Оперативни съвети за това как да се отървете от корема


Стомаха и бедрата може да съсипе дори най-красивата фигура, по този начин, това момиче с перфектни гърди и бедра ще се срамува от тялото му. Причините за появата на корема са много, вариращи от недохранване, финиширайки с обективен фактор, като бременност. За щастие, начините за това как да се отървете от корема. също доста, а вие, красиви жени, които да избирате. Най-важното, не забравяйте, че всеки проблем може да бъде решен с необходимото старание и красота не изисква непременно големи жертви.


Преди да встъпи в изучаването на въпроса как да се отървете от корема и страни, и изпитва всички намерени начини, първо трябва да се определи най-вероятната причина, че корема се появи.
Например, причината за стомаха може да бъде положението, в което прекарвате по-голямата част от деня. Ако, във връзка с работата, която трябва постоянно да се навежда, или мърляч в обикновения живот, стомаха се появява в резултат на промени в позицията на вътрешните органи, а не заради външния вид на мазнини. В този случай, не трябва да се интересуват от това как да се отървете от корема мазнини и как да си възвърне нормалната поза.
Друга причина за появата на корема може да бъде начина ви на живот. На обяд ядете "в движение". нощ с лесен достъп до дома си, щастливи, здраво се храните по-често трябва да остана след работа, а на сутринта, погледнете се в огледалото, да откриете кръгове под очите и стомаха. В този случай, ако не можете да промените начина на живот, е необходимо поне за известно време да се промени схемата на захранване. Между другото, правилното хранене - това е един от отговорите на въпроса как да се бързо да се отървете от корема.
Не забравяйте, че за появата на корема може да бъде доста обективни причини. Един от тях - наследствена склонност да наддават на тегло. В този случай, за да се поддържа стройна фигура и да се грижи за това как да се отървете от корема и страни, ние имаме почти постоянно.
Друга причина е естественото раждане. Раждането на един чудесен нов човек за майката със сериозни промени в организма, не само върху хормоналната, но на чисто физическо ниво. За да научите как да се отървете от корема след раждането, като правило, се говори директно в болницата. Но дори и да има не знаете това, не се притеснявайте. Има специални комплекси от упражнения, предназначени точно за тонизиране на корема възстановяването на мускулите, и да го върне към първоначалната форма.
А сега нека да разгледаме как да се отървете от корема на случаите, описани.

Метод 1. Премахване на стъпалата.

Както казахме, една от причините за корема може да бъде банална навеждам се, в резултат на което някои вътрешни органи се подават. Ако в продължение на известие, че отдавна не пазят гърба прав, че е време да се поправи. Това е ефективен начин да се отървете от корема мазнини в 2 седмици.
Тук има да няма грешки. Ако дръпнете в пълния си ръст, дори и отслабените коремните мускули се разтягат и повишаване на стомаха. Ефектът може да се засили, ако права поза добавите просто упражнение, което не изисква много усилия. Вероятно сте се опита да дръпне корема. В този случай, можете да усетите как напрегнат мускулите на стомаха и изчезва. Ако направите това упражнение редовно и да запази стомаха прибран, поради коремните мускули бързо придобиват предишната си еластичност, а коремът е гладко отново. Така че тайните за красота не винаги сложни и досадни упражнения, въпреки че те не пречат.

Метод 2: "Ако сте в апартамента му - Легнете на пода, три или четири"


Упражнение е не само голяма помощ при решаването на проблема да се отървете от корема мазнини, а по-скоро в основата на всички действия за изкупуването. Основното, което да се знае какви упражнения да правя, как го правят и в какво количество.
Много често в преследване на идеалното момиче красота приета незабавно за сложен и продължителен физически упражнения. В резултат на това нетренирани мускули дават силна болка и бързо трябва да се откажете от извършване на всяко упражнение. Да не забравяме и най-важното с физически упражнения не е количество, но качеството. Комплексът е извършена правилно четвърт продължителност час упражнения ще направи повече добро от един час на обучение, "така или иначе".
Какво трябва да се включи в този набор от упражнения. На първо място, упражнява косите мускули, които обикновено се състои от упражнения в усукване, някои упражнения за обучение на място преса, както и редовен усукване обръч. По-тежкият обръч, толкова по-ефективно ще е да се отърве от проблеми със стомаха. Можете да започнете с минимално натоварване и постепенно да се увеличи с продължителността на обучението. Във всеки случай, появата на болка в мускулите в началото на обучението - нормално явление, което се провежда в рамките на няколко дни.Метод 3: Правилното хранене - ключ към добро фигура.

Както понякога е трудно да се откажат от сладкиши, торти, шоколад. Но сладко и брашното, за съжаление, има отрицателно въздействие върху тази цифра. В същия списък може да включва храна от заведения за бързо хранене, полуфабрикати, мазни храни.
Ако искате да се отървете от корема на 2 седмици, опитайте по това време, за да си заустване тяло. Намаляване на продуктите за отслабване споменати по-горе и да ги замени плодове и зеленчуци, млечни продукти, и месо и зърнени храни, на пара. Естествено, месото трябва да е постно.
В интернет и специализирана литература по въпросите на храненето, можете да намерите разнообразие от диети, които току-що са специализирани в това как да се бързо да се отървете от корема. Това е диета за отслабване на талията и корема, диета за плосък корем, и др.
Разбира се, има и други начини: прочистване на тялото, масаж, водни терапия и хирургия, но най-популярните и често използвани методи сме описани по-горе.
В заключение, бихме искали да кажем, че красотата на женското тяло е в известен смисъл изкуство, както и да бъде винаги в добра форма за необходимост от постоянно наблюдение. И, разбира се, сладко момиче, да не забравяме, че някои от нас украсява само корема, а мъжете тя може дори като него.

Как бързо да се отървете от корема: Диета

Първото нещо, което да направите, е да се премахне мазнини корема бързо - е да седне на строга диета.
Първият ден. В първия ден просто се намали количеството на храната, предпочитайки течни ястия. Яжте здравословна закуска - полутвърд овесена каша с плодове или настърган ябълка. Обяд светлина зеленчукова салата и супа, храните Окрошка със зеленчуци и месо.
На втория ден. Вторият ден да бъдат изхвърлени. За да се отървете от корема и двете страни, за да се направи ден на гладно за продуктите, които имат леко слабително действие. Тя може да бъде гладно ден в смесени пюрета от различни пресни плодове (ще ви трябва ренде или блендер) и кисело мляко. За закуска, да се хранят с плодове ласкател, обяд студена супа от кисело мляко с парченца плодове, кисело мляко и popoldnichayte цели плодове, вечеря, яде плодова салата с кисело мляко.
На третия ден. На третия ден от диетата може да бъде и освобождаване от отговорност, но е възможно да се повтаря първата диета на третия ден, и разтоварване направи четвърти. Прекарайте деня на сокове за освобождаване от отговорност: пресни сокове са полезни за намаляване на теглото, тъй като, първо, почистване на червата, и второ, да позволи, въпреки оскъдната диета, може да получи огромно количество витамини и минерали.
Постенето ден на прясно изцеден сок от смеси, не само няма да боли, а напротив - ще има голяма полза както за укрепване на имунната система и да позволи на антиоксидантите акции, борейки се с процеса на стареене.
Сок може да се подслади с мед или захар заместител. Една пълна чаша сок замества част от храната в пост ден. Тъй като един здрав човек изяжда на ден около 5-6 порции храна, ден на пост трябва да се пие 5-6 чаши сок.
Четвъртото и следващите дни от диетата. Вземете стандарт ниско съдържание на мазнини диета с преобладаване в диетата на храни, които имат леко слабително действие. Не забравяйте да включите в диетата на кисело мляко, ябълки, сливи, киви, сливи и няколко други.

Как бързо да се отървете от корема: почистване

В първите дни на диетата, ако тялото ви е здраво, трябва често отида до тоалетната. Ядох не спешност, използвайте леко слабително аптека (препоръчително е да се консултирате с лекар). Изпразнете червата си 2 пъти на ден, най-малко. На четвъртия ден от диетата, след гладуване дни, можете да направите, след като почистване клизма. Но във всеки случай, не злоупотребявайте с клизми - това е много лошо!
За стимулиране на червата, направете специални упражнения по няколко пъти на ден. Изправи се на твърда повърхност и започнете малък и често скача. Направи 100-200 скокове, гледане на дъха. Повторете упражнението няколко пъти на ден. Това не само ще допринесе за по-добро храносмилане, но ще изгори някои калории.

Как да се отървете от корема: Упражнение

Ако ви донесе вашите коремни мускули, за да тонизира стомаха и няма да растат. Но не можете да получите бързи резултати. За тези мускули са забележимо по-силни, трябва да се изпълняват упражнения за корема най-малко 3 пъти седмично в продължение на 15 минути в продължение на 2 месеца.
Но ако започнете да се борят с мастна тъкан и искате да се отървете от него бързо, започнете да правите тези упражнения сега и никога не спира - тогава в бъдеще никога няма да трябва да отида на строга диета спешно да премахнете корема.
Най-ефективните упражнения за корема тънък
1. Легнете на пода, коленете, скръстил ръце зад главата си към замъка. За сметка на пъти остриета от пода, гърдите се простира на бедрата, главата му гледа в тавана. На броя на две - да се понижат, но не и до края (не е на пода), за да коремните мускули винаги остават в добра форма. Ние трябва да направим най-малко 32 лифт - трябва да се чувства парене в мускулите на пресата.
2. лежи на пода, краката разширени, ръцете разположени по протежение на тялото. За сметка на само на краката от пода и бавно се покачва до прав ъгъл с тялото. Два крака надолу, но не е поставен на пода (те са 10 см от пода). Ние трябва да направим най-малко 15 крака лифтове.
3. лежи на пода, краката свити в коленете, раменете и главата на пода, ръцете до тялото ви. За сметка на това време, са изготвени дясната длан към вътрешната страна на дясната глезена, сложи на дланта си. За сметка на двамата са съставени лява ръка към лявата глезена. И така, един по един, сложи ръка на глезена, а след това на другия. Упражнение трябва да изпълняват най-малко 2-3 минути.

Как бързо да се отървете от корема: повече съвети

Приемане разлика душ подобряване на цвета на кожата на корема, от тази област е на излишната течност и обем намалява. Обърнете контрастен душ се предлага всеки ден в продължение на 10 минути, но завършващият му се наложи топла вода! Това е важно, защото в противен случай можете да се разболеете. Проверете душ със студена вода може да се преживее "kontrastnikam" - добре подправена.
Бързото намаляване на стомаха, не забравяйте да придружава опаковане. Можете да използвате всякакви средства да приключи - лосион за тяло, обогатен с етерично масло, мляно кафе с мед, синьо глина, а дори и прясна вода гъба гел. Нанесете продукта върху корема и талията и увийте района с фолио, а след това увийте шал, топъл шал или кърпа.
Докато ефектите на сауна ефект, трябва да бъде "загряват" - можете да направите гимнастика, танци, направете почистване или да се отпуснете лежи под две одеяла. Инкубирайте фолио за 40 минути, след което изплакнете. Може да се повтаря 3-5 дни в един ред, а след това не забравяйте да си вземе почивка за 5 дни.
Всички тези мерки ще помогнат бързо да се отървете от корема и двете страни, и двете момичета и по-зрели жени.