Почистващата боята с балатум, без следи и разводите

балатум за скраб
Ремонт в жилищна или офис сграда не изисква непременно отстраняването на старата настилка и след това може да влезе в контакт с повърхността на различни материали, включително лепило, лак или боя.Мислейки над това, което да търкат боята с балатум, мнозина мислят, от най-модерните разтворители и почистващи средства, въпреки че има и други начини. Те се основават на използването на вещества и препарати, които не са в състояние да повреди повърхността на настилката и премахване на петна без следа.

Почистване и разтворители

балатум за скраб
Зачервявания nitroemali ototrutsya само специални средства

Необходимо условие за качествено отстраняване на петна от повърхността на пода - зачитане на покритието.

Ако тя е направена от линолеум, тя изисква специални грижи и внимание, когато се използват инструменти, които са базирани на химикали. Всичко зависи най-вече от качеството на самата боя:

  1. Маслото може да се отстрани промишлени лекарства и средства, използвани в ежедневието.
  2. Водният разтвор за измиване на боя на базата на топла вода с добавка на някои компоненти.
  3. Нитроемайли изисква специални разтворители.

балатум за скраб
Изборът какво да рисувам линолеум скраб за да не се повреди покритието, е важно да се разгледа възможността за използване на най-губещи съединения.

Не по-малко важно е състоянието на място. Почистете повърхността на боята е много по-лесно, ако тя все още е мокра, че е абсолютно чист петно. В този случай, за да се отстрани боята на водна основа, просто гъба, напоена с топла вода.

балатум за скраб
Емайл нитро ototretsya бързо, ако използваме съвременните средства, като например увеличаване на популярността на спрей.

Той се впръсква лесно, в легнало положение, тънък слой, той се усвоява по-добре в боята изсъхне и позволява високо качество и бързо, за да се отстранят следите от небрежност на работа.

Сред средствата за премахване на петна от повърхността на пола на боя, внимание заслужават жители познати на всички:  • ацетон;
  • керосин;
  • рафинирано растително масло;
  • смес от сода и сапун течност, разтворена в малко количество вода.

За да почистите линолеум боя по-добре веднага, но дори и да е било известно време, и то пресъхна, не се отчайвайте. За да търка замърсяване от подовата настилка, за да се приложи към разтворителя след петното или прахосмукачката.

Преди да почистите линолеум със сушени мастило, трябва да посочите не само характеристиките на състава на оцветяване, но степента на стабилност на линолеум на химикали.

балатум за скраб

Но точно това може да се намери, като обръща внимание на етикета, която ще ви помогне да разберете всички детайли и да получите точните характеристики на материала

Редът на изпълнение на строителни работи

балатум за скраб
Сушени боя може да се изстъргва с нож

На първо място трябва да се каже за необходимостта от разумно предпази повърхността на пода, преди боядисването на стените или тавана, но пълна защита може да бъде гарантирана само от гъста филм.

Но ако все пак се наложи да махам петната боя от линолеум, можете да направите това дори нормална офис (тапети) с нож. Най-важното е да извършат всички манипулации много внимавайте да не повредите покритието.

Прясна боя лесно втрива с влажна гъба и сапун 2% разтвор на сода. За да го готвя ще ви трябва:

  • 10 л топла вода;
  • 200 г 72% домакински сапун;
  • 200 г сода.

балатум за скраб
Две сапун бар втрива върху фина ренде и се регулира, като се разбърква в 2 л кипяща вода. След пълно разтваряне се получава гъста състав, който постепенно се въвежда в сода.

Разбърква се добре и се добавя вода, като я до 10 литра. Такова решение може да чисти всяка повърхност от всички видове замърсяване, но най-важното - те могат да бъдат почиствани балатум, да се отървем от старите и новите места.

Мислейки за това, как можете да премахнете блажна боя, не трябва веднага да се прибягва до използването на разтворители. На това място е достатъчно да се сложи една малка част от кърпа, намокрена с растително масло.

Разбира се, за да излъскване на изсъхналата боя лесно универсален разтворител 646, които могат да издържат на почти всички видове линолеум. Почистете сух с етаж трябва да бъде само след остатъците разтворител се отстранява от разтвора на сапун и сода.

балатум за скраб
Какво да се прави за пръв път: подови и стенни

балатум за скраб
Как да премахнете пяната с балатум

балатум за скраб
Как да премахнете лепилото от мишки от пода

балатум за скраб
Полагане на пода на кабела