Осъществяване и сервиране на плодове в детски празник

Колко е красиво квартира плодове

Дръжте неспокоен компания на масата и да привлече вниманието му към предложения лакомството - не е лесна задача, но това е постижимо! Един от най-добрите начини да се хранят децата с витамини е рязане на плодове маса украса, която е детски парти се превръща в основен лечение. Първоначалният план на сочни парченца плодове и горски плодове ще забави гости на детето си на масата и ще им позволи правилно да се хранят мобилни игри.Осъществяване на плодове на децата от страните има една особеност: rebyatnya нежелателно да си цапаме ръцете или дрехите си, и всичко, което може да бъде покрита с петна от плодов сок и целулоза. Ето защо, най-доброто решение е да слагам масата колбаси сервират на шишчета, кебап пръчки в пясъка кошници и вафли конуси.

* Съвет Povarenkov:
Във всяка чиния с витамини хранене за деца може да сложи ярки шишчета, че децата ще наостри парченца плодове и без зацапване ръцете си, да ги изпращате изцяло в устата си.

Плодове на шишчета или витамин хапки

Красотата на тапас зависи от контрастни цветове, за да се използват плодове.

Забележете също, че в основата на малка buterbrodikov трябва да е гъста. Например, едно парче ябълка или твърдо сирене. Твърдо сирене е много солен вкус се съчетава добре с всички сладки или кисели плодове или плодове.

Витамин храна под формата на шишчета

"Шишчета" не изисква основа за проектирането на надеждност, но тези празници има нюанс: плодът трябва да бъде достатъчно мека, за да хапе детето е удобно част от цялото.

Колко е красиво квартира плодове

Как да се сложи кебап

  • Много ефективно гледа рязане пръчки, ако ги поставите в полукръг ( "фен") под формата на дъга. За естетическа привлекателност сигурен ястията, така че цветовете на плодовете във всяка кебап слоеве съвпадат.
  • Друг чудесен начин да украсите масата - изграждане на плодове рязане "алпийски хълм." За тази цел, тъй като въз основа на влакче в увеселителен парк, това е удобно да се използва плътна пяна, за да се образува от него нагоре. И след това поставете шишчетата или шишчета в пяната, запазвайки очертанията на хълма.
  • Децата обичат всички необичайни - всъщност всички от тях интересно! Така че се опитват да изненада всички присъстващи fidgets желирани лакомства! Въпреки че подготовката на плодове в желе ще отнеме известно време, но с детски парти ще бъде в състояние да се хваля!
    Колко е красиво квартира плодове

Напълнете парчета от плодове или зърна цвят прозрачно желе плодове в калъпи и след втвърдяване, нарязани желе различни цифри (вдлъбнатината могат да бъдат използвани за бисквити). Нанизани парчета на шишчета или пръчки и разпространение на ястие.Колко е красиво квартира плодове

Важното нарязани на шишчета и пръчки е, че, в допълнение към пресни плодове, лесно можете да използвате консерви!

Плодове рязане в пясъчни кошници и вафли конуси

Напълнете конуси и кошници могат да бъдат като цяло плодове или парченца плодове. Можете също така да излее своите ядки и сушени плодове. Интересен вариант - Напълнете порционни все още живее в кошници цветни желе. С такава доставка на децата могат да ядат витамин служи като сандвичи, внимателно разглеждане на парчета плодове, чрез прозрачна желе.

Колко е красиво квартира плодове

Колко е красиво квартира плодове

Следващата идея - потапяне плодове в протеин сметана. Всеки конус или кошница определят няколко супени лъжици бита с пудра захар белтъка (или купуват готови протеин крем) и се потапя в рязане на плодове. Много впечатляващо, тъй като бял крем прави вкусна контраст.

Можете да кандидатствате в рога и плодове без сметана. Във всеки случай, това е вкусен!

Колко е красиво квартира плодове

Идеи нарязване на плодове и неговата обработка

Сервиране на плодове на детски празник ще ни принуди да се обърне въображение и си припомним любимите си анимационни и приказни герои от собственото си детство. Опитайте се да изложи на парчета и ягодоплодни фигура Чебурашка или Мечо Пух, всяко животно или компютърна игра герой! Това не е много трудно, особено ако отворите картина и се опитват да го повтарям!

Колко е красиво квартира плодове

Колко е красиво квартира плодове

Друг вариант художествено оформление нарязване плодове - поставянето на няколко "снимки", където има планини, реки, слънце и трева. Това ястие е много впечатлен от нашите деца, като ги принуждава да празен лист "в миг на око!"

С някои умения, можете да от горски плодове (грозде, сливи, ягоди, боровинки, ягоди) и парченца плодове направи целия гроздовете. За да направите това, използвайте един дълъг мач за камини, да ги затворят и от двете страни. В основата на цветята може да бъде гъста ябълка, която се поставя в подходяща чаша или ваза.

Колко е красиво квартира плодове

Плодове рязане на детски парти могат да бъдат поставени в големи плътни кори плодове: ананас, диня, пъпеш, авокадо, или в купички, издълбани в плътта на големи плодове - праскови, круши, ябълки и др Тази необичайна "ястия" изядени толкова бързо, колкото съдържанието му!

Колко е красиво квартира плодове

А защо не и priporoshit плодове нарязани захар? Има една тайна: когато плодът е много сочно, прахът се топи!

Изглежда ефектно "сняг" на двете половини на кайсии, праскови, сливи, грозде, резен портокал и мандарина. Поръсете се нуждае само от плода от кожата - така че захарта се топи. А сочни плодове могат да бъдат покрити с кокосови стърготини - това също е много естетично, особено в ястия с "картини".

Колко е красиво квартира плодове

В действителност, всяка идея може да се използва, то би било желанието и време! При подготовката за детската страна, ние трябва да помним, че нашето младо поколение ще разбере, че "сладка маса" сервиране, така че дизайнът му струва да прекарате много време!

Голямо разнообразие от плодове и зеленчуци в магазините днес, ще се превърнат в реалност всяко въображение и да направи плода подкосяване запомнящо част от цялото на празниците!