Полезни схеми и инструкции за модела на ботуши топли детски

За деца от всички възрасти, че е много важно, че дрехи и обувки им винаги са удобни и топли. От това състояние на здравето на детето зависи. За по-големи деца, родителите искат да купят ортопедични обувки, но и за най-малките деца, които на практика не могат да ходят, не са необходими такива "тежки" обувки. За тях трябва да изберете продукт, в който краката на детето ще бъде топло. Вашето внимание е подробно ръководство, което ще ви помогне да направите перфектния модела на ботуши детски с ръце.Когато той е истински зима, сняг пада навън, и температурата падна под нулата за дълго време, че е време да Модели Детски ботуши. Те трябва да са топли, и най-важното е, че успяхме да запазим топлината вътре, дори и в най-студения ден.

Какво трябва да произвеждат качествени обувки на децата. Представено модел е подходящ за деца, размер на стъпалото, в които от 24 до 27. За да се обособяването на овча кожа имате нужда. Можете да избирате, както естествена и изкуствена. Ако решите да използвате естествени материали, той ще бъде така наречения загоряла кожа. Предната страна на гладката й малко като кожата или велур и кожа вътре в нея. За модел ботуши ще бъдат достатъчно парче материал широки 20 см и 140 см дълги. Не е необходимо това парче кожа е непокътната. Можете дори да използвате различни парчета от предишните модели.

С ръцете си в ботушите си

Сега ние предаваме нашия модел на материала. Когато ги движат, не забравяйте да оставите квоти за шевове. Най-добре е да напусне половин сантиметър. Това е много важно, в противен случай на крайния продукт ще бъде лошо да седне на детски крак. По време на изчисленията също да вземе предвид факта, че размерът на готови обувки зависи от дебелината на материала, който сте избрали, както и неговото качество. Така например, в размер на 27 фута, дължина на стъпалото ще бъде равна на 14 см, което означава, че тези ботуши са подходящи за деветте месеца на бебето крак е не повече от дванадесет сантиметра. Разбира се, вие може лесно да се увеличи параметри на модела.

С ръцете си в ботушите си

Ще започнем да шият подробности за обувки на децата. За да започнете, струва си да се има предвид, че dublenochnaya кожата е достатъчно гъста, така че се постави парчета на багажника със стандартна шевна машина, която е в повечето домове, които не успяват. За да направите висококачествени части, които трябва да се запасите на някои специални инструменти като клещи, чиито заоблени краища; иглата с увеличен отвор, не тънък; остър шило; силна найлонова нишка; кутия кибрит, както и остър нож или ножица.

Когато всичко, което трябва, ще трябва да си, да направи малки дупки в детайлите с помощта на шиене. Разстоянието между тях не трябва да надвишава дължината на шева. Също така е важно да се отчете, че по време на тази нужда да се съберат, с кожа вътре, всички детайли, които трябва да бъдат кръстосани връзки помежду си. Тогава всички стави са разположени на предната страна.За да започнете да свързвате предни части от полите на багажника и на вала. Оставете резба завършва най-малко седем сантиметра. Обратно част на шахтата внимателно шият петата на ботуша си. Завършва, освен това, трябва да останат.

Зашийте предните и след това на гърба на багажника до подножието. Краищата на нишката, които искате да се покаже отвътре, и там се захващат с възела. Внимателно prizhgite нодули мачове или по-светъл. Тогава те няма да бъдат отхвърлени, дори и при продължителна употреба ботуши.

Странични шевове трябва да бъдат свързани гръб в гръб и се плискаха. След ботуши на децата ни напълно зашит, че е време да vystrizhkoy излишната кожа по шевовете, а след това внимателно obrovnyat ботушите си, за да изглежда по-красива.

Този модел е идеален за ботуши не е само едно дете, но и за по-големи деца, дори и възрастни ще бъдат щастливи да носят тези ботуши, както топли чехли къща.

Ботуши на този проект ще отговарят не само на децата, но и големи деца и възрастни в обувките домашното.

Ето и още един вариант на модела на ботуши детски за детето си. Тя е предназначена за малки деца, които все още не е една година.

Този модел е предназначен за малки крака, така че ботушите ще nalezt краката на детето. което е не повече от осем месеца. При изчисляване на схемата е важно да се помисли как дебелината на материала, както и, че детето може все още да топли вълнени чорапи.

С ръцете си в ботушите си

Когато моделът на подметката и горната лапа ги огледалото направи, в противен случай, готови ботуши ще бъде на един крак. Купчината трябва да бъдат насочени от горе на долу или отвън навътре.

С ръцете си в ботушите си

За петата на ботушите за детето имаше повече изправено положение (или дори под прав ъгъл), долната част на шахтата е необходимо, за да изрежете обичайните права линия. Каналът не е необходимо да се направи 0.3 cm.

В нашия пример, разделите оставени напротив, тоест, до купчина. Ето защо, те са обвити като ботуши, кантиране.

След като сте издълбани всички необходими данни, сгънете наполовина глезена, както и раздели, кръгла ръбовете. Внимателно отрязани ъгли при върховете на части.

След това, всеки изрязан детайла отрязани по ръба на козината, приблизително половин сантиметър. След това ще бъде по-лесно да шият. и самите шевове са по-тънки и по-спретнат.

Подгответе всички необходими подробности. и след obsheyte върху краищата на вала и езикът кант на. За това е необходимо да се намали под ъгъл 45⁰ няколко тъкани всеки имащ ширина на четири и половина см ленти. Зашийте ги първо от опаковата страна, леко прибран на лицевата страна, и prostrochite използвайки голяма стъпка. Погрижете се, че по време на шиене кожа не получава под иглата.

С ръцете си в ботушите си

След това шият по върховете на електрически вериги за дантели. Силни естествена кожа ленти (им: Широчина см половина, пет сантиметра на дължина) трябва да придават разчленена polsantimetra. Всичко, което трябва три парчета от всяка страна. Подгответе дванадесет заготовки за вашите обувки.

Лап топ шият върха на обувката си. Зашийте от вътрешната страна на езика. Сега можете да отидете на работа на стъпалото. Комбинирайте точно в центъра на задната част на вала и на подметката и на предната част на стъпалото с предната част на стъпалото. Затворете тръбопроводи съвместно. За да направите това, нарязани наклонена Bakey по-широк от върховете. Ширината й е пет сантиметра. Обковавам вътрешната страна, първият плъзгач по база шев засечено инкрустация, и след това маршрут низ в горната част на подметката шев. Автор на връзките и детски ботуши готов.