Отгоре nogti- адхезия и отстраняване у дома

 • Как да лепило ноктите без лепило
 • Как да лепило ноктите без лепило
 • Как да лепило ноктите без лепило
 • Как да лепило ноктите без лепило
 • Как да лепило ноктите без лепило
 • Как да лепило ноктите без лепило
 • Как да лепило ноктите без лепило
 • Как да лепило ноктите без лепило

Как да лепило ноктите без лепило

Придържайте изкуствените нокти у дома, можете да за няколко минути, за да получите доста чист маникюр. Много съвременни жени откриват, че те изглеждат твърде неестествено и вече може да не е актуална, защото има толкова много начини, за да украсят дръжката без пластмасови чинии. Но точно се придържаме изкуствените нокти и избор на качеството на продукта, никой няма да се прави разлика, че това не е истински ноктите ви!







Днес, добре познати компании като Loreal и Бродуей красавици радват на широка гама от изкуствени нокти. На тънкостите на тяхната употреба, както и как да се направи изкуствени нокти изглеждат естествено, ще опишем в тази статия.

На съвременните изкуствени нокти

Някои смятат погрешно, че на изкуствени нокти в къщи не могат да получат добре. Фалшиви съвети са останали в паметта на много момичета като груби парчета от пластмаса, която е трябвало да бъде първата заявка за дълго време, за да им даде повече или по-малко точни форма, а след това все още успяват да се здраво и точно да ги коригира с помощта на лепило за изкуствени нокти. това е доста трудно да лепило тези ноктите си, а излишната лепило развали целия резултат, оставяйки следи по ръцете, което е доста трудно да се премахне. В общи линии, някои от мъчение!

Как да лепило ноктите без лепило

Но днес, набор от изкуствени нокти е коренно различна от предшествениците си: не е нужно всяка форма плочи, не каша наоколо с лепило. Само за няколко минути и невени на правилното място и с нетърпение съвсем естествено! Разбира се, подложки, които трябва да бъдат залепени на специално лепило могат да бъдат намерени в продажба. Но те са много по-пластична и по-трайни.

Предимства на пластмасови облицовки

Предимства на изкуствени нокти, както следва:

 • От огромно разнообразие можете да изберете формата и дизайна на изкуствени нокти, в хармония с вашия начин.
 • Пластмасови обхваща доста солидна и при правилно спазва остана дълго.
 • На съвета лак не е "кора" вече и цвета на покритието ще бъде по-претъпкан, защото плочите на повърхността идеално гладка и естествените нокти имат borozdochki.
 • Вреда сегашния си минимум от невен.
 • Ако желаете, можете да се съкрати продължителността на клавиатурата с помощта на конвенционални пили за нокти.

Какви са неверни съвети

Как да лепило ноктите без лепило






Днес кръгът на този продукт е толкова широка, че очите просто бягат. Как да направите правилния избор? Основните разлики са следните:

 • Design. Обикновена или шарени - изборът е ваш.
 • Форма. Pads са направени за различни форми на ноктите. Можете да избирате съветите, които съвпадат с вашата естествена форма на плаката.
 • Метод залепване. Съвременните типове могат да имат тънък адхезивен слой върху задната страна на плочата или залепени с помощта на специални подложки, които са предварително поставени на природен плоча. Съвети, които трябва да бъдат приложени към течната лепилото, имат по-ниска цена, но и да калайджия с тях ще трябва да продължи по-дълго.
 • Качество. Цената на стоки и естествеността на крайния резултат зависи, разбира се, от качеството на подплата. Качеството на слоя лепило определя живота на съвети. Ако искате да донесе резултатите до идеала, не икономисвайте от покупката.

Дизайн ноктопластика

Как да лепило ноктите без лепило

Фалшиви нокти могат да бъдат два вида:

 • Без дизайн. Той е прозрачен или бежов плоча, към която ще бъде в състояние да прилага всяка лак за нокти по обичайния начин, по който рисува истинските си нокти. Покритието се нанася равномерно, и цвета се насища в един слой.
 • С дизайн. Разнообразни проектиране на изкуствени нокти позволява да вземете стоката и най-претенциозните модата. Разнообразие от щампи, модели, монохромни ноктите или в техниката на френски маникюр с пайети или strazami- почти всички художествени идеи за нокти, вече осъществени по съвети. Трябва само да изберете това, което искате!

Как се лепят фалшиви нокти

В зависимост от това, което сте избрали капаци, лепене инструкции ще бъдат различни. Но първата стъпка е изготвянето на нокътя на процедурата ще бъде стандарт за всички варианти на по-нататъшното развитие. За да си приготвите естествените нокти, стъпка по стъпка, следвайте тези стъпки:

 1. Ако ноктите ви са съставени, премахнете старата боя.
 2. Orange придържаме движат кутикулата.
 3. Отрежете семенцата, ако има такива.
 4. Чрез използването на пили за нокти правят минималната продължителност на естествения невен.
 5. Дайте невени грапавост на повърхността чрез обработването им с мека пила за нокти. Това ще подобри сцеплението на естествена и изкуствена плоча.

Лепило конвенционални пластмасови типове

Как да лепило ноктите без лепило

Сега отидете директно на лепене съвети. Ако сте закупили изкуствени нокти без лепилен слой, инструкции стъпка по стъпка как да се залепи фалшиви нокти, както следва:

 1. Вземете съвети, подходяща ширина до истинските си нокти.
 2. Пила за нокти да подаде твърди корици, така че те са перфектни, "седна" на ноктите ви.
 3. Сложете пред всички подложки в правилната последователност, за да се опрости процеса на лепене.
 4. Естествени нокти трябва да се обезмасли специален антисептичен. Това ще гарантира сигурна Съвети годни и да се предотврати развитието на този гъбички по ноктите си.
 5. Внимателно нанесете лепилото на повърхността на ноктите си, избягвайте контакт с кожата.
 6. Пиянско прикачите и здраво го натиснете.

Остава да се прикрие връзката между подложката и текущата си плоча. Можете да използвате 3 начина:

 1. Дребен задника схванат рязане.
 2. Капково малко лепило съвместно на мястото, а след това след изсушаване неравностите подравняване пила за нокти.
 3. Използвайте течен акрил. Вие ще трябва акрил течност и акрил на прах. Потопете четката в течен акрил, а след това в прах и натиснете снаждане.

Лепило съвети с слоя лепило

Как да лепило ноктите без лепило

Тези плочи са два вида:

 • адхезивен слой вече се прилагат към задната страна на лигавицата и на върха е тънък филм;
 • летви по всеки нокът с адхезивен слой приложен отделно.

Трудности при невярната ноктите лепило, приложено с лепило слой, обикновено не възникват. Вие трябва само да премахнете прозрачен филм от всеки изкуствен чиния и ги фиксирайте с естественото.

Ако сте закупили гъвкави въздушни съвети с лепило подложки, например, на Flex от Loreal, трябва:

 1. Вземете съвети, подходящи за размера на вашия вид плоча, то ще бъдат номерирани.
 2. Внимателно отлепете капака на лепило съответния брой и го поставете в центъра на вашия нокът.
 3. Премахване на повърхността на лигавицата тънък филм.
 4. Прикрепете изкуствен диск с вашия естествен, я натиснете в средата, а след това от двете страни, за да се отстранят от нея въздух.
 5. Ако има нередности от съвети, използвайте пилата.

Сега, че знаете как да се направи възможно най-реалистични изкуствени нокти. И за реални ноктите ви не са засегнати от съвети за износване, което трябва да знаете как да се премахне изкуствени нокти.

Как да лепило ноктите без лепило

Как да премахнете фалшиви нокти

Износване пластмаса облицовка не се препоръчва по-дълъг от 2-3 седмици. Ако ги използвате за създаване на маникюра постоянно, да си естествен невени почивка. Инструкции как да се премахне изкуствени нокти, както следва:

 1. Потопете ръцете в гореща вода и задръжте за 15 минути.
 2. Залепете разтваря и лесно можете да премахнете върховете.
 3. Ако плочата се проведе много здраво, като натопи пръста си в съда, който се излива лакочистител. След tipsa лесно се откачи.
 4. Остатъчен лепило от повърхността на невен премахване лакочистител.

Съвременните изкуствени нокти могат да се достойно място в козметик всяко момиче, което иска винаги да изглежда перфектно. Не забравяйте, че лигавицата може да бъде залепен само на здрави нокти! Използвайте насоките и се насладите на приятна маникюр!