Поръчка шоу обучени кучета за детски фестивал в Москва

Great Dane киноложка изложба

Поръчка цирк обучени кучета на детски парти или рожден ден в Москва и Московска област. Покажи с кучета - е забавна интерактивна програма с участието на публиката.

Зрителите ще видят шоуто обучени кучета, които се представят оригинални, изключителни трикове, несравним свят.Участие в програмата, компаниите са изправени - дакел "Mammoth," куче "Барон" дакел "топчета" териер "Фокус" и солисти стаи - Парсън Ръсел териер "цип".

Покажи с обучени кучета е подходяща за всякакъв вид детски партита и рождени дни, както и за забавления за възрастни - на фирмено събитие или банкет.

Покажи програма с кучета е предназначен за показване на всеки сайт с минимален размер от 3 х 4 метра. Можете да поръчате на обучени кучета за почивка в ресторант, кани у дома, в апартамент в кафенето, в детския център, в офиса, но в топлите месеци на годината е възможно да се организира празник на улицата.
Продължителност стаи с обучени кучета и интерактивно шоу - 30 минути.

Book интерактивно шоу и нашите обучени кучета правят детски парти по-весело и по-ярка. Очарователни, извършващи кучета на почивка няма да оставят никого безразличен. След шоуто, можете да потупа кучетата и хареса напълно свободен да направи множество снимки с кучетата, които ще се харесат на участниците за дълго време.

Също така, можете да се насладите на почивка на обучен пони "Marlboro", който ще се радва да се вози на малките зрители (до 20 кг.), Шоуто с американските мини кон "обвивки от бонбони" или покани на празника обучен кози.

Ще се насладите на шоуто изпълнение обучени кучета за детско парти в Москва, просто ни се обадете и нашите експерти ще ви предоставят най-добрият вариант представления за деца и възрастни. Работейки с нас вие ще бъдете само на най-положителните емоции, както и награда за нашата работа, вие ще бъдете в състояние да ни препоръчате на вашите приятели и роднини!