Оценка на фуражи за котки - сухи и мокри (2018)

Природни продукти са идеални за хранене котки, но има моменти, когато не могат да си купят и варете пълни хранения всеки ден. Домашни любимци се нуждаят от постоянна подкрепа на баланса на микроелементи. Ето защо, се притече на помощ на специални добавки и консерви. Изберете подходящата опция, за да се хранят рейтинга за котката. Така че е необходимо да се прави разлика между сухо и мокро добавки.Правила за избор на храна

Той препоръчва да се дава на вашия домашен любимец и съща храна, с която той започва да запълнят вашата диета. Преди това, котката трябва да се идентифицира преференции, било то месо, риба или птиче месо.

Вид на храна също е важна. Много собственици правят грешката на мислене, който ще се намокри концентрати за своите домашни любимци по-добър вариант, отколкото суха. Всяко животно в този смисъл има свои собствени предпочитания. Според статистиката, 40% от котките не мога да понасям консерви.

премия консервирана храна за котки
Хранителният състав трябва да включва поне дехидратирано месо, не се концентрира брашно. Трябва да се помни, че картофи и фасул се усвоява в организма на котки по-лоши от другите зърнени култури, а дори и царевица. От друга страна, нахут и леща почти не предизвикват алергии при животните, което не е просото или гръцки.

За котки с цвят лек слой е по-добре да се избере суха храна, без цветни зеленчуци като цвекло, моркови, домати. Не е препоръчително, тъй като присъствието в състава на продукта за водорасли. Евтини фуражи може да съдържа различни аромати и консерванти са вредни за животните. Освен това, не се препоръчва да закупите билкови добавки, тъй като те са вредно въздействие върху пикочните и чревната система.

При избора на храни за домашни любимци е важно да се обърне внимание на възрастовото ограничение на (за котенца, възрастни животни от 1-5 години, 5-10 години и така нататък. Г.). За да се въведе нов е само да се концентрира смесен със старото. Постепенно се увеличава до пълната доза порции.

Най-добър суха храна

Днес има няколко вида от висок клас допълнителни храни, които се препоръчват за постоянни менюто домашни любимци водещи ветеринари планета. Сред тях се откроява първият избор. Според международни експерти, в момента е най-добрата храна за котки. Оценка супер премиум демонстрира факта, че в първи избор е оптимално комбинирани и цената и качеството.

премия консервирана храна за котки


Тази храна се произвежда в Канада, където той ръководи щателен преглед, мулти-стъпка. Първият избор е чудно, оглавява списъка на фуражи за котки. Тя включва огромно количество въглехидрати и животински протеини. Заслужава да се отбележи, че месните продукти са представени в кърмата, са строго без присъствието на мазнините в храната. Това важи и за пиле, и патици и риби.

Най-добър консервирана храна

Консерви меню е много полезно за стомаха домашни любимци на. Но как да изберем най-добрата храна за котки? Рейтинг на най-полезните и популярни мокри концентрати уверено оглавява продукт Natureda. Това е естествено балансирана храна за котки от всички възрасти и породи.

TOP-5 на сухи фуражи

Начело в списъка е най-добрият продукт, наречен първия избор. Въпреки това, той класиран суха котешка храна не е ограничен. Един от най-ясната и най-разпространена от неговите представители е продукт от Orijen. Тази храна в България е известен не за всички, поради високата си цена, но качеството винаги е ценен скъпо.

Следващ в реда е на стойност канадски продукт Acana. Тя е изработена без никакви консерванти и второкласници суровини като земята кост или глутен. Заслужава да се отбележи, че неговата структура на практика не се включват вредни зърнени храни, картофи и се подлага на специална термична обработка. Също така в "Акан" съдържа до 20% от плодове.

премия консервирана храна за котки
Освен това, Оценката на качеството на суха храна за котки е представена Eukanuba захранваща линия. В него висок процент на природни протеини и месо. Някои експерти твърдят, че това е "Eukanuba" е най-добрата храна от степента на разбираемост. Използва се за предотвратяване на затлъстяването и бъбречни заболявания камък.

Завършване на рейтинга на продукти от фирми Pro Plan и Bozita.

Топ 5 консервирана храна

В допълнение Natureda, в списъка на горната половина и консервирана храна за животните, включени Innova Evo. Храната включва не само сурово месо диетични продукти, но също така жизненоважни пробиотици, които допринасят за нормализиране на храносмилането, дори и при по-възрастни котки. В допълнение, "Innova Evo" е хипоалергенен и е богат на пречистени протеини, като по този начин е много питателна и икономичен.

бюджет на фуражите

На територията на България са най-известните Friskies, Whiskas и, разбира се, Kitekat. В допълнение, разширено Оценката се храни котката от стойността на бюджета за парите бяха Всички котки продуктова линия и "Тера котка".