Пола на дънки с ръцете си майсторски клас със снимки и рецепти за начинаещи

Пола на дънки с ръцете си - това е забавно. Такъв продукт ще зарадва всеки модата, независимо от неговата възраст и стил. Така! Ти докосна неща в гардероба и е установено, протрити джинси, или просто един от много време не се носят! Или може би ти си майка момичета - принцеса, която се разраства с големи скокове! Нейният всеки сезон се нуждае от нови дънки, защото на стария той е нараснал, въпреки че те не са толкова износени ... Не бързайте да се изхвърли на пръв поглед ненужни неща. Нека се опитаме да даде нов живот на старите дънки.Как да си направим пола от дънки

Първоначално започнахме да се носят дънки Cowboys тъй деним е много практично. Постепенно модата за дънки продадени в световен мащаб. За нас тези дрехи дойдоха в края на осемдесетте години и сега няма много хора, които не разполагат в гардероба на дънки панталони. Но не по-малко популярен и деним пола. И за тях това не е необходимо да отидете в магазина. По-долу са снимки на дънки поли.

Някои хора изглежда да е трудно да се изгради модел за подобни поръчки, но не изпадайте в паника. Там не е необходимо да се изгради модел на хартия, цялата работа се извършва веднага с кърпа.

Преди да започнете, да се предоставят необходимите инструменти. Вие ще трябва внимателно да разплитам шевовете, което не е толкова лесно. По-добре е да се използва за шиене Изкормвача. Можете също така трябва да се подготви парче тебешир, игли, шивашки ножици, конци, шивач м, и, разбира се, шевна машина.

Най-лесният начин за момичетата да шият мини пола. Полата не трябва да бъде по-висока от пръстите, спуснати покрай тялото, ръцете. От дънки талията Отмерете необходимата дължина, към тях се прибавят два сантиметра (при подгъва) и внимателно отрязани краката. С ножа за срязване срязване на вътрешни шевове (отпред - до светкавица). Сега добавите получените половини и зашити от пишеща машина. Остава да се справят с дъното, засечено и зашити край на полата. Можете също така да шият на дъното парче тъкан, което прави закачливи къдри. Остава да пробвам нови дрехи и се наслаждавайте. Както можете да видите, със задача да се справят дори и едно дете.

Как да си направим пола от дънки


клоширана пола

Ако не се намери някои дънки и две, възможно е да шият разкроена пола "на пода". Тук имаме нужда от едни и същи инструменти, както и желязо. Дънки скъсани вътрешни шевове. Нарежете долната половина сантиметър да направи пола хем да прилепне плътно. Някои дънки използват като основа за полата. От втория дънки крака отрязани точно под задния джоб. Спред основа на пода или върху голяма маса. Бент под наклон, крака от вътрешната страна, като триъгълник.

Желязната да се изгладят гънки. Поставянето на реванша на дънките трябва да се прилага под формата на снимката.

Осите закрепване на краката и зашити от пишеща машина. Същото направи с втората страна. Сега ние трябва да се обърне на полата и отсече излишната тъкан. завършек на до дъното на лечение.

Как да си направим пола от дънки

Тази пола може да се носи почти по всяко време на годината. През лятото е твърде горещо. За лятото, можете да направите по-кратък полата, а след това ще бъде доста някои дънки. Нарежете на крака точно над средата (6 см). От крак отрязан дъното - половин сантиметър. Вътрешни подпори и шевове горната част на всеки от нарязани на крака. Ние работим по алгоритъма, описан по-горе, но вместо това използвайте втората дънки на краката. Можете да добавите продукт на кокетство, а не скриваме плата от дъното, и "това razmohriv".

Ако сте открили няколко различни чифта дънки, тогава вие сте много щастлив - тук е мястото, където гуляи фантазия.

Изгорен пола с еластична лента, двуцветен

  1. Вземаме две дънки, отсече крака и ги изтръгна от двете страни.
  2. Освен това otglazhivaem получава сегменти тъкан.
  3. Сега се изгради модел на хартия. Ние измерва хип обиколката, тя се разделя от 4. Парцели равнобедрен трапец, които страни - това е желаната дължина на полата плюс 2 сантиметра, горната основа - ¼ хип обиколката плюс 2 сантиметра, долната основа - ¼ желаната ширина полата плюс 2 сантиметра.
  4. Изрежете трапеца на всяко парче плат и ги шият от двете страни, като се редуват по цвят.
  5. Топ шият ластика или колан, който се вмъква в венеца.
  6. Bottom хем грим.

Това е друго нещо ново в гардероба си.

Пола в стила на Boho

Нещата са зашити в стила на различни многопластова, както и комбинация от различни материи. Чрез използването на избледнели и протрит плат създава "ретро" външен вид. Може да се използва за производството на пола, не само дънки, но и стари рокли и рокли. Стил пола може да избере: мини, макси "молив", "слънце" ...

Как да си направим пола от дънки

  1. Изберете желания стил и изграждане, съответстващ на модела върху хартията.
  2. Дънки отрязани от горната част (точно под задните джобове) и вътрешни шевове подпорите (както е описано по-горе).
  3. Разпространение на модел парчета хартия от различни тъкани, закрепващите щифтове, и ги шият заедно.
  4. Отнасяйте се към горната и долната част, в съответствие с избрания стил.

Как да си направим пола от дънки