена подложка с помощта на двустранен лента. Card е готов!

С ръцете си всички за вас