Османската от пластмасови бутилки със собствените си ръце в майсторски клас със снимки

В нашите апартаменти има много неща, напразно заемат пространство и не са функционални. Понякога дори няма къде да седнете и да се отпуснете. Място, където можете да седнете да предложи на гостите и роднините, просто липсва. Но аз бих искал да има удобен нещо, което няма да заемат много място в апартамента, в допълнение, е желателно, че е трябвало да прекарат минимално количество усилия, време и пари. Така че нека да направим заедно табуретки от пластмасови бутилки със собствените си ръце!Османската от пластмасови бутилки със собствените си ръце

Днес, когато хората са толкова любители на минимализма и комфорт, компактна табуретка ще бъде стилен и пасва на интериора допълват. Той ще бъде полезен навсякъде, най-важното е, че е лека, компактна. Това ще задоволи и децата си.

Удобна и функционална табуретка могат да добавят разнообразие в дома си и ще напомнят приятен самостоятелна работа, трансформиране на интериора.

Трябва да се отбележи, че функционалността и компактността - не е основната му предимство. Как да направите красива табуретка от обикновени пластмасови бутилки, без разходи и със собствените си ръце, той ще бъде описано подробно в този майсторски клас.

Не можете да имате хубави неща, без разходи, но табуретки за производство на пластмасови бутилки, които прекарваш най-малко и да направят интересен и проста работа, която ще получат едно незабравимо удоволствие. , Не е нужно много да се изгради тази рана.

Османската от пластмасови бутилки със собствените си ръце

Почти всички неща, за комфортен табуретки от пластмасови бутилки със собствените си ръце, са на разположение в нашите домове и апартаменти.

Какво ви трябва:

  • Пластмасовите бутилки с еднакъв размер, ще се нуждаят от 14 броя
  • 28-винтове
  • канцеларски нож
  • скоч
  • порест каучук
  • трион
  • Материалът на плат, който слой дивана
  • Картон, подходящ размер
  • 2 фурнир


Ако имате въпроси от всякакъв вид, можете да кликнете върху връзката на снимката. Там ясно се вижда как да действат, ако имате съмнения в коректността на работата. Но, общо взето, да направи една част от обзавеждането е съвсем проста и ясна, необходимото време не е много, но резултатът от работата ще донесе огромна радост.

Как да си направим табуретка, майстор - клас

Първата фаза на майсторския клас за производство на пластмасови бутилки, табуретки с ръцете си

Подгответе бутилки за занаяти. Желателно е, че те са чисти и не се строполи. Това значително ще улесни бъдещите ви начинания.

Първо трябва да се предостави необходимата формата на бутилката, така е, което ви трябва, тогава трябва да се запечата на бутилките. Вие ще трябва да ги събере на едно място и да се търкаля лента.

Приготвя шперплат с подходящ размер и форма. Форма, можете да изберете според броя на бутилки и тяхното въображение. Молив очертае границите на бъдещата табуретка. Saw рязане подходяща форма от лист от шперплат.

Винт Полученият конструкт от лист от шперплат с винтове от двете страни на бутилките. Всяка бутилка трябва да се закрепи и от двете страни. Оказва се, че винтовете ще трябва два пъти повече, отколкото на бутилките.

реванша

Подготвя картон. Всичко зависи от формата на бъдещата педераст.

Османската от пластмасови бутилки със собствените си ръце

Изхождайки от това се порежете картон офис нож. Прилепнал строителството и ги запечата с тиксо. Картон трябва да да се оформи на кораба.

Третият етап

Подготвя тъканта или друг материал, който планирате бъдещето си obtyanut табуретка. За такива цели, подходяща плътна тъкан, която има еластичност. Желателно е, че тъканта е богат, това е, че не се оцвети и лесно се промива.

Можете да тъкат свой собствен облак тръби. Това ще отнеме повече време, отколкото за обработка с плат, но резултатът ще надмине всички ваши очаквания.

Obbivat пяна седалка, която е предназначена за сядане.

Ако все пак изберете плата, не забравяйте да се измери параметрите на получения педераст. След прехвърляне на измерването на тъканта. Изрежете трябва да е на грешната страна. Следваща бод плат. Когато основната материя е готова, тя може да се гладят желязо и се опитайте да си сложите занаяти. Когато пълните платове за привеждане в съответствие и форми могат лесно да шият тъканта на бъдещата дивана. Ако тъче от тръбите, а след това започнете да го правите. На палет от картон трябва да се пробива дупки в кръг занаяти. Трябва да получите много дупки, през които преплитат тръбата и сплитовете. Можете да избирате изтъкаването на вкус.

Четвъртата и последна фаза

Ако е необходимо, можете да се оправям плат пара. Ако предпочитате други начини за довършителни работи, след това излиза.

Османската от пластмасови бутилки със собствените си ръце