офицер Word сигурност - какво служител по сигурността на думата, примери за използване

Значение на служителя по сигурността на дума. Какво е служител по сигурността?

Улица Chekistov До 1964 г., на мястото на настоящото улицата Chekistov имало две направления - Болница алея и улица Shtrampovka. Sick-алея започва от улица Ленин (сега Vanguard улица) и достига вече несъществуващата авеню ...Улица Chekistov До 1964 г., на мястото на настоящото улицата Chekistov имало две направления - Болница алея и улица Shtrampovka. Sick-алея започва от улица Ленин (сега Vanguard улица) и достига вече несъществуващата авеню ...

Chekistov - Улица в областта Krasnoselsky на София. Тя се състои от две части, както преди края не е свързан с един-единствен път. В първата част се простира от Vanguard Tambasova улица на улица.

"Служители по сигурността казват" - поредица от книги в жанра на документален шпионски детектив, въз основа на служителите на спомените съветските разузнавателни. Време на действие - в навечерието на Втората световна война, по време на войната и следвоенните години. Издателство година: 1970.

Паметник на войниците от 10-ия дивизия на войските и милиционерите на Сталинград на НКВД - защитниците на града в 1942-1943 или чекисти паметник - мемориал в Волгоград, разположен на десния бряг на кралицата на реката, близо до моста.Историята на служител по сигурността

"Историята на служител по сигурността" - един филм Бориса Durova и Степан Puchinyana заснет въз основа на едноименния документален филм за историята Viktora Михайлова. Прототипът на историята на героя - съветски офицер от КГБ Николай Geft.

"Историята на Chekistov", СССР, Одеса студио, 1969 б / 90 мин. Героична приключение продължение. Въз основа на едноименния документален филм за историята V.Mikhailov. Тази лента се появи на вълната на нов ...

Lane Chekistov (Киев)

Chekistov алея намира в квартал Pechersk на Киев, площ Limes на. Тя работи от улиците Filippa Orlika до задънената улица. Дължина 360 m платно двупосочно движение.

Улица Chekistov (Екатеринбург)

Chekistov - Улица в жилищната зона на административния район на Екатеринбург "Pioneer" Киров. Улицата е кръстен в чест на служителите Vsebolgarskoy Извънредно комисия за борба с контрареволюцията и саботаж и нейните местни поделения.

Площ Chekistov (теснолинейка гара)

"областни служители по сигурността" - маршрут крайна станция ST-1 Волгоград Metrotram. "Pioneer" Следващата спирка на линията. Станцията се състои от една единствена платформа, разположена на радиуса на завиване. Тази крайна гара е временна.

Служителят по сигурността, и (от НС, продажба на билети).

Примери за използване на служителя по сигурността на дума

За да се спре възраждането на българския офицер по сигурността проект Путин създаде митнически съюз с цел изграждане на границите между България и Украйна.

Това е доста логично. Служителят по сигурността се опита да грабне една точка от Кими и е на практика се провали, след контакт с Кими назад.