Погледнете кафе за сватба в Москва поканени за провеждане на сватба в едно кафене в близост до вода

Трапезария за сватби

И така се е случило: Двама се обичаме един друг човек реши да се създаде силен съюз за години напред. Определено Такова събитие трябва да се отбележи! Да, по пътя за празник незабравим за години напред.Ето защо, за да се намери подходящ сватба кафе понякога е доста проблематично задача за младоженците. Нека погледнем по-отблизо, на какви критерии трябва да отговаря на институцията за перфектния празник:

  • Богата и вкусно меню? Да!
  • Просторна стая? Да!
  • Възможност за празненства в природата. Да!
  • Цени в менюто под мотото "на разположение"? Идеално!

Това е нашето кафе в природата с прост титлата "Manor" е всички млади двойки на условията за брак модел.

Трапезария за сватби
Трапезария за сватби
Трапезария за сватби

Банкет на сватбата всички правила

  • На първо място. готвач от оферта, кафе младоженци шанса да изпробват всички характеристики на руска кухня. В менюто можете да намерите и двете доста прости и запомнящи се ястия и изтънчени кулинарни тенденции, но по същия традиционен стил.
  • На второ място. Кафене "Manor" се намира в един от най-красивите места на нашия град. Ето защо, провеждане на сватба в парка в близост до водата вече няма далечна фантазия и реалност Suite. Тиха природа, отражения на слънчева светлина по повърхността на езерото, шепотът чаршафите ... - Можете да не само да организират една незабравима фотосесия, но достатъчно и да се насладите на всички удоволствия на живота страна. В същото време, трябва да се отбележи в кафенето е на изключително комуникативно място - само на няколко крачки от метрото.
  • На трето място, управлението на кафенето на разположение на младоженците и техните гости просторна банкетна зала за до 70 души. А за останалата част от празничното събитие шума имаме лятна открита тераса с.
  • Четвърто. в "Имението", можете да резервирате най-достъпни цени за сватбата. Евтините организаторите ще струва абсолютно всички ястия от менюто ни и качеството ще остане на върха.


Сватба банкет в Cafe "Имението" ще бъде добра за младоженци първия ден от брачния живот. Тук ще получите много незабравими емоции, да се насладите на романтиката и красотата на естествената околна среда. Великолепна маса от майсторите на нашата кухня няма да бъде в състояние да заделят впечатли всеки гост на почивка.

По-скоро, обадете ни се и запази своето перфектен ден за сватба!

Трапезария за сватби
Трапезария за сватби
Трапезария за сватби
Трапезария за сватби
Трапезария за сватби
Трапезария за сватби