Откъде да започнем строителство сайт

Здравейте скъпи приятели, ако решите да създадете свой създаване сайт, уеб дизайн (всяка трудност), но не знаете откъде да започнете, и на подходите към кока страна, тогава поздравления си търсения и мъчения са отменени на този сайт.Първи стъпки HTML

Аз ви давам 100% гаранция, че сте тук, без собствения си сайт няма да си отиде! Дори и да не разбирате нещо или не са налице тук винаги можете да зададете въпрос или да направи предложения в съответните раздели на този сайт, или се свържете с мен лично и аз ще ви отговоря.И така, като за начало ще трябва да се определи какъв вид уебсайт, който искате. Ако този сайт карта (odnostranichnik), достатъчно е да се проучи маркиращ език HTML в.

С това знание, вие ще бъдете в състояние да се без много прахан, за да се създаде добра динамичен уеб сайт.

Някои от вас може да каже: "Защо трябва да го научите всичко, ако мога да се създаде уеб сайт на една от най-известните двигатели?"

Да, можете, ще го направя, но това няма да е вашият сайт е по-вероятно тя може да се дължи на видовете "сергия", които вие можете само да украсят и малко "пренареждат мебелите в нутрия", а не цялото. Първата му уебсайт направих в «ucoz-д» няколко дни, след като го хвърли и погледна в посока на създаване на собствени творения от нулата.

* Запознайте се - не е задължително от корица до корица, достатъчно е да се разбере, принцип на работа, както и за решаване на проблема Po, тъй като те пристигнат.

Проверете вашата интуиция: