Подробни инструкции как да се залепи на тавана корнизи с ръцете си

Както обикновено, на перваза на лепилото таван в заключителния етап на ремонта, когато всички останали работата по стените и по тавана е завършена. Съвременните таван цокли често изработени от следните материали:Как да се залепят на тавана корнизи

Таван корнизи картина

Отличителна черта на тези материали е, че те са практични, лесни за работа, трайни и най-важното абсолютно чисти от екологична гледна точка. Сред по-горните материали, особено искате да подчертаете полиуретана. Този материал е наистина уникално - това е лесно да се огъват, което ви позволява да направите дори радиус ъгли, изключително пожароустойчиви, не се страхуват от влага и не абсорбират миризми. Единственият му недостатък, ако може да се нарече по-неблагоприятно положение - по-висока цена в сравнение с пяна и полистирол корнизи.

Как да изберем таван корнизи

Преди да започнете работа, трябва да изберете един цокъл. Таван корнизи са от следните видове:

 • Изпъкнала или вдлъбната;
 • С различна ширина, различна текстура и модел;
 • дължина цокли варира от 1.3 до 2 метра.

Разбира се, изборът на цокъла зависи изцяло от предпочитанията на собствениците на апартамента, но има и общи правила по техен избор, които ние ще ви кажат дума. За апартаменти с високи тавани, дизайнери се препоръчва да се избере широки и масивни таван корнизи, така и за помещения с ниски тавани, тесни и тънки отпред. Това е продиктувано от факта, че широк первази визуално повече "priopustyat" таван и тясна и тънка, а напротив ще направи тавана по-висока. В допълнение към височината на тавана, вие също трябва да се има предвид това, което тапет ще бъде по стените. Така че, ако предпочитате по-обикновен тапет, тя ще изглежда красива цокли, украсени с картини, и ако искате тапет с модели, най-добре е да изберете гладка цокъл.

Стикер таван корнизи с ръцете си

Оперативна доставка на следните инструменти и материали: • Преход кантарион (позволява рязане летви в желания ъгъл);
 • Ножовка, ножовка или остър нож:
 • Строителство ролетка и молив;
 • Адхезивната база (течни пирони, специални адхезиви, уплътнители, и т.н.);
 • Е, разбира се, директно на тавана корнизи.

Първи етикет цокъл. Започнете да залепите цокълът е необходимо от страна на дългата стена, леко натискане от едната страна на лентите до стената, а другият към тавана. Ако имате достатъчно гладка стена, а след това не се опитвайте да натиснете лентата към стената равномерно, в противен случай ще се повтаря перваз кривината на стената, и тя ще бъде незабавно забележими. Вместо това, в рамките на лентата ще остане празен, а след това те могат да бъдат маска шпакловка или лепило.

Как точно се заобикалят правилата таван корнизи

Как да се залепят на тавана корнизи

Правилно нарязани цокъл

Как да се залепят на тавана корнизи

Представете си как да се намали цокълът

За тези цели, ние трябва да дойде по-удобно дограма. С този инструмент, можете съвсем спокойно може да се направят съкращения почти перфектно подравнени и необходимия ъгъл на степен. Най-често тя е 45 градуса и 90. Като начало да се упражнявате с една малка част от цокъла, но ви уверяваме, че с помощта на жълтия дърводелец, тази работа не е трудно.

Довършителни поставили цокъл

Монтиране на цокъла, внимателно zashpaklyuyte докинг места и ъгли. Полезно е за лечение на повърхностни первази ЗАРОДИШ, това ще ви помогне в случай, че се предполага, че рисувам перваза. Боядисване первази по-добре да се направи с латексова боя.

Вижте също:

 • Как да се залепят на тавана корнизи
  Как да се намали ъгъла на корнизи на тавана
 • Как да се залепят на тавана корнизи
  Митре кутия с ръцете си
 • Как да се залепят на тавана корнизи
  Как да премахнете драскотини върху ламината
 • Как да се залепят на тавана корнизи
  Както pokleit тапет на варосаните стени