Навсякъде в дома на MTS тарифи описание, как да се свържете и прекъсване на връзката

С висока стойност на роуминг услуги пред които са изправени много хора, и налагане на разходите идва като на изходящи и входящи повиквания, както и достъп до Интернет. Запазване на мобилния по време на път, можете да използвате специалните допълнителните възможности, които. MTS предлага да се свърже с основната тарифа услуга с добавена стойност "Навсякъде у дома", която се отваря по-благоприятни условия за разговори, които пътуват през България. В тази статия, ние се стигне до подробно описание на характеристиките на "Навсякъде у дома" от MTS, както и да обясни как да се свържете и да го изключите себе си.


Всички домашни услуги на MTS

характеристики на

Изберете и свързване на услугата "Навсякъде у дома" от MTS на оператор, ако дестинацията е извън дома си област, той включва в размер на следните опции:

  1. Едно от основните предимства - вече няма нужда да плащат за входящи повиквания.
  2. Обадете се на произволен брой на вашия дом площ, както и във всички региони на България само на 3 стр. на минута.
  3. Написано дал 100 SMS всеки ден.


Ако не сте в състояние да се запази в рамките на срока, а след това за всеки допълнителен съобщение ще трябва да плати в съответствие с базовата цена на тарифата.

връзка

За да активирате опцията има няколко начина:

  1. Universal версия, която е подходяща за контрол на различни функции, тарифи и опции MTS - личен профил.
  2. Той може да бъде полезен и Интернет асистент.
  3. Две други по-подходящ за бързо превключване "Навсякъде у дома" - можете да набирате специален код * 111 * 3333 # или нулиране на SMS с текст 3333 111.

Активирането на услугата ще струва 7 стр. на ден, в допълнение, активиране ще бъде премахнато от сметката за още 30 стр.

Ако решите да го изключите, че не трябва да плащат допълнително, деактивиране е безплатно при използване на код * 111 * 3333 # или SMS с текст 33330 до един и същ номер 111. За да проверите дали услугата е активирана, можете да изпратите SMS съобщение на 8111 с който и да е текст.

Също така трябва да се вземат под внимание съществуващите ограничения, "Навсякъде у дома" може да се използва в комплекта не е всеки тарифа.

Участниците MTS Бонус програма бонус точки могат да се използват, за да активирате опцията, името ще бъде малко по-различно - "Навсякъде doma_Bonus харесва", но същността е същият като срока на валидност 30 дни. В същото време не трябва да плащат за някаква връзка, нито за използване. Повече информация за описанието на програмата може да бъде намерена на интернет страницата на оператора, в допълнение, в замяна на точки, можете да изберете не само на услугата, но също така и много други полезни функции, като например за сърфиране в интернет или SMS кореспонденция.

В заключение