Необичайни карта за празника със собствените си ръце

Дори и най-скромен подарък красят направи свое необичайно карта. Ръцете му може да създаде истинско чудо, да инвестират в ръкоделието малко топлина.Карта за празника със собствените си ръце

Извършване на карти дете

Често, преди детето да поставя въпроса: как да се направи необичайна пощенска картичка със собствените си ръце бързо и без да се използват тези материали, които са трудно да се получи студент? Изходът може да бъде доста проста: вие трябва да се измъкнем от техните запаси само два листа цветна хартия, молив, ножица, лепило, маркери за надписи. И като шаблон за прилагане, можете да използвате собствения си ръка.

Карта за празника със собствените си ръце

  1. цветно парче хартия сгънати напречно на две половини.
  2. За да го прилага ръката си, така че палецът стоеше на линията на сгъване, и нямаше да го под ъгъл от около 45 градуса.
  3. Дланта е посочено в молив.
  4. Разрез по линии на фигурата е, че върхът на палеца е съединение с фигури втората половина.
  5. Отвори получаването на стоката и да го поставите на следващата карта.
  6. На мястото палците върху прилагането на връзката равенства сърце.
  7. Декорирайте красив надпис върху картата.
  8. Можете допълнително да украсяват занаяти рязани цветя или изготвят нещо красиво.

Други карти от детските длани

Този метод може да се използва успешно за създаване на колективни поздравителни картички. Например, всички ученици от класа правят такива подробности с дланите си. Те дори могат да бъдат оцветени.

На изрязани от картон кръг залепени в случайни поръчвате разпечатки на детските ръце. Можете да ги обсипвам с цветя или листа.

Ако подготовката карта за детска учителка или учител, в центъра, че има смисъл да се придържаме снимка почтен в кръгова формат. В този случай, около голям възрастен, който може да бъде поставен не само палми, но също така и миниатюрни снимки на децата. Учителят ще бъде голямо удоволствие да получа такава оригинална поздравителна картичка. Това ще бъде наистина запомнящо подарък за години напред.

Много красива коледна картичка се получава от мащабни детски отпечатъци, залепени под формата на коледни елхи. Тяхната най-добре да рисувам в различни нюанси на зеленото. И тъй като бижута, можете да използвате най-истинските топки, и фенерчета. Докато тази карта е най-добре изглежда, когато в средата на всяка играчка придържаме миниатюрен член снимка на отбора.

Card в техники Scrapbooking

Използването ножица, лепило, игла и конец почти всяка творческа личност е в състояние да създаде шедьовър. И много той може да получи от почти ненужни отпадъчни материали: плат и дантела парчета, бутони и малки миди, останките на тапети и изрезки от списания, сушени листа, цветя и клонки.

Карта за празника със собствените си ръце

Разбира се, в допълнение към по-горе, това ще изисква търпение и постоянство, както и желанието да се създаде някаква фантазия, за да видя света красив и необичаен карта. Ръцете му може да направи много интересни занаяти. Първоначално изглежда, издълбан в картонена портфейл с лъкове и кристали, цветя и миниатюрни плетени животни, Amigurumi.

В действителност, това е необичайна карта. С ръцете си на рождения ден любим човек да прави такива занаяти ще бъде в състояние да противодейства на дете. И ако причината ще предприеме истински гуру на лексикони, а резултатът ще надхвърли всички очаквания.

Fancy поздрав за Ден на учителя

С ръцете си, за да се подготвят подаръци на учителите отдавна е традиция. Но, като се започне да произвежда карти, добър подход към процеса с определена сума за хумор, творчески. Традиционен правоъгълно парче картон, сгънат на две, с залепен върху него с приложения и бутони - вече е в миналото. Днес се практикува от Мастърс-производители пощенски картички с необичайни форми.С ръцете си, можете да създадете доста интересен вариант, например под формата на един мъдър бухал в чаши с показалеца и списание училище под крилото. Дори можете да направите обемна училище оформление с отварящи се врати, ограда и цветя растат в двора.

Карта за празника със собствените си ръце

Пощенски картички за учители по музика

Голяма любов от needlewomen се използват карти, както се разкриват съраунд пиано. По-привлекателна изглежда занаяти, оформени като роял.

Карта за празника със собствените си ръце

Разбира се, аз ще трябва да работим усилено, за да се получи такова красиво и необичайно карта със собствените си ръце, изработени от хартия и картон. Но можете да бъдете сигурни, че това е след празника не попада в улея - никой няма да вдигне ръка, за да хвърлят този шедьовър заедно с боклука!

Пощенска картичка къщи с отварящи се врати

Човекът - едно е любопитен по природа. Ето защо той ще се насладите на необичайно картата, направен със собствените си ръце, в които се крие загадка. И всичко неизвестното скрит ... Добре, при закрити врати!

Карта за празника със собствените си ръце

Необичайни карти под формата на къщи с врати или капаци на прозорци, които могат да отварят и гледат вътре, тя е много популярна с почти всички. Особено, когато видят кутия усмихнато лице. Коледната карта на прага на един миниатюрен хижа любопитен срещне животно символизираща следващата година.

Карта за Студентски ден

Както знаете, нашата планета има голяма група от хора, която се изключително забавно прекарва дните си от заседание на сесия. Досещате, за когото има реч? Разбира се, за студенти! Те дори имат свой собствен празник - Деня на студента. И как вашите приятели да този ден Studios необичайни красиви картички, със собствените си ръце! Те просто трябва да бъдат креативни, а не само да отрази най-забавно и безгрижен живот, но също така и да ви напомня за предстоящата сесия.

От изложеното по-горе става разговор за всичките ви любими dverkah, които искат да се отвори, за да се види какво се крие зад тях, е необходимо да се възползват от идеята. Така че, в картата за един студент трябва да присъстват атрибути този момент да си почине и забавно занимание: маратонки, слънчеви очила, плажен костюм, плавници, скейтборд. И в средата на нещо SuperDuper с врати. Например, биолози и лекари това може да бъде ... жаба. В края на краищата, те са много пъти се сблъскват с дисекция на Lungfish създания в класните си стаи! И на жаба с врати на корема - това е творчески и ирония. Няма нужда да се разреже на стомашни нещастните влечуги, просто отвори вратата.

Обикновено пощенска картичка в kirigami техника

Заедно с лексикони, има и други начини за създаване на интересни варианти на поздравления за хартия. Най-необичайните картите в технологията навечерието kirigami. Този метод позволява да се направи занаяти от рязане и огъване на някои части от хартията. С тази техника може да се получи триизмерна структура, която може да се сгъва в плосък карта.

Карта за празника със собствените си ръце

Най-лесният вариант - карта с пеперуди, птици и цветя. На основния лист се нарязва крила или венчелистчета. След това тези данни се сгъват. Съгласно основата трябва да се намира на втория лист - светло подплата, който подчертава ефекта на обема.

Сложни модели на карти в kirigami техника

За създаване на изкуствени чудо по този начин е трудно. Важно е не само да бъде толкова чист господар, но и да намери успешна схема kirigami.

Карта за празника със собствените си ръце

Но резултатът може да се окаже, отлично! Използвайки технология, получени kirigami невероятни творения: красиви лебеди, плаващи в езеро близо до замъка, луксозен торта, невероятни сгради и странни животни.

Kirigami извърши или в черно или в цвят. Белите силуети на общия вид грандиозно с осветление. Цвят също изглеждат страхотно и в нормалния осветление.

Карти за ястия, предмети от бита или камъни

По някаква причина, повечето хора вземат думата "карта" е да кажеш "карта, изработена от картон." В действителност, по смисъла на този термин е, че е отворено писмо. И това може да се запише в нищо.

Необичайни карта с поздравления воля подарък чаша със снимка. Можете дори да си поръчате, специално в местата, като приема поръчки. Човек трябва само да обмислите внимателно текста и сюжета Pictures, което ще доведе до капитана по този въпрос.

Между другото, такива теми като обществени поздравления могат да бъдат часовник и кутии, на гърба на един гребен, таралеж, огледало и много други.

Най-важните характеристики

Карта за празника със собствените си ръце