Опитайте нещо ново и по нов начин - studopediya

Когато за последен път сте направили нещо нередно? Не се опита да рискува или се опита да се опитам да го направя по нов начин? Един от най-добрите начини да се излезе от утъпкания път на установен мислене е да се въведат някои нововъведения. Можете да го направите малко всеки ден, за да отидат да работят по нов начин; поръча непозната ястие в любимия си ресторант; задам още един колега да ви помогне да се справят с един и същ проект, и така нататък. д. Основната филма себе си с автопилот.Когато за последен път сте направили нещо ново?

Веднага след преместването тук, аз започнах да се търсят нови маршрути за пътуване в точното място за мен, но така че да не попадат в път "тапа". Например, аз открих, че моят дом до летището, има девет маршрути с дължина 15 км всеки, са на 12 минути път с кола от един на друг. Често се чудя, когато виждам как хората са в "Трафик" на магистралата, вместо да отиде на друг път. Така че какъв е проблемът? Твърде много хора дори не се опитват да опитват нови неща и нови начини. Вярно е: повечето хора са по-склонни да останат със старите проблеми, отколкото да се ангажират с намирането на нови решения.Как стигнахте до решението да се направи нещо ново и по нов начин, това не е толкова важно, колкото и да имат доверие, че ще. (Също така, ако се опитаме да направим нещо ново по същия начин, както правят другите, това не означава, че наистина ще срещу конвенционалното мислене.) Давай напред и да направим нещо различно днес.

Повечето хора вероятно ostanutsyaso стари проблеми, отколкото vozmutna ангажира с намирането на нови решения.

Възползвай се от дискомфорта от

Когато всичко се случва както обикновено, конвенционалното мислене е много удобно. Например, една остаряла механизъм могат да бъдат променени, за конкретна нужда. Докато тя работи, никой не обръща внимание на него. Но в действителност, че е крайно време да се замени с нова!

Ако искате да се отървете от конвенционалното мислене за някои постижения, тогава ще трябва да свикне с дискомфорта от. Това е като плуване срещу течението. Знам това, защото съм работил върху него, за голямата част от живота си.

Върви срещу течението