Популярни съкращения на английски език в Интернет - английски онлайн iloveenglish

За общи акроними и съкращения на английски език ще бъдат обсъдени в момента. Разберете какво се крие зад мистериозната "LOL", "WTF", "ROFL", "BRB" и друг набор от букви? Тази статия разкрива всички тайни.В 21-ви век е краткостта на най-близкия сестрата не само талант, но и близък приятел на мажоритарните собственици на интернет. Краткостта понякога имат близък роднина на спестяване на време и пари. Дали Пушкин е жив, той щеше да бъде разрушен, за да изпратите смс, пишете всеки път "Спомням си един прекрасен момент, пред мен се вие ​​...", вместо на една модерна «ILY» (обичам те).

Най-често срещаните и краткосрочен не се нуждаят дългосрочна перспектива. За тези, които са очите режат "много писма" Anglomaniac адаптиран такива правопис на често срещани думи:

FYI и IMHO
Все още ли мислите, че IMHO - това е брутален ", съм на мнение, за да оспори, по дяволите?" След това отиваме да ви с обяснение. Руската "IMHO" е ехо на англичаните "IMHO на", което не се различава претенциозен дързост и любезно напомня, че само "по мое скромно мнение» - «In My Hummble Становище». Намаляване «FYI» (За ваша информация) означава "за вашата информация".

TNX или THX
Това не е марка на дрехи или кола. Марка на нещо тук не мирише: запознати с израза за детството на благодарност, "благодаря" на рускоезичните феновете на съкращения се свежда до "ATP", за който говори английски - "благодаря" по-често се превърнат в "TNX" "THX филмови звезди Solution" или "благодарности". «Благодаря» често пиша акронима "Тай", която няма нищо общо с българската "Ти".

LOL
«LOL» няма нищо общо с подобно звучене дума камбана. Това е просто съкращение на «смее на глас» или «много смях», което буквално се превежда като "смее на глас." Бъдете внимателни, тъй като някои от невинните "LOL" може да се разглежда като тъп смях като "дий-конче" или скептичен "хаха колко смешно."

NP и YW
Учтиви хора реагират на "благодаря" на думата "моля". Във водовъртежа на събитията рязане церемония «Вие сте добре дошли» към "YW" - "ти си добре дошъл" или "лечение". "NP" няма нищо общо с това, което трябваше да се мисли на руски - само лек и безгрижен «няма проблем» - «не на всички", "няма проблем".PLZ и PLS
Отправяме английски клас компютърно smsnoy учтивост: «PLZ» и «PLS» означава «моля» / «моля».

Какво означава това, XOXO?
"HOHO" - това не се смее добър Дядо Коледа. Включи толкова въображение, колкото е необходимо, за да се разбере "Черен площад" от Малевич. "HOHO" - символично изображение на действието «прегръдки и целувки», което на руски звучи като "целувка-прегръдка". Къде е логиката? Писмо «Х» наподобява сгънати лък устни и целувка означава. Някой си мисли, «Х» символ на двама души се целуват, а след това Лявата и дясната половина са както индивидуални устни. Писмо «О» представлява оръжие между целувки.

ROFL
Знаеш ли как да се смее на болката в мускулите на пресата? Образно казано, търкаляне по пода смях. На английски език, «ROFL" означава едно и също нещо: Подвижен на пода смях.

WTF
Не разбирам какво се случва, бяха изненадани от това, което видя, честно казано се чудех? «WTF» да ви помогне! Фразата "Какво, по дяволите?» Се превежда като "какъв боклук? "Или дори" Какво, по дяволите? ", С компактен вариант на« WTF ».

OMG
Тази фраза може да съдържа огромен набор от емоции от радост за отвращение. "The OMG" означава «О, Боже!" Или "О, Боже!" На руски.

RLY
Най-вече по-скоро кратък думата "за наистина", което означава "истина", "наистина", доклади започнаха да разфасоват "RLY". Може би, още веднъж да не направи грешка в броя на «л» буквите в думата?

BTW
Между другото, съкращението "BTW" и означава «Между другото» или "пътя" :)

AFK или G2G
Имате временна раздяла с любим компютъра? Необходимо е да се откъснат от клавиатурата? Бързам да го информира в 3 знака «AFK» (далеч от клавиатурата) или «G2G» / «GTG» (трябва да си ходи) - Трябва да тръгвам.

До колкото знам
Искате ли да споделите с определен дял от несигурност? Тогава не се колебайте да използвате тактичен акроним «До колкото знам» (доколкото аз знам), която в руски звучи като "Знам."

AC / DC
Hard-рок група "Ей Си / Ti-Si" и официалната абревиатура на физика «променлив ток / постоянен ток» (AC / DC) може да отиде да си почине. Изразът за жаргон "AC / DC" означава "бисексуални". Съкратете Добавете скандални слухове за участниците на определена група. Ако се интересувате от друг жаргон думата "бисексуални" в Америка, това е той - «всеки път».

BYOB
В долната част на поканата за парти можете да видите странно «BYOB»? Домакините любезно предупреждават закуска за тяхна сметка, както и да се погрижат за пиене вече притежавате. «Със собствен бутилка» означава «Носете си бутилка."

XYZ
Вижте други с цип на панталона разкопча? Кажи му, «XYZ» и той ще разбере всичко. «XYZ» - вместо хиляди думи. Се превежда като «разгледа вашите Zipper» или «проверка на замъка в движение."

SY
"SY" - не е "Б" или "СУ", и сбогом на израза: "Виждате ли!" Или на английски «See You». Защо да се занимавам да прекара 6 символа? «SY» или «CYA» или «CU» в момента!