Осъществяване на документи за жилищна собственост през 2018 г. препоръки

Стани пълен собственик на собствения си дом може да се използва само ако собствеността е регистрирано по него.

Как да си направим на правото на собственост

Как да започнете дизайн

Как да си направим на правото на собственост
Първата стъпка в проектирането на самостоятелно право на собственост е да посетите Бюрото за техническа инвентаризация - ОТИ. Там се произвеждат с данни за продукти и технически план. Еднофамилна къща трябва да се постави на кадастралната регистрация. Всичко зависи от това дали, в каква област се намира и какъв тип е разрешено използване, посочено в документите на земята.
Ако конструкцията е разположен на дадена страна или градина парцел, когато нейната украса в момента не е необходимо да се сложи на кадастралната регистрация. Съгласно условията на дача амнистия да се направи къща, трябва само да попълните в декларацията и да предоставят съответната информация в него, които се съдържат в проекта.
Съвсем друг въпрос, ако сградата е разположена на място, предвидени допълнителни услуги с право на строеж върху земята, или за индивидуално жилищно строителство. Тук дизайнът на частна къща в имота изглежда по различен начин. Първо трябва да го постави на кадастралната регистрация, като това ще доведе до издаването на технически паспорти, кадастрален паспорт и технически план.

Документи за основната държавна регистрация на правата на собственост

Регистрация на правата на собственост върху транзакциите

Въвеждане на сградата в експлоатация

По този начин, регистрация на собствеността на къщата не е толкова трудно нещо, и с него, ако желаете, можете да се справят сами, запазвайки някои от препоръките. Въпреки това, ако няма такова желание, винаги е възможно да се зарежда всякакъв вид правни кантори, специализирани в тази област.

Моля, обадете ни адвокат и БЕЗПЛАТНО отговорим на вашите въпроси