Османската на бутилките със собствените си ръце производството и декорация

 • Осъществяване на пластмасовата рамка
 • Cording продукти
 • Горният капак и нейната украса

По-голямата част от хората, които хвърлят празни пластмасови бутилки. Наистина, защо ги държи? Но в правилните ръце, те могат да се превърнат в красива кутия, оригинална лампа и дори приятно табуретка. Seat с основа от пластмасови бутилки получите по-лек и по-силен. Тя може да издържа на натоварване до 100 кг.Османската от пластмасови бутилки със собствените си ръце

Османската от пластмасови бутилки - още една възможност да се приложи това, което обикновено се изхвърля в домакинството.

В коридора на мека табуретка Pufe удобно обувам се, в стаята може да се използва като допълнително място за сядане или поставка за крака. Направи бутилки от собствените си ръце мек може всяка жена седалки. Нейните основни части - пластмасова рамка и мека тапицерия.

Осъществяване на пластмасовата рамка

За производството на трупа за събиране на празни опаковки от сода, купи лента (50 mm) за получаване на задна или остър нож. Всички контейнери трябва да бъдат от един и същ обем и форма. За меки изпражнения среден размер е необходимо до 40 бутилки от 2 литра. Този контейнер е направен по-силен, а височината му е по-голяма, отколкото по-малките бутилки.

Османската от пластмасови бутилки със собствените си ръце

Процесът на производство подплатени изпражнения от пластмасови бутилки.

Формата и размера на изпражненията, т. Е. краен резултат,, че предварително. Можете да експериментирате с поставяне на бутилката на пода във формата на кръг, овал или квадрат, като в същото време и да се изчисли необходимия брой от тях. Puffs в магазините означават по-често прилича на куб, тапицирани с мека кърпа. Нека такава форма ще бъде избран.

Подготовка 32 бутилки, като ги разделя на 16 двойки. Една бутилка от всяка двойка прекъсва горната част на около 1/3. капака Получената стъкло здраво завинтена до упор поставяне на втората бутилка. Строги изисквания за линията на рязане не.

Резултатът е здрава конструкция от двойка цилиндри. За табуретка не изскърца, когато той седи, всеки резултат чифт увити хартия или стари кърпа и закрепете с тиксо.

След 4 двойно бутилка разположен в ред, както следва: в първия и третия двойки капак бутилки, насочени нагоре, в 2-ра и 4-та - надолу. Фиксирана редица закрепени с лепенка. Получава се по същия начин, 3 допълнителни редове. Всичко се нарежда твърдо поставя заедно и стегнато с тиксо.

За да се подобри дизайна на позицията на кориците от поредицата трябва да се промени в шахматна дъска модел. Резултатът е лек и здрав 16 куб.см двойни цилиндри. Това е твърда основа за меки изпражнения.

Поетапно съединение бутилки секции (двойки и серия) осигурява здравина и твърдост пластмасова основа табуретка.

Османската с кръгла основа се прави на същия принцип. Около централната двойка се създаде първият брой бутилки, капачки, променящи посоката последователно. Всичко се проведе заедно с тиксо. След това поставете на втория ред, всички извади заедно с лента отново. Броят на редовете зависи от желания размер на дивана. Ако центърът на място 2 бутилки, за постигнатите овални османците.Обратно към съдържанието

Cording продукти

Османската от пластмасови бутилки със собствените си ръце

Плътно прилепен табуретки от бутилки.

Устойчива конструкция табуретка-табуретки готови. След това трябва да стане мека и естетика. Това ще изисква:

 • шперплат;
 • лента (50 mm);
 • стари вестници за модели;
 • пяна е не по-малко от 50 mm;
 • стар лист зашити пяна;
 • плат за горния капак;
 • декоративен материал (ленти, ленти, четки, ресни, и т.н.);
 • мозайката;
 • ножици;
 • молив;
 • см;
 • игла Gypsy;
 • силна нишка;
 • шевна машина;
 • цип;
 • желязо.

бутилка дъна затварят траен материал - шперплат. Фазер може да се използва в два слоя. Рамката се поставя върху лист от шперплат и линия е очертана в молив. Резбарски нарязан квадратна основа 2 (горните и долните страни на стол). Моделът се прехвърля към базовата хартията. Той е необходим за рязане на капаци. Основата е прикрепена към бутилката плътно усукване заедно с лента.

Османската от пластмасови бутилки със собствените си ръце

Декорация табуретки с оплетка.

Сега е необходимо да се направи мека табуретка. Изрежете от лист от пяна и повърхност странична седалка. Square седалка правят модела на хартия, тя се увеличава с дебелина пяна от всяка страна. Страничната повърхност се нарязва на правоъгълник, едната страна на който съответства на височината на рамката, а вторият - по периметъра на седалките. За по-мек седалка може да се направи в 2 слоя. Правоъгълник обви бедрата бъдеще педераст, гарнирани с пяна-каучук седалка и всички зашива игла през ръба. Конците-затегне невъзможни, тъй като резба дърпане намаляване на пяната.

За пяна чанта не е изгубил и не е бил разкъсан по време на операцията, нейното обшивам ненужен кърпа. Подходящ стар лист, можете да използвате стари тениски. 3 изрязани от плат части 1 и 2 на квадрат правоъгълник. Квадратни части на модела са нарязани обратно пяната, добавяйки, на допустимите отклонения за шевове до 1 см от всяка страна. Височината на правоъгълника е равна на табуретка височина с дебелина пяна, дължина - периметър за сядане + 2 см по шевовете.

Правоъгълно парче ушит по страничните шевове, а след това шият горния площад. Чантата обърна отвътре шевове вътре и сложи върху рамка, покрита с пяна. Платнена торба трябва да са годни бързо табуретка. Bottom квадратен пришити към торбата на ръка, но по-точни и по-практично да шият цип. По-лесно е да се премахне прикритие за пране.

Обратно към съдържанието

Горният капак и нейната украса

Османската от пластмасови бутилки със собствените си ръце

Дело табуретки деним е лесно да шият и лесно да се измие.

Изрязва горния капак от стандарти зашити торбата с пяна. Шева първия страничен шев на правоъгълната част. След това шият горния седалката. Всички шевове са внимателно лишени желязо. Оказа се на предната страна на капака е поставен върху дивана. Външният капак не трябва да бъде прекалено хлабав. Османската droops от всички страни покриват изглежда небрежен. В долната част на капака се шият на ръка, но по-точни и по-практично е хваната около ципа на периметъра. Така че това ще бъде по-лесно да се премахне прикритие за пране.

Тъканта избран за външния капак плътен, без оцветяване. Тънък плат търкайте скоро трябва да се шият нов капак. Не е задължително да си купите нов плат, можете да използвате стара гоблен покривка за легло или дънкови панталони и поли, които вече не са износени. Puffs в чували пришити парчета от деним за вида на юрган, много добър външен вид. Подходящи като кадифе или плюш тъкан. Тя изглежда страхотно кожа табуретка.

Меки столове с капак, свързани с ръчно създават комфорт в помещението. Ако капакът е зашит на дивана на едноцветен плат, той може да бъде украсена с дантела цвят нос контраст. Нейният плетене на една кука и постави на върха на база капак. Апликации, панделки, ресни - всички подходящи за декориране на меките столове.

Както може да се види, дивана с ръце, за да се направи лесно. Продукцията му не изисква големи разходи за материали. Но е възможно да се покаже въображение и да направи изключителен нещо, което не само украса на интериора на стаята, но също така и любимите домакинства седалки. Домашна мек стол може да бъде чудесен подарък за майка ми.