Подземните води на площадката - намерете и да реши какво да прави с тях, със собствените си ръце (имение)

Как да се определи нивото на подземните води

Оранжерии парникови "Кремъл" - бързо отглеждане на зеленчуци в градината си

Докато кълнове на вашия перваза на прозореца все още растат, и на празниците не е отворен, има време да се мисли за какъв вид оранжерия за.Как да се определи нивото на подземните води

Мазе - важна част от всеки частен дом. Дезинфекция мазетата на жилищните сгради е особено важно. От този, в който и да е.

Как да се определи нивото на подземните води

Сгради Полезни съвети и трикове за дома - за събиране на лятото

Как да се определи нивото на подземните води

Вътрешните работи, IAF Suspended стол хамак с ръцете си

Възможно ли е да се направи висящ стол хамак на почивка със собствените си ръце? Това е, особено ако сте любители на тъкане.

Как да се определи нивото на подземните води

за създаване на цветни лехи в Дизайна на площ сюжетни

Цветя не трябва да се безцелно "разпръснати" публикувани в сайта, защото те - ключов елемент на ландшафтния дизайн.

Мазе - важна част от всеки частен дом. Дезинфекция мазетата на жилищните сгради е особено важно. Независимо какво състояние е в, и често зависи от състоянието на здравето на жителите и запазването на продуктите, съхранявани там, а дори и на структурата на държавата. Днес, тайните си делят от един от нашите читатели.

Полезни съвети и трикове за дома - колекция лято

Видове дренаж

В основата на всички големи сгради, включително вили, е в основата. Но много често самият той се нуждае от подкрепа.

Как да си направим навес

На практика всички в страната предвижда изграждането на гараж. Въпреки това, тя не винаги е удобно: заемат много място, и да се провери това отнема време. Тя е много по-лесно и по-лесно да се направи зона балдахин.

Цветя не трябва да се безцелно "разпръснати" над сайта, защото те - ключов елемент на ландшафта дизайн площ градинарство.

Често на крайградските зони са стари пънове и трупи, които заемат място и не правя кой да е добър. Ако трупи все още могат да се изхвърлят, а след това се изкоренят големи стари пънове доста трудно. Но има един забавен начин да ви помогне да се реши този проблем за постоянно.

Чист песен веднага характеризирате като собственик на икономическа и сръчни сайт, който се грижи за детайлите. Поставете качество писта е лесно, просто трябва да видите някои трикове и тънкости на този процес.

Арт оформление на цветни лехи и зеленчукови градини в същия район е роден във Франция в средата на ХХ век, и модата за декоративна градина се разпространява много бързо в целия свят.

Весели занаяти за сайта могат не само да избяга от грижите на държавата, но също така ви позволява да "съживи" на дизайна на територия. Можете, например, да направи едно забавно "прасе" на старите гуми и малки трупи.

Докато кълнове на вашия перваза на прозореца все още растат, и на празниците не е отворен, има време да се мисли за какъв вид парников да купуват млади растения, за да ги предпази от нестабилното пролетно време и евентуалното връщане на замръзване.

Есен - много време, за да си купите вилно оранжерии! Чрез закупуване на парникови през есента, можете да се избегне пролетта прилив и дългите опашки, за да го купи и инсталира. Предлага на пазара много, но кой модел да изберете, и че е за дълго време, и приятен за окото, и донесе богата реколта?Оранжерията позволява на страната да получи пресни зеленчуци дълъг период от време. Но преди неговото изграждане трябва да обмисли всички възможности и да изберете най-доброто - най-здрава и надеждна.

Вижте отрано реколта от зеленчуци, билки или дори да ги растат през цялата година - това е съвсем реална, просто трябва да се грижи за отоплението на оранжерии. Но какво ли начин да изберете жегата с отглеждането на културата е рентабилен?

В криза, енергия за отопление оранжерии, използващи биогорива е много ефективна. Фермерите отдавна забелязали, че отпадъчните продукти от животински произход, както и биологични суровини отделят достатъчно топлинна енергия.

Мазе - важна част от всеки частен дом. Дезинфекция мазетата на жилищните сгради е особено важно. Независимо какво състояние е в, и често зависи от състоянието на здравето на жителите и запазването на продуктите, съхранявани там, а дори и на структурата на държавата. Днес, тайните си делят от един от нашите читатели.

В основата на всички големи сгради, включително вили, е в основата. Но много често самият той се нуждае от подкрепа.

На практика всички в страната предвижда изграждането на гараж. Въпреки това, тя не винаги е удобно: заемат много място, и да се провери това отнема време. Тя е много по-лесно и по-лесно да се направи зона балдахин.

Задайте малка, но спретната ограда на сайта може да бъде само в няколко стъпки. Това ще изисква минимум средства и умения. И с нашата стъпка по стъпка ръководство и не е трудно.

Възможно ли е да се направи висящ стол хамак на почивка със собствените си ръце? Това е, особено ако сте любители на тъкане на конци и въжета.

Топ помощници Гарднър - пернат. За да бъдете сигурни, че те ще се притече на помощ, е необходимо да се грижи за тяхното настаняване и удобно място прав къща за птиците на сайта.

Витражи с ръцете си - това е оригинален, невероятно красиви и стилни. И много лесно да се произвеждат. Опитайте се да направите стъклопис прозорец - и на декора блясък с нови цветове.

Днес, много експерти предлагат своите услуги за трансформиране на пространството. Но шаблона на проекта не е в състояние да направи къща нюх и оригиналност. Защо не направите свои собствени ръце уникален дизайн? Днес ще говорим за начини за декориране на тавана.

Каре изпод сладкиши - уникален материал, за да се създаде удобна и стилна поставка под чантите с подправки. Купете нещо като това е много трудно за кухнята. Осъществяване тава с ръцете си, можете да го украсите в някакви цветове в цвета на кухненски мебели и прибори, както и клетка за пакетиране на подправки и да извършват необходимите ширина.

Този въпрос тормози всеки, който реши, сами по себе си да направи плочки за дадена песен в страната. Нека да се справим заедно.

Може да попитате, какво може да бъде трудно да се рисува на оградата? Факт е, че в зависимост от материала, от който да се направи ограда ще бъде използван в различни цветове.

Материалните възможности за организиране на много песни - чакъл, видя отрязани, трошен камък, камък. Но повечето от градинарите предпочитат тротоарни плочи. Той съчетава отлично представяне и добър външен вид в лятната си вила.

Измазване на стените - евтин и практичен техника, която често се използва за вътрешна украса. Тук са само гладки стени са скучни и банални. Как бих могъл да им даде малко ексцентричност?

Самостоятелно настилка г. - смела стъпка, която започва с избора на материал и завършва с прилагането на лак на готовия под. Ние ще говорим за това как да се мине през етапите на създаване на паркет от начало до край.

инструменти

Изборът оборудване за напояване, е необходимо да се знаят характеристиките и вида. Нека разгледаме някои от нюансите, които трябва да бъдат разгледани, докато закупуване на маркуч за поливане на градината или зеленчукова градина.

Това самостоятелно направена електрическа роначка може да обработва царевица чанта в продължение на няколко минути. Ти дори не трябва да се правят усилия.

Най-неприятен и отнема много време период на отглеждане на грозде - събиране и рециклиране му. Особено когато събират грозде е 200 кг или повече. Това домашно донжуан значително улеснява задачата на обработка на плодове.

За жителите на селските райони имат добра компресор за лична употреба - голям плюс. Без работа няма да остане: това е възможно да се направи заварка, ковачество, помпа на волана. Както се казва, а асистентът, и "хляба".

Много собственици на частни парцели са склонни да се оптимизира тяхната работа. Един от най-полезните и удобни новости в своето време стана ploskorez. Въпреки това, той е инструмент, по-познат хеликоптер, за да можете да приведе уреда в себе си.

алпийски хълмове

сайтове Държава отдавна се превърна в истинско място за почивка, така че всеки собственик се опитва да го направи по-красива и по-удобно. Гвоздеят на всяка секция ще алпинеуми или алпийска градина, обаче, при създаването на някои от грешките, за да бъдат избегнати.

Мулчиране алпийски главините - тънък слой от материал, покриващ почвата и предотвратяване на изпарението на влагата. Този слой предпазва от развитието на плевели и значително подобрява декоративен вид слайдовете. Така че какво ще изберете да мулч?

В овощни градини с неравен терен е трудно да се организира цветни лехи и легла. Но по склоновете, засадени с трева, изглежда скучна и депресиращо. Разнообразие в дизайна ще донесе рок устройство градина. С правилно планиране алпийска градина не само ще укрепи почвата по склона, но също така ще украсяват градината.

Алпийски слайд - това е не само знак на почит към модата, но и бижута крайградски район, както и добра възможност да използват своята креативност и въображение. Подготовка на материалите в аванс и да научат някои тайни, за да създадете красив алпийски хълм може да бъде само на 2 часа.

Преживял свирепия студ на зимата и топящия се сняг, алпийска градина през пролетта не изглежда много привлекателна. Всеки опитен производител знае, че пролетта - време на ремонт и възстановяване на легла расте върху него растения.