Подутини по краката - лечение на натъртвания по краката на народни средства и методи

Лечение на конусите на техните крака народни средства

Лечение на конусите на краката със сапун и йод

Добър народен лек за лечение на натъртвания по краката е обикновен сапун. Необходимо е да се ситно решетка, поставена върху кожата и добър масаж. След това, сапунът се промива и боядисани меша йод. Курсът на лечение това съоръжение е 30 дни. Тя може да помогне за облекчаване на болка и възпаление на деформирани кости.Еднократна на крака може да се смазват с камфор масло и йод (в тази последователност!). Предварително краката трябва Бланширан и сухи с кърпа.

Можете също така да смажете йод болно място, а след това да се направи компрес на медицинска жлъчка, която се продава в аптеките. Компреси по-добре, отколкото харченето всеки ден преди лягане. Парче от мека кърпа или памук, напоен в жлъчката и се прилагат към конуса. Най-високо крака увити в целофан, покрийте с топла кърпа и се облича с чорап. Един и половина до два месеца лечение - ще се почувствате и вие положителен резултат.

Лечение на конусите на техните крака картофи и прополис

Добър народен лек в борбата с конуси пеша могат да станат и картофи. За да засегнатата става, нанесете паста от настъргани картофи или пък подготвят ваната за крака. Направете го прости: панорамно две трети, пълни с обелки от картофи, и една четвърт се пълни с вода. Сместа се кипи в продължение на петнадесет минути и след това се прибавя в басейн с топла вода от 300 мл от този бульон.

По време на банята трябва да бъдете внимателни да не се изгорите. Тъй като водата Охлажда се изсипва бульон. До пациентът е кръжи крака, е необходимо да се наложи чист точно на костта. Продължителността на тази процедура трябва да бъде по-малко от половин час. Ако можете да го направите по няколко пъти на ден, след няколко седмици натъртвания по краката й ще спре, безпокойство.Също така за лечение на пъпки по краката, използвани прополис. Триенето ръцете си, докато тя става мека, а след това се присъедини към костта на пациента и вратовръзка на върха със суха кърпа. Подходящ за процедури и прополис тинктура, които се продават в аптеките, но в този случай трябва да бъде влажен компрес.

Намерени грешка в текста? тя и няколко други думи Изберете, натиснете Ctrl + Enter

Лечение на конусите на краката си с миро от яйце

Лекарите препоръчват за национално третиране на пъпки по краката да се прилага специален мехлем. За да го подготви, трябва да попълните прясно яйце с бял корпус с оцет и се оставя за няколко седмици на тъмно място. През това време, яйцето трябва да се разтвори. След това черупката може да бъде изхвърлена и самата яйцето е необходимо да се смесват с разтопен мас (1 супена лъжица) и терпентин мехлем (10 г). Мехлемът се прилага към костта през ден, редуващи се с йод.

Също така на неравности могат да се прилагат парчета размразени сладководни риби. Риба курс на лечение е седем дни, а след още седем дни в болното място търкайте ела на петрола. Курсът може да се повтори, за да издържат на прекъсване от три месеца.

Използва се за триене и топло - загрява на водна баня - мед.

В домашна среда и могат да се подготвят паста йод три процента (1 част), лимонов сок (2 части) и натрошен аспирин (2 таблетки). Средства, приложени като лапа, а след това покрити с целофан и вратовръзка вълнен шал. Курсът на лечение е три дни, последвани от една седмица, за да се променят.

Използва се за лечение на семена и инструменти за вътрешна употреба: настойки и отвари от растения, които имат диуретичен ефект. Те включват хвощ, мечо грозде, боровинки, бреза пъпки, и така нататък.

Трябва да се помни, че правилното лечение на конуси на краката му е възможно само под наблюдението на специалист.