От какво да се носят мъжки brogues (32 снимки) високо brogues обувки с дънки, панталони и костюми за мъже

За разлика от много други класически модели на мъжки обувки, brogues са в състояние да допринесат за стила на своя притежател определен елегантност. Ето защо този тип обувки е изключително популярен в един момент сред аристократите, които обичаше да носи тези обувки, когато играете голф, и по време на други спортни дейности. Този модел не само перфектно се вписва в техния спортен, но и помага за запазване на изображението на общата система за обезопасяване и елегантността на аристократи.Дънки мъжки какво да облека

Ето защо brogues толкова любители на хора, които са свикнали с факта, че други виждат в тях не само стилни мъже, но и елегантни господа, които в никакъв случай да останат така.

От какво да облека?

Въпреки факта, че декларираните brogues добави образа на човек без усилие елегантност, те, за съжаление, не може да се комбинира с официалния стил на присъствието на своя повърхнината на перфорацията, който първоначално е бил предназначен за украса на неформалната ансамбъл. Трябва да се има предвид в процеса на създаване на стилен имидж.

С дънки

Brogy много успешно се комбинира с дънки. Те могат да бъдат направени по-тесен и прав. Ако искате да създадете една по-спокойна и непринудена начин, най-добре е да се носят светли дънки с класически кафяви brogues. За да се допълни лък може да бъде монотонен езда на върха на които можете да се хвърлят плетена жилетка със същия цвят като обувките, и тъмно яке стил клуб.Това е изключително интересно да се получи комбинация от дънки или сметана млечни нюанси с бежови brogues. В този случай ще бъде по-сериозен начин, който може да бъде допълнена с тениска, изработен от най-добрите материал, класически риза поло или пуловер.

В края на списанието мода за мъже, вие със сигурност ще намерите много модели, чиято успешна събирателен образ на снимката включва по-тесни официални панталони и brogues със стрелка. Често това се допълва лък веднъж действителните скоби, за да настроите да ги използват по-спокоен начин.

Както знаете, на класиката е най-добре в съчетание с ризи и такива закачливи аксесоари като папийонка. Интересна комбинация от своя страна и скачач чиито материали ще бъдат допълнени с дребен шрифт или геометрични линии. Имайте предвид също, класически svitshoty.

Дънки мъжки какво да облека

Brogy добра форма и прави панталони, но в този случай, наличието на стрелката не е подходящ, тъй като това ще даде подробно заедно с кройка на позоваване на тържествена, официален стил.

с костюми

обувки brogues Модел мъжки успешно да се комбинират с блейзър, а защото с тях е да се комбинират костюмите от неформалния стил - polusportivny или ежедневно. Например, една изключително успешна комбинация е комбинацията от brogues с късо подстригана кадифе костюм. Под обвивката може да носи плътен цвят пуловер или тениска в контрастен цвят. Не е необходимо в този случай да се даде приоритет на джъмперите или риза с къси ръкави, тъй като образът заплашва да стане официален.

Brogy също така удобно да се комбинира с такъв костюм с панталон, където панталоните са изработени от лек материал и да имат свободен рязане. Не се изключи наличието на висока талия, която навлиза бързо и мъжка мода.

Този модел мъжки обувки, които не харесва, когато те се облича с класически висок чорап - по-добре да се използва чорап до глезена в неутрални тонове.