Плетене лятна рокля за момичета

Как да плета Сукмани
1. оформени от трико Сукмани за момичета

Трикотажни Сукмани за деца е много практични и удобни. Особено популярни модел лек памук за летния сезон. Тя се чувства в такива дрехи удобни кожата да диша и не Прийт.есенно-зимния сезон може да се дължи спици топло sarafanchik от дебели нишки с вълнени влакна, които съставляват преждата. Всеки модел sarafanchik деца имат деликатни ремъци или ремъци, но ръкавите не са предвидени във всякаква форма. Коланите могат да бъдат на бутоните, с бутони, с шнур на касетите. Те са тесни и широки, прави и напречни връзки или спици са изработени от мека материя. Най-популярните стилове на детските Сукмани - трапец, директен слънцето.


Плетива детско облекло е задължително да си купите качествен бебе прежда с естествени влакна (допустим минимален брой синтетични или изкуствени влакна, за да се подобри пригодността за носене и еластичността на трикото). Sarafanchik могат да бъдат украсени с ажурна модели, панделки и орнаменти в kanzashi стил.


2. КАК включват просто sarafanchik за момичета

Плетива това лято опция ще трябва: 3 спици брой х / памучни прежди, бял (200 грама), х / памучна прежда от червени и лилави цветя, бутони за лентите.• работата ще се прилага жартиера, както и предната повърхност, еластичен, фантазия модел.

• плетат гърба на модела: наберете 98 п бял конец върху спиците .. Плета 12 реда фантазия модел

• Сега е необходимо да се направи връзка между 6 реда на лицето бродерия - два реда от прежда в бяло, два - и две червено - виолетов. В първия ред правим равномерно намаляване на осем линии.

• Сега спици изток. 90 бримки на резба .Vyazhem бяло изваждане на контура на всеки 4 ред 14 пъти подред.

• спиците трябва да останат 62 п.
На височина от около 36 cm, ще се деформира. Близо 4 ср стр. плетат отделно и на двете страни. Тук е необходимо да затворите мишниците два пъти във всеки 2-ри ред 3 бр. И 2 пъти в два кръга.

• На височина от 50 см затвори осем бримки от всяка страна за рамото. След това извадете 11 примки за врата и от двете страни за допълнително. говори.

• В предната част на модела. Dial на спиците 98 бримки. Равенство първи редове 18, както и първите 18 и задните редове

(12 реда фантазия типа и 6 реда изправени шев). Серията 13 трябва да се извади 8 цикли.

Плетива резба върху бяло, като се извадят, както и на гърба.

След 10 реда от червени ивици се сдружават някои цветя.
Наричани плетат бял конец.

На височина от 36 cm направи ръкавна извивка - в близост до 4 линия, тогава линия 3, 2 и 1.

На височина от 45 см до врата: в близост до центъра Детайли 8 цикли. След - от двете страни на четири линии и 2 пъти в два кръга.

На височина от 50 см, близки до 8 шевове за рамото.

• събрание. Стартирайте по шевовете от модела на раменете. По ръба на врата тип шарнир 62 (40 + 22 Aux. Спици). Присвояване на два реда в жартиера бод. Затваряне на цикъла.

Как да плета Сукмани

Краищата на мишниците обвържат с 4 реда "гумена лента". На скоба - бутони дупки. ги neaten. Шият на бутони.

3. различни модели ЗА ДЕЦА лятна рокля. Графики, описващи работата стъпки