От това, което тъкат Baubles

Fenichka - това Yaky гривна - талисман, който се носи на ръката. Световната дрънкулки разнообразна. Тук като материал за работата ще се побере всички от които можете да тъкат - от деликатен копринен конец за метални вериги и бодлива тел. За завършек също използва различни елементи от мъниста до железни кръстове и парчета дърво.Baubles и тъкат за себе си и като подарък. По този начин само дар, който не само peredarivanie приветстваме, безспорно е жест сред феновете дрънкулки. Смята се, че стойността на Baubles като талисман от peredarivaniya се увеличава и има дори и списъци на предишните собственици. Baubles често се дават имена - тя може да бъде дума или стих от песен. Baubles са представени на лявата ръка в дясно са само тъкани или много специални Baubles.


За дрънкулки от различни материали и различни техники на тъкане различни схеми.
Най-популярният материал за дрънкулки са всички възможни конци - конци, твърд карамел, не много дебела прежда за плетене - вълна, акрил - най-важното, за да може да тъкат. Дизайни и модели за плетене много, можете да тъкат Baubles с имена, сложни модели, мулти-цветен и черно-бял. Можете да намерите модела на сайтовете на тъкане дрънкулки или измислят своя собствена. Разбира се, първо трябва да се научи да плета малки възела, този урок изисква постоянство и търпение.
Baubles Bead тъкат по-трудно от нишки. Мъниста, използвани кръг, цилиндрична, фасетиран, добавени към това bugles, мъниста, пайети - какво харесва достатъчно. Най-трудното нещо в изкуството biseropleneniya - е възможността да избират и комбинират цветове. Можете да използвате готови схеми, а по-скоро да излезе с техните собствени, защото тогава това нещо ще бъде точно в един екземпляр, и неговото значение ще нарасне от него. Ако не сте запознати с техниката на тъкане с мъниста, а след това намери литературата не е проблем - и на мрежата, и се съхраняват много книги по темата.


Baubles на касетите много лесно да се направи. За да направите това, вие трябва да купите в магазина хареса лентата от размера на китката си, да го украсят с мъниста, кристали, декоративни копчета и излезе с цип. От тънки ленти дрънкулки тъкат схеми.
Baubles тъкат синтетична кожа и дантели. коноп, направи равен или обем, добавете камъни и парчета дърво.


Baubles винаги са символични. дори ако те са вплетени за себе си. Те припомнят някои епизоди на живот, запознанства, пътуване, приключения, срещи и подаръци и така да ги третира специално. Baubles са красиви и елегантни и обикновено носят много положително, особено ако се приема като подарък.