Откъде знаеш какво си мисли котката ви

Котки определено до нещо. Те виждат хората като неприятни наемодатели, които трябва да се помири, или огромните котки.

Тя мисли, че котката

Но както и да е, тези малки лъвове определено искат да вземат по целия свят, така че не е изненадващо, че учените се опитват усилено, за да разберете това, което хората мислят, котки.Спасител на човечеството

Тя мисли, че котката

Карло Sirakuza, доцент и специалист по поведенческа медицина в Университета на Пенсилвания в отдела на ветеринарната медицина, може да бъде този, който ще спаси света. Той предполага, че един от най-добрите показатели за настроението на котката - това е опашка. Едва ли е изненадващо, собственици на кучета.

Тя мисли, че котката

Той каза, че директна повдигната опашка означава, че една котка е агресивен. Ако опашката е права, но върхът е огъната, това е приятелски поздрав. Поне докато опашката не е напълно izovetsya в дъга - това означава, че котката е защитена.

движение на опашката

Тя мисли, че котката


Ако една котка дърпа опашката във всички посоки, което означава, че той е нервен, в състояние на напрежение или много агресивен, така че трябва да стоят настрана. Често това поведение е придружено от дълго дълбоко мяу. Ако котката е да го прави в съня си, той е вероятно да се види мечтата, по-специално как тя ловува.

Тя мисли, че котката

Ако опашката настръхнали и изви гърба си, това означава, че котката се страхува от нещо. Всъщност, почти всички на позицията и движението на опашката на котка, свързани с страх или агресия. Освен повдигна опашката с огъната върха, спокойствие и удовлетвореност котка каза отпуснато състояние и спокойствие на опашката си.

настроението на котката и неговите функции

Тя мисли, че котката

Сиракуза каза още, че котка излиза изведнъж от място, където преди една секунда той беше абсолютно спокойствие - това е нормално. Така че животното се отървава от излишната емоционална енергия, която най-често се асоциира със страх и други негативни емоции. Котки - един сумрачен животни, т.е. те проявяват най-голяма активност по здрач и разсъмване, причината за това е "фиаско" на техните ловни инстинкти.

Тя мисли, че котката

Това е по време на тези периоди на котки понякога намира нещо, и те просто полудявам. В други периоди от деня, те винаги са относително спокойна и погледнете хората с безразличие и леко презрение. Последните проучвания показват също така, че котките са най-малко три основни "физиономия": спокойна част, страх и чувство на неудовлетвореност. По този начин, две трети от негативни емоции котки.

Тя мисли, че котката