Осем съвета за да спечелят мача тенис

Така че, сте усвоили техниката и тактиката на тенис на маса и готов за игра по сметката, но преди да се впускат в битка, не забравяйте, няколко съвета, които ще ви помогнат да спечелят победата.Съвет One - не се страхувайте от провал.

Съвет втората - да играят своята игра.

Всеки играе за сметка, разбира се, има тенденция да се спечели. Победа - то. на първо място, за да предложим на противника тактически план за играта, което би било неудобно да го. Въпреки това, противникът иска да направи същото за вас. Бъдете в състояние не само да оцелее в тази борба, но и да наложат своята игра, в която да се чувстват уверени. Не спирайте по средата, осъзнавайки своята стратегия, но не разкрива намеренията си преди време.

Съвет Три - Бъдете изключително внимателни, когато играят по сметката.

Победата на партията се състои от спечелени точки. Ето защо, по време на една точка, да бъдат много внимателни и да държи под око не само за полета на топката, но също така и действията на противника. Ако е разпръснат на вниманието, не можете да не забележи, че той промени тактиката си и да загуби няколко точки в един ред. Най-често внимание е разпръсната при следните обстоятелства.

Когато сте в преднина и вече са решили, че противникът не може да се изравнят с вас, забравяйки за тактиката.

Когато партията не е свършила още, и вие трябва да вярваме в печалбата си и започнем да мислим за следващия мач.

Вие се напомни за изгубеното ochke или съжалявате за това.

Ти си дошъл да играе в обществото.

Излишно е притеснен или бърка с преднина.

Съвет Четири - по време на игра, да бъде спокоен, събрани.

Играя тенис на маса - това не е само техника и тактика, това е емоциите, изпитвани от играча: радостта на една успешна атака, траур, след като загуби точки. Прекомерната радост, тъга, негативно влияние върху резултата от мача. Бъдете в състояние да сдържи чувствата си, да остане спокоен и съсредоточен във всички ситуации. Нищо чудно, те казват: "Преди да се защити от друга страна, трябва да завладее си слабост." Просто топло сърце и студен ум да ви помогне да управлявате играта и спечели победи.Съвет Five - губеща, за да не хвърли вината върху другите и не се оправдават.

Слаб играч, а не да се разберат истинските причини за поражението, често се опитва да някого или нещо виновен за загубата си: .. В таблицата, ракета, зрители и т.н. Бъдете смели, да бъде в състояние да разпознае себе си победен, остана с достойнство.

Съвет шести - останете приятелски настроени към победените.

Победеният, разбира се, разстроен и поражение може понякога нетактичен твърде високо и ясно изразяват емоциите си, когато спечели. Вие не може да се намали на достойнството на противника. Ако това се оказа по-слаб от днес, това не означава, че ще го спечели по-късно. Не влоши чувства неудачник, не е възможно да се загубят добър партньор.

Съвет Seven - уважавам противника и учат всеки един от тях.

Ако по време на тегленето на първите точки, които ще осъзнаят, че противникът е по-слаб от теб, не си позволявайте да играе небрежно, без стратегия, с надеждата за лесна победа. След като спечели понякога побеждават, победителите. Уважавайте противника. Дори ако той е по-слаб от теб, да играе с него с пълна сила. Podygryvanie партньор в такива случаи не винаги е от полза. Ако противникът е много по-добре от вас, че не се страхува от загуба. Играйте, борба - всеки противник трябва да се борим до края. По време на играта, внимателно проучване на противника, се опитват да разгадаят неговите планове и маска своя собствена. Промяна на тактически комбинации, така че не може да свикне с тях.

Съвет на осмо - да не се повтарят грешките си.

Най-полезните и най-доброто преживяване - своето собствено. Всеки мач, всяка победа и поражение има какво да научи. Опитайте се да анализираме обективно своите действия и на противника, се правят заключения, опитайте се да се подобри, търсим нови начини за печалба. Creative подход към играта, изобретателността, търсенето на нови тактически варианти и комбинации, за да ви помогне да получите в навечерието на противника, да направи играта си е изненада за него.