Нещо, някой, ела-ка - на снимката 21610-22

Частици като спомагателна част на речта >>

Това някаква част от речта

Упражнение 340. Нещо, някой, ела-ка, все още продължава, нещо, някъде, някъде, някога, някой, от където и да е, да се облича за пролетта, стегнат -nakrepko, нещо, някой, на пето място, някъде, руско-немски.Снимка 22 от представяне "на частици, като част от речта," уроците на български език на тема "частици"

Размер: 960 х 720 пиксела, на формат: JPG. За да изтеглите изображение с урока на българския език, кликнете върху снимката на десния бутон на мишката и изберете "Save Image As. ". За да покажете изображения в класната стая, можете да изтеглите безплатно представянето на "частици, като част rechi.ppt" изцяло с всички снимки в цип архив. размер на файла - 243 KB.

"Писането не е" - писмена форма не по глаголи и сегашни деятелни причастия. Отделно: 1. Да не се получи (в стойност "не достига"). 2. Други глаголи в смисъл на "прекъснато действие. Разтопен и отделен документ, НЕ до различни части на речта. Пишещи глаголи -NEDO. Писане НЕ с Недо. Fusion: 1. Ако няма съпротива от страна на ЕС, но и на думи, които засилват отказ."Не и с прилагателните" - Можете да вземете синоним - слаб. Ден на лошо време. Проверете сами. Речник работа. Прилагателното не е без не се използва, а след това, е написан заедно. Днес дъждовен ден. Сънят не е чувствителна. и силна. Сънят не е чувствителен и силен. Не и с прилагателни. За да се формира способността за прилагане на правилно върховенството на правописа не е с прилагателни.

"частици" - Byte частици. Частици не се случват, когато двойно отрицание. Частици не са написани заедно, ако не и зависими думи. Днес ние не бяхме горещо. Незавършена къща изглеждаше мрачно. Най-наложително глагол: да, нека, нека, нека (за мен). Частици, нито някой за усилване на отричането. Небето не облаци - небето не облаци.

"Particle Type" - представка частици. Образуването на масата частици. Частици. Значение частици са разделени в 5 групи. Емоционалните частици. Определяне на частицата. Модалните частици. Бърд. Спомагателен част на речта. Имена. Прочетете текста. Опитайте се да се даде определение. Ролята на частици.

с глаголи: Отделни: -Always освен БЕЗ

Да не се пие. 2.

прилагателни, съществителни, наречия Слети: -without

не се използва -може да изберете синоним отделно: -Има контрастиращ с обединението и -Ако има думи: доколкото изобщо на всички, по никакъв начин, а не на всички, никога. Упражнения.

"Не и с причастията" - разбор. Train. Постоянно Steady N.F.- Ip т, ed.ch. Пълното или кратка форма на действие. или Strahd. Акварелна иск претенция. Увеличаване причастието зависими думи и кратък начин. Подготовка за диктовката на лексиката. Отделно кондензиран. Напиши отделно! Не и с тайнства.

Всички в темата на "частици" на 16 презентации