Научете се да се изготви вълната

Научете се да направи косата. част 1

Нашият урок днес е около животни живопис с ценна кожа. Ние го разделете на няколко части, като трябва да имате достатъчно време, за да практикуват да овладеят тази техника. Днес ще научите как да се разбере устройство коса спомогне за привличане на реалистични текстури. След като разберете това, вие ще видите, че боята и косата е много проста.Повечето хора смятат, че е трудно да се направи животински косми. Може би още по-трудно, отколкото на човешки косъм. Има просто обяснение - животните са почти напълно покрити с козина. Животните имат своя собствена структура на костите и мускулите, както и прах в тези мускулите и костите изглеждат по различен начин в зависимост от ъгъла. Следователно, за да се направи реалистична картина е много по-сложно.

За да се направи палто не е необходимо да се направи действително всеки косъм или косми. Основното нещо - да подвежда окото да вярва, че тази вълна. Как да го направя? Първото нещо, което хваща окото, когато се вгледате в козината - сянка и цветовете на светлината. Тези два елемента съдържат вълна. Ако се вгледате в снимка на косъм или вълна по-голям, ще видите, нишките, но те не съществуват в изолация. Нишките от вълна се събират в малки групи, както и тези бучки, в зависимост от начина, по който светлината пада, създаване на сенки. Разбиране на светлината и сянката в косата се подобри драстично рисунките си.

Друга особеност, която е лесно да се види - не всички косми са в една и съща посока. Обезкосмени тече в различни посоки, дори ако те са по-малко. Повечето хора черпят коса в една посока, в резултат на това е по-скоро като спагети.

Е, как да се направи кожа? Принципът на използване вълна илюзия за светлина и сянка в продължение на дълъг период от време не се променя. Промяна само инструментите, чрез които да се постигне желания ефект. Човек винаги трябва да търси нови начини, за да заблуди окото и го вдъхновяват с реализъм. На първо място, трябва да знаете какъв тип коса ще направи. След изготвянето на къса коса е доста по-различно от дълго време.

Нашите инструменти - химикалка без мастило и перо с игла вкарана през върха. Вижте ги тук. Уверете се, че не една капка мастило в писалката - повярвайте ми, ако в разгара на чертеж, който сложи петно ​​за рисуване, той ще бъде достатъчно приятен. Също така се уверете, че иглата от друга дръжката не е много остър. Тя може да бъде тъп шкурка, но не прекалявайте, за да не се получи тъпа игла с остър област. Използвайте игла - е доста опасно, защото ако се прилага твърде често в една област, той ще започне да се разкъса хартията. Най-добре е да го използвате, за да усвои около върха.Как да се направи косата

Сега вземете писалка и направи същото, но сега бара кръстосани инсулти. Направете комплект от линии. Сега иди молив само по-горе. Тези линии може и да са в горната част надолу. Ако вече сте запознати с отрицателна величина, тя вече разбира, че тези линии се извършват с помощта на тази техника.

Как да се направи косата

И така, какво друго можем да направим за повече реализъм. Ние можем да закриват снимката за да се даде по-голяма дълбочина и да се създаде ефект на сянка, който обхваща някои косми. Използвайте перото и се движи нагоре и надолу. Така че можете да се премести на графита с по-тъмен площ по-долу. След това внимателно се работи през графит, някои от по-ниската региона. Така че prorisuete някои надраскани линии. Районите, които покриват молив представляват място за космите или космите на тъмно светлина. Сега да видим какво може да се постигне тази техника.

Как да се направи косата

По-горе споменахме, че кичури коса се държим заедно. Ние можем да симулира този ефект, като изтриете тъмна линия между двете направления, като се използва хлебна гума. Така че на действие, както ако космите се държим заедно. Тези малки подробности ще даде своя рисунка с молив много повече реализъм. Играйте с този метод и да видим какво ще стане.

Как да се направи косата

Разгледахме основните принципи на боядисване на косата и вълна. В следващия урок ще разгледаме примерите за това как да се прилага тази техника на различните видове вълна. Ние ще изготви областта около носа, котки, включително и мустаци.
Сега погледнете снимката по-долу и да го направи, като се използват техники, които обсъдихме. Няма по-добър начин за подобряване на уменията си, отколкото постоянната практика.

Как да се направи косата

Повече от моя сайт