Общото време на обучение на кучета в Москва и Московска област

OKD за кучета

Предимства на поръчване на услугата "OKD за кучета", с напускането на специалист у дома си, в "Instinct" център за кучета:

 • Като професионалисти от 12 години!
 • Отстъпки до 30%! Спестявания и клубни карти за редовни клиенти
 • специалист Travel у дома по всяко удобно за вас време (7 дни в седмицата, 10.00-21.00)
 • Ние работим върху Москва и Московска област
 • Качеството на работа, няма да остави равнодушен нито вие, нито на кучето

Обща курс на обучение (OKD за кучета)

Нашата "Център за Кучета" осигурява обучение на кучета в Москва и Московска област, на конкурентни цени и с гарантирани резултати.OKD - обучение - най-популярните и ефективни хода да научи нашите експерти у нас и в Центъра

Обща курс на обучение включва:

 1. Показване на дентална система, свързана с муцуната, прехода към свободна държава.
 2. Отношение към храните, като се забранява команда "Фу".
 3. Aportirovka.
 4. Назад към място.
 5. Подходът към треньора.
 6. Рецепция, кацане, стифиране (проверени в комплекс).
 7. движение на кучето до обучаващия (магистър).
 8. Преодоляване на препятствията.
 9. куче боравене с топката

OKD обучение - вид национално обучение, възникнали в България през първата половина на ХХ век.

Неговата работа с детската градина дойде в трудните години на хаос и революция, но благодарение на усилията на Yazikova официално родословие кучета са били спасени от глад, но, уви, не всички. И много по-късно, те трябваше да купуват в чужбина.

Тъй като няма специализирано образование, като показа изключителни таланти, на базата на любов към животните и непрекъснато обучение. За кратко време, след като разгледа делата на великия учен Павлов и всичко достъпно на психологията на животните, това е началото на 30-те години, разработена основите на по-ефективно образование и обучение на служебни кучета.През тези години, страната е в отчаяно се нуждаят от обучени служебни кучета за охрана на границата и да хванете контрабандистите, и оценявам усилията на правителството Yazikova система детските градини бяха създадени. В един от тях е учил известния граничната охрана Karatsupa припомня Yazikova като блестящ учител. По-късно, OKD се превърна в спорт обучение и гражданското норма на разположение на всички в DOSAAF.

OKD днес

В този ден, дресура OKD е един от най-ефективните методи за родителството четириног приятел. Той е предшестван от НДК - първоначалния курс на послушание, а след това на MCS - куче пазач, без това задължително куче изпити услуга не е позволено за разплод.

 1. Отношението, което дава достъп до племенните изложби.
 2. Ясно е дресура всяко умение и екип.
 3. Куче придобива умения, полезни при ежедневна употреба, както и в изпълнението.

Както при всяко обучение, OKD се нуждае от услугите на опитен работещи кучета в Москва и Московска област. Разбира се, в днешно време можете да намерите много ползи и уроците на самостоятелно обучение, професионални треньори на кучета, но съзнателно обучени 4 години. Неправилното обучение е почти гарантирано да развалят кучето, би засегнало манталитета и животното става порочен и страхлив. Всяка порода изисква собствен подход.

Друго предимство на OKD - ясна система за послушание и изпълнение на команди с подробен система точки. Поради това не е добра основа не само за оценка на куче, но също така и отборно състезание и сравнения.

Оценките на системата и степени на OKD

Най-високата оценка - 100 точки, най-малко - 60.
1 степен - 100-90 точки
2 степен - 89-70 точки
3 степен - 79-60 точки

Основната разлика между OKD за други начини за учене, че само ясен курс проверява за изпълнението на команди и послушание кучета, и собствениците, които не искат да учат функция домашен любимец защита или защита, също така имат възможност да участват в състезания.

Въпреки, че ефективни и изпитани във времето, в момента се OKD е претърпял незначителни промени - от 10-те елемента вече са оставени 9. Всички те включват основни умения, необходими куче и неговия собственик за всекидневния живот, и следователно, подходящ не само като подготовка за състезанието.

Важно! Ако стойността на вашето куче, и искате да повдигне този, надежден и верен приятел, свържете се с професионалистите. Не си губете времето си напразно, в опит да самообучение.