почервявам

Растения с цветя на червено, лилаво, кармин и други нюанси на червено задържане първенство бар наред с други растения. Това се дължи на красивия си външен вид, както и факта, че червените са третирани почти винаги като израз на топли чувства. С най-интересните и популярни червеният цвят трябва да прочетете повече.Червени цветя: Фото & стойност

Да поговорим за цветовете червено и като се има предвид техните снимки, не можем да пренебрегнем значението на това инвестира в тях и в древността. Най-известният - страстна, силна любов, което означава, червена роза. Но дори и освен, че има червени цветя, които имат малко по-различна интерпретация. Например, слънчева червен гербер на убеждението, донесе щастие, червени гладиоли бяха представени млада майка, чието момченце е роден.

Цветна градина с червено цвете

Абсолютно всички цветове, но винаги в тонове на червеното, в много страни, стана прощално букет преди дълго раздяла. И също така, се е смятало, че младо момиче, не трябва да се подаде ярко червено цвете: тази сянка "принадлежи на" по-зряла възраст.

Някои по-интересни интерпретации на червено и специално цвете, най-често в Европа и в България: мак момиче отиде в отклонява от този копнеж, и лалето - една мисъл, която не е преследван. Червена хризантема смята признание в любов, по-сдържан, отколкото в случая с роза. А карамфил говори за чистотата на чувство на донора; днес в България, те са представени в знак на признателност, уважение и благодарност към ветераните от войните.

Откъде знаеш, че името на цвете с червени цветя. изведнъж хвана окото, но напълно непознати? Имайте предвид няколко отличителни черти за по-нататъшно търсене малко по-лесно. Например, формата и размера на листа, техния цвят, височината на храста или стъблото на формата на цвете. В идеалния случай, дори и снимка копие желания заради имиджа си памет е в състояние лесно да се промъкнат. В допълнение, на изображението като способността да помогне в търсенето чрез Google: ако попитате искане въз основа на рамката зарежда често може да се разпознава веднага име като търсачка ще предлага всички източници, където виждал такова изображение. И там често се посочва името на растението.

Най-популярните стайни растения с червени цветя

Цветна градина с червено цвете

Най-често изборът на жените спира на саксийни цветя в червени тонове, тъй като това е една чудесна възможност за интериор монохромен, и светло. Какви са най-добрият купи за вашия дом?

Бегонии - най-непретенциозен на всички други околни флора. Те имат много разновидности, но по-голямата част от тях е с червен цвят. Версии на бегонии 2: 1 е идеален за легла, тъй като представените тумбести храсти, расте и в ширина. тя не надвишава 20 см. Стъблото се разпространява по земята, миризмата в големите алени цветя там. И сътр. наречен vechnotsvetuschey, тя достига височина от 30-35 см в диаметър цветя са по-малки, отколкото на клубена.Цветна градина с червено цвете

Цветна градина с червено цвете

Член на рододендрон рода - азалия, чието име на гръцки се тълкува като "Rosewood" - също има богато разнообразие с червени цветя. Във всеки околната среда ще бъде приковано внимание поради изобилие буйни цъфтежа. Пъпки с различни текстури - велпапе, кадифе, сатен - не могат да бъдат пренебрегвани. Сами джуджета храсти, над 0.5 m не расте, листата са с тъмно-зелени и малки.

Цветна градина с червено цвете

Сложността на грижи за азалия възпирани начинаещите градинари й: тя не може да бъде поставена под лъчите на слънцето, и е необходимо да се създаде висока влажност. Ако отоплението изсушава въздуха, не забравяйте да се засадят пръскат по няколко пъти на ден. Поливането се извършва подкиселена вода, колкото е необходимо, почвата трябва винаги да бъдат хидратирани. И вие искате да запазите азалии далеч от кухня - прекалено топлия въздух го нарани. 22 градуса в стаята - своя максимум.

Пълнокръвен kolumneya - определено е пример за привлекателен, но не всеки е запознат. Стъблата пълзящи е така, защото често засадени в саксии, които са спрени от тавана. Разпространение храстови и буйни, листата са малки и продълговати, тъмно, с лъскава повърхност. Tubular цветя се събират в едно съцветие по размер може да достигне дълбочина от 8 см са жълт цвят, основен цвят -. Червен.

Цветна градина с червено цвете

Имаме нужда от добър, ярка слънчева светлина, топъл климат (27 градуса до 18 градуса през лятото и зимата). Почвата не трябва да бъде пресушавайте, но поливане рядко извършва. Но има един постоянен пръскане. През пролетта и лятото черво непременно хранени с изкуствени торове. В края на есента и през цялата зима - период на покой за централата.

Цветна градина с червено цвете

Градински цветя в червено: описание

Alstroemeria - перфектният избор за райони с хладен климат. Големи цветя, оформени като крем, разположени на високо (1 М) изправени стебло не имат маркиран вкус. Но те са обичани от много градинари. Това многогодишно растение е лесно да растат без разсад, обикновен сеитба в земята. За специалните изисквания на почвата Alstroemeria не показва. Достатъчно е да се наблюдава неутрално рН и не се скрие от храст слънце. Често поливане не се препоръчва, а през зимата не забравяйте да увийте покриваща материали или разкопаване и влезе в къщата.

Цветна градина с червено цвете

Китайски Scarlet Rose, чиято алтернативно наименование - хибискус, също е добре адаптиран в условията на средата група. Растението идва от субтропиците и затова има определени изисквания, за да се грижат за него. Така например, не обичам студа, защо в нея расте на открито, не забравяйте да намали преди зимата, какъвто е случаят с обичайните розите. Стъблата способността му да се простират ленти от 2.5 m, листата оскъдни, но голям, и самите цветя достигнат диаметър от 25 см. Цъфти активен и великолепно с излишък на слънчева светлина и наличието на плодородна почва. Когато резитба трябва да се остави на височината багажника на 0.4 m и допълнително да хълм. Поставете зимата хибискус не е необходимо.

Цветна градина с червено цвете

Crimson-червено стеснителни година вече красят градина парцели. Те цъфтят от началото на лятото, за да не падне само с настъпването на студеното време, тъй като те са едногодишни. Храст от среден размер, опъната до 0.7-0.8 м по своя "свещ" с остър връх, събрани средни съцветия с фин аромат. Стеснителни растат добре в частична сянка и на слънце е активен, но почвата трябва непрекъснато да се хидратира. В допълнение към откритото пространство, цветето ще свикне с апартамента или на балкона.

Списък на цветя с червени цветя е огромен. Тук са само най-добре познат и обичан в средната лента копия, които могат да озарява всяка градина и къща. Когато изберете всякакви растения, цъфтящи червено, лилаво или кестеняво знам, че въпреки цялата сложност на грижи, е изгодно да се акцентира върху пейзажа на вашия сайт или домашен интериор.

Интересни новини: